Ще има торта голяма за ДЕКЕМВРИЙЧЕТО на мама!

• 25 640
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Честит рожден ден на всички мъничета, които пак изпропуснах поради заплесия и бач! От утре се надявам да ми се разхлаби примката, че вече въздух не ми остана!!
Янче, я вземи ми звънни, моля.

Отправям призив към всички - моля, опитвам се да събера снимки от липсващата 1 година на Ванеса - не съм я снимала от първия й рожден ден. Дайте индикации има ли по някоя случайна снимка при вас - от събирания, рожденни дни и прочие. Благодаря на всички предварително!

# 106
Честит рожден ден на всички мъничета, които пак изпропуснах поради заплесия и бач! От утре се надявам да ми се разхлаби примката, че вече въздух не ми остана!!
Янче, я вземи ми звънни, моля.

Отправям призив към всички - моля, опитвам се да събера снимки от липсващата 1 година на Ванеса - не съм я снимала от първия й рожден ден. Дайте индикации има ли по някоя случайна снимка при вас - от събирания, рожденни дни и прочие. Благодаря на всички предварително!

Дай мейл да ти пратя снимки на Ванеска.

# 107
  • София
Благодаря ти, Райчка, давайте на 2 адреса -

m.pehlivanova@minfin.bg
milena.pehlivanova@gmail.com

# 108
Да се възползвам от времето,пре. което Дани е на гърне! Grinning
Пак със закъснение,но не и без мерак искаме да честитим на ВИКИ на Чоча!Алекс,да ти е живо и здраво момиченцето,като я гледам на снимки тя май е най-русичка от всички момиченца,или греша?
Криси,сега разглеждам вашите и на Борко снимки от РД!Чудесно парти,браво,май сте изкарали страхотно и тортата на Вики е специална./пак свалям шапка на Филотелия/
Да се похваля,днес имам много приятна изненада от един много готин  и усмихнат човек,когото всички познавате т.е изненадаха Дани,но на мен ми стана много приятно!Дойде едно птиченце с едно синьо пежо и докара подарък за Дани!Познайте от кого е подаръкът!
Вие ще водите ли децата на ортопед?Май на 2-годл възраст трябва пак да се прегледат стъпалцата и походката.

# 109
  • Sofia
ето ги и наште снимки:
http://snimka.bg/album.php?album_id=87164

# 110
Ей чоча
уби вожда -22 стр. снимки от купона  Wink Grinning
Голяма красавица малката Вики  Wink по майка си  Wink Flutter
Видях и фъстъче с Катето - която доста е пораснала
Останалите си ви знаеме  Wink Hug
На бременелките обаче изобщо не им личи  Wink
А Янче е като ученичка  Flutter пък гледай какви работи прави   Wink
Мая и Вики май са с наааай-дългите коси  Grinning
Ааа и тортата страхотна, ама що така плаче котарака, от топлото ли нещо се разтекъл  Thinking

# 111
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА НА ВСИчКИ ДЕчИЦА КОИТО ПРОПУСНАХ!!! чЕСТИТО И НА ДНЕшНИТЕ РОЖДЕННИЦИ
ДАРА, Даниел,Тони и Валентин!!!! А също и на празнуващата днес рожденничка от 19ти Майчка!!!
Бъдете живи здрави, желая много весело и безгрижно детство с щастливи мама и тате!

Извинявам се на всички, които пропуснах междувременно, вече се завърнах от тъмните облачни Естонски земи, както каза преводача ми, какво да се прави, тука слънцето ни е малко, затова хората са алкохолици Laughing
Заминаваме утре за Бургас при баща ми, но след 26 ти сме тук и се надявам да се видим!
ЖЕЛАЯ ВЕСЕЛА КОЛЕДА И СТРАХОТНИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИчКИ!!!

# 112
ВИКТОРИЯ Р,как беше този път с мъглите или пак сте кръжали на България,като муха без глава?Тая твоя  работа е направо  ooooh!
Аз се включвам набързо,защото от 10:30 ни почва купона в клуба,а Дани още не е закусил,а мама не е оправена!
Искам да честитя на всички малки рожденници,родени н нашата дата!Малката Дара,да е жива и здрава,да е все така умничка и да вади по 100 вербални аргумента в своя полза!Да има много късмет в живота и да бъде много щастлива!
Не знам,дали нашата Джейд ще ни навести тук,но ще ми се да честитя и на тях РД-то и на малката Тони,дано очичките й са все толкова големи и засмяни!
ЧРД и на Валентин!

Нели,виж как се старае! Laughing

# 113
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ БУЗАНИ!

СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА НЕГО ОТ ДАРА!
ПОЖЕЛАВАМЕ МУ ДА Е ЗДРАВ И ХИЧ ДА НЕ СЛУША!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ТОНИ И ВАЛЬО!

Дано майките им им предадат нашите най-сърдечни поздрави и пожелания за щастие и късмет!

Благодаря на Рали и Юлето за ранните поздрави!
Юле, хич не съм се и съмнявала, че ще му хареса на детето! Успех! Хубаво парти пожелавам на цялото ви семейство. Ще бъдем мислено с вас и ще чакаме снимките с нетърпение!

И при нас подготовката тече. Снощи правих торта по форумска рецепта за гостите след детското парти. Дано да става за ядене  Joy

# 114

честит чожден ден на цялата банда данес - дара , дани  , тони и валентин. да са весели , добрички и все така чаровни.

ние се стягаме за РД. на дани. днес програмата ни е много натоварена , защото сме на три РД. единият,  от които е на нашият тати.  Laughing  така , че ще празнуваме до кьсно....

# 115
  • София
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59  Поздрави за Дара, Тони, ВалЬо и Дани, както и за техните мами! Gift 
Мили дечица да растете здрави и умни, да радвате мамите и татковците си! Някои да проядат Wink Да изкарате най-веселото парти днес Simple Smile bigdance2 Tada Tada  costumed034 
Party Time  Party Time  bigdance2 newsm18 newsm18 
Много поздрави от нас със Мая ura  ura  party002

# 116
  Party Time  ura
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДУРКОВЦИТЕ ДАРА, ДАНИ, ВАЛЬО И ТОНИ! БЪДЕТЕ ЖИВИЧКИ И ЗДРАВИЧКИ, РАДВАЙТЕ МАМИТЕ СИ С ЛУДОРИИ И ВЕСЕЛИ УСМИВКИ! 
  bigdance2
[/size]
ЧЕСТИТО на патерица и на ВИКИ и МИШИ! Чочи, страхотни снимки!
ИЗНЕНАДААА! Имам си нет вече и у дома! Казах ви, че няма да издържа без вас на Дилиния рожден ден! И ще съм съвсем редовна, обещавам!  Peace

# 117
  • Благоевград
Честит Рожден Ден на всички дечица, които празнуват днес!!!
Бъдете живи , здрави и щастливи!!!
Весел празника за малките палавници и техните семейства!!!

И много снимики да има !!!!

# 118
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА  ПРИНЦЕСКА ДАРА И НА СЛАДКИЯ БУЗАНЧО ДАНИ!!!
МИЛИ ДЕЧИЦА БЪДЕТЕ ВИНАГИ МНОГО УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ!!!
ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН И ВИКИ.
Heart Eyes

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КОИТО ДНЕС ИМАТ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ!  bigdance2  ura Tada
Ей Чоча много снимки верно, личи че сте изкарали весело.
Цитат
Мая и Вики май са с наааай-дългите коси  Very Happy
Неееее, не е верно Ели. На рождения ден сме вързани на опашка и за това не ни личи иначе определено сме им конкуренция на дългите коси. hahaha

# 119
Честит Ден-Ден на Вики, Миши и на всички други, които пак не успях да поздравя навреме!!!!

Честит празник на днешните ни любими рожденици - Дара и Дани, както и на Тони и Вальо!!! бъдете здравички и все така сладки, мили дечица!!!

Общи условия

Активация на акаунт