Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 318
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Е айде деееее! Мръъън!

# 691
  • До сърцето...
Аз видях и още нещо, обаче няма да ви го кажа, защото всичко издавате в другата тема! Нъц!и
Ха-ха, и аз го видях, но чак след като подсказа.

Редактирам се. Оф, това дето съм го уж видяла е било от мерак. Взех Виктория за друг Grinning Сто пъти го преглеждах, ама  нъц!

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 00:58 от Радика

# 692
Това според мен е Ралица на 100%, не знам как не й разпознавате косата Grinning Иначе според моя спойлер, който имам от брата на Жорката, защото поне аз го разбрах, че Жорката отпада малко преди финал, което за мен означава на полуфинала и би трябвало Глиганович да отпадне и това да й е първата и последна елиминационна битка Wink

# 693
ИВ
Кажи, кажи 🤐

Аз го гледах и превъртах и паузирах 100 пъти това промо, ама не можах да видя Жорето.
Само има едни кадри, в които не виждам кой събаря Фифо, не са Алекса и Вики, защото са отстрани, отзад се вижда май водещият, та може би Гого или Жорето (надявам се), ама пусто те всички почти са с еднакви маратонки.

# 694
  • софия
Явно съм някаква магьосница, ето ви секундата, на която го виждам:

Линк: https://nova.bg/accents/view/2022/11/23/391445/%D0%B0%D0%BB%D0%B … 1%80%D0%B8%D1%8F/
Ние гледаме записът на епизода. Там не се вижда толкова добре, а тук само на промото се вижда всичко. Аз видях и още нещо, обаче няма да ви го кажа, защото всичко издавате в другата тема! Нъц!и
за мен, като фен на Жорето, това дето го видяхте хубаво ли е?)))))

# 695
Жорката май се е спасил. Кадърът, в който във водата пада мъж с червен екип има още един мъж вдясно с червен екип. Тъй като има само двама мъже в червено-Алеска и Жоро, ако съм видяла добре последния остава. А Джафа лети.

# 696
На мен лично от промото, където Фифо пада и нарочно е замъглено с капка, за да не си види от кого пада ми се струва, че е мъжки крак, но дотам.

# 697
  • софия
Ахаха, ок, Синева, това звучи супер, благодаря Hug

# 698
ИВ
Отдясно мисля е Алекса, но на цилиндъра седи може би мъж и то с маратонки, а Гого е бос на предишните кадри....

# 699
  • София
Жорката май се е спасил. Кадърът, в който във водата пада мъж с червен екип има още един мъж вдясно с червен екип. Тъй като има само двама мъже в червено-Алеска и Жоро, ако съм видяла добре последния остава. А Джафа лети.
Мъжът, който пада е с жъл екип и е Гого.

С маратонки са Фифо и Алекса. Гого е бос.
За Жорката не знам.
Лошото е, че са сляли няколко кадъра точно там и нищо не се разбира....

# 700
Без да целя да обърквам ситуацията - на Жени краката са доста стегнати, та трудно може да се каже дали това е тя или Георги. Дори като гледам промото от играта неговите крака са по-тънки

# 701
За Жорката не знам.
За съжаление си права. Успях да спра на стоп кадър. Не знам дали е Гого, но на замазания кадър е мъж в жълт екип.

# 702
  • София
Гого е, познавам го по гривничките...

Така, сега питанката е тея крака на дънера, чии са

Охх, уж целях да е по-голямо, ама не се получи нещо...

# 703
  • пустинен пъпеш

В края на промото са подредени Виктория ,Алекса ,Гого , Фифо и до него се вижда рамо в червен екип  в последния кадър преди заставката на игрите

# 704
Гого е, той е с по-къси гащи от Фифо. На втората снимка леко се вижда и фейсът му. 😁

За Жорката не знам.
За съжаление си права. Успях да спра на стоп кадър. Не знам дали е Гого, но на замазания кадър е мъж в жълт екип.

Общи условия

Активация на акаунт