Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 328
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
ИВ
Нещо от пейката? Някой/я да е прелитал днес от там?

# 571
Е, нали писаха, че днес Ралица е била в Нова.

# 572
Е, нали писаха, че днес Ралица е била в Нова.
ИВ
Значи Ралица ще е следващата?!

Фермата
Морковът е логично да дръпне Финци и да го бие.

# 573
Ама пак не разбирам къде остава Ралица и кой я отстрелва ?
За Ралица още в началото имаше спойлер, че отпада преди финала. Не е нужно някой да я отстрелва - пускат битка между всички, останали до момента и последните двама (примерно) отпадат. Както стана с Неделчо и Стратимир.
Да ,ама това беше на полуфинал. Значи ,че Рали стига полуфинала на който са още Фифо ,Алекса и Вики. И остава един от двамата Г-та. Значи или Жорето или Гого ще си тръгне в петък преди полуфинала. Ужас. И после как за Бога Вики е победила ,Жорко или Гого за да стигне финал? Аз не вярвам.

# 574
Днес ако си тръгва Ралица ,то утре ще са или Жени и Жоро вдругиден или в обратен ред,защото казаха ,че Жоро не стига до четворката накрая ,а има и една жена само на финала и тя е Виктория.

# 575
  • София
ИВ
Днес ако си тръгва Ралица ,то утре ще са или Жени и Жоро вдругиден или в обратен ред,защото казаха ,че Жоро не стига до четворката накрая ,а има и една жена само на финала и тя е Виктория.

Добре де, признавам си, че не гледам откак фокусът е върху разни бидони и сръбския темерут, ама да питам- за какво са й на Ралица онез саби- в сми ползва ли ги вече, та отпада тя?

# 576
Според мен днес пада Рали на играта с чинийките и затова отива директно на елиминация. Само така си обяснявам това да не може да ползва сабите. Или тя пак има право довечера да ги ползва на съвет срещу някого? Но срещу кого, ако Фифо изтегли имунитета, може би единия от двамата - Гого и Георги.

# 577
  • София
То каква им е идеята на тия саби? Себе си да спаси или как? Аз си мисля, че ще ги играе срещу жената с розовите четки за грим и госпожата така ще се озове в битка с Виктория.

# 578
ИВ

И аз мисля,че Рали отпада от играта с чиниите.А довечера сигурно ще изправят срещу предпоследния от битката днес ,този който ще номинират на съвета.

# 579
ИВ

На мен ми се гледа Гого в битка и ми се ще да е Гого-Ралица, ама Гого според мен ще е първи на тез чинийки.

# 580
То каква им е идеята на тия саби? Себе си да спаси или как? Аз си мисля, че ще ги играе срещу жената с розовите четки за грим и госпожата така ще се озове в битка с Виктория.
Два гласа са сабите. Може и изобщо да не ѝ свършат работа.
Тя е като влюбена в жената с розовите четки, не виждам шанс да ги играе срещу нея.

# 581
  • София
Странно за мен е, че навън Ралица и Джафа изобщо не са близки, напротив - Ралица директно при Михаела си отиде и не съм я видяла на нито една обща снимка с другите. Дали пък не е ползвала сабите срещу Джафа - само така мога да си обясня рязката промяна в отношенията им, ама пък не е показала, че е способна на такъв ход.

# 582
  • София
ИВ
Ралица каза, че живее да отмъщава за Михаела.

# 583
Е,хайде от кога я чакам да отмъщава!

# 584
ИВ
ИВ
Ралица каза, че живее да отмъщава за Михаела.
Отмъщението не беше ли към Джеферович?

Общи условия

Активация на акаунт