Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 333
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Пак да се вмъкна - брата на Георги каза, че Георги стига ПОЧТИ до финал, което за мен означава, че е 5ти примерно нещо такова. Той НЕ Е във финалната 4ка - честна скаутска. Wink

# 556
Хора,изслушайте подкаста между 19:50 и 20:10 секунди.Питат Жоро до кога му дават спечелената храна,а той отговаря:,,Докато не спечеля…аааа…докато свършат игри на волята”.Възможно ли е,все пак,Алекса да не е победител?
https://youtu.be/z38yGwt1HCc

# 557
Не мисля, че след толкова спойлери и някои твърдящи, че са от изключително достоверни източници, има такъв шанс, дори и минимален.
Хора,изслушайте подкаста между 19:50 и 20:10 секунди.Питат Жоро до кога му дават спечелената храна,а той отговаря:,,Докато не спечеля…аааа…докато свършат игри на волята”.Възможно ли е,все пак,Алекса да не е победител?
https://youtu.be/z38yGwt1HCc

# 558
Аз все още смятам или по скоро имам някаква надежда всички тия спойлери за победителя да са изкуствено създадени и точно като всички казват няма да гледам финала ден преди финала алекса да отпадне и рейтинга и интереса  ще
изригне

# 559
  • София
То и за Виктория Капитонова от Ергенът се знаеше от самото начало, че е победител. Въпреки, че имаше надежда да не е тя, след цялата помия и излагация, която тя сътвори.
Така че, според мен калеко бей султан Алекса ще е победителят, както се сочи.

# 560
  • Варна
Някой знае ли кога си тръгва Нина? Едвам я изтрайвам.

# 561
  • София
ИВ
Изпуснала съм пак страстите. Нещо интересно?

Значи, за довечера се надявам някак да се получи вече битката между Женя и Вики. Може би едната да е паднала на играта - Вики, а мъжете да се обединят срещу Женя, защото няма предимство, но пък има пари. Не знам, но много искам вече да се маха Женя.

# 562
Кога ще е финалът на сезона? Не вярвам да е в петък. Сряда е, а са още седем. Довечера ще има само игра за имунитет и съвет.

# 563
Кога ще е финалът на сезона? Не вярвам да е в петък. Сряда е, а са още седем. Довечера ще има само игра за имунитет и съвет.
Финалът е във вторник. В понеделник няма да има епизод .

# 564
Защо пък Жорето трети ,а не Гого? Може пък Жорето 5ти ,Вики 4та и Гого 3ти. Ама пак не разбирам къде остава Ралица и кой я отстрелва ?

А аз не разбирам как Алекса може да бие Фифо Велики 1 на 1 !?
Фифо няма къде да го барнеш!
И плува, и пъзели прави, и с плочките на прима виста ги би всичките. За тежести, носене, торнада, висене, катерене - да не говорим.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 19:05 от Tahiti

# 565
Защо пък Жорето трети ,а не Гого? Може пък Жорето 5ти ,Вики 4та и Гого 3ти. Ама пак не разбирам къде остава Ралица и кой я отстрелва ?

А аз не разбирам как Алекса може да бие Фифо Велики 1 на 1!?
Фифо няма къде да го барнеш!
И плува, и пъзели прави, и с плочките на прима виста ги би всичките. За тежести, носене, торнада, висене, катерене - да не говорим.

Тъпарев ще намери начин да го прецака,както направи с Юлиян от първи сезон.Simple Smile

# 566
Топчета, въдички, тухлички, много начини има:))

Допълвам, че не мога да пиша нов пост- Днес Ралица е била в нова, но не знам дали е спойлер:)

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 11:43 от Polikseni

# 567
Ама пак не разбирам къде остава Ралица и кой я отстрелва ?
За Ралица още в началото имаше спойлер, че отпада преди финала. Не е нужно някой да я отстрелва - пускат битка между всички, останали до момента и последните двама (примерно) отпадат. Както стана с Неделчо и Стратимир.

# 568
Ф
Няма ли някой сигурно инфо кой ще избере Моркова? Не вярвам да пратят Веселка дуелист, няма логика.
Та трябва да е Моркова, но някак си не го виждам да си избере Калин точно, за да се сбъдне  спойлерът, че Морков бие Калин.
Аз и двамата ги харесвам, ама не знам ... най-добре Моркова да бие Финци, ех кеф ще е.

# 569
  • Вестерос
Не, няма още сигурно инфо.

Общи условия

Активация на акаунт