Ще има торта голяма за ДЕКЕМВРИЙЧЕТО на мама!

• 25 635
  • 288
  •   1
Отговори
# 120

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРА И ДАНИ!!!
Здраве, щастие и безоблачно детство на малките сладури!!!

Нели, Ванилке - честит празник и на вас   bouquet  bouquet  bouquet

# 121
  • у дома
Здравейте и от нас на всички 2 годишни и не навършили все още 2 декЕмврийчета и мами!
 bdbaloni bdbaloni bdbaloni

ЧЕСТИТИ 2 ГОДИНКИ НА ВСИЧКИ ДЕКЕМВРИЙЧЕТА КОИТО ПРОПУСНАХМЕ ДА ПОЗДРАВИМ ВИРТУАЛНО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРИЧКА, ДАНИ- БУЗАНИ И ТОНИ И ВАЛЬО! МНОГО СМЯХ И ВЕСЕЛИЕ , ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО СЪС ЩУРИ ИГРИ! newsm59 newsm59 newsm59

Досега разглеждах снимки от щури купони  - толкова са щастливи дечицата и родителите им не на последното място!  Hug  Heart Eyes  Страхотни веселби и преяждане на торта  Mr. Green

Чоча, специално благодаря от нас за поканата! Независимо от задръстването по пътя, много приятно си прекарахме , за нас беше голямо удоволствие да присъстваме лично на събитието след напрегнатия работен ден!
След като се прибрахме Катето цяла вечер пя и танцува, много се забавлява. 
От снимките липсва играта на гоненица , инициатор - Габи , верни последователи Ежко и Мая , главно убежище - до хладилника.  Laughing Големи скици  Joy

# 122
  • София
Милички, много ви благодаря, че ни уважихте и за прекрасните подаръци, които получихме! Мая се радва много на всичко! Само неразбрах един дьрвен пъзел и една пееща кукла от кого са... ако някой знае моля да ме светне.

Говорих с Деси за театьра: много е сладка и се разбрахме следното: от 17 до към 18-18:30. Първо ще играе Житената питка, но в коледен вариант (Коледната питка). Каза че е по-атрактивна и мн подходяща за нашите видни театрали. После ще се преоблече на Снежанка и с големия чувал ще раздава подаръците. Каза ми 50 лв, но аз мисля че може да й дадем и повече (напр. 60 ако сте доволни). Не иска нищо предарително и на място ще се разплатим като свърши. И това е...
Чакам сега да кажете кой ще идва да знаем горе долу колко народ сме...

# 123
Янче,хващам се на бас,че пъзелът е от Нелата и Дарата!
Ако сме здравички бройте нас с Дани и Мони с Марто!
Какъв изрод може да е измислил такъв герой,като житената питка?Пълен инвалид без ръце и крака,само една глава и то,като се търкаля само яде земя! Laughing LaughingТова го чух в едно сатирично предаване преди 100 години и много ми хареса!
Мерси за пожеланията,качила съм малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=87788  ,избрах най-емблематичните за да маркирам горе-долу празника,защото иначе снимките са над 300бр...
На обях ДАни не щя да спи,с което не ме учуди,но в ресторанта му пролича умората,въпреки че се държа добре.Баба му и дядо му го взеха да спи в тях и ми се обадиха 3 минути след като се качиха в колата,за да кажат,че Дани е откъртил Laughing Явно множко му е дошло! Но пък беше супер,много съм доволна,адано и нашите гости са останали доволни /въпреки че пак стана по познат сценарий-татковците с кеф пият кафенце и бъбрят,а майките гледат децата...Имаше 2 какички точно за това,ама кой ще си остави детето  за дълго в тая лудница ...
ЧАКАМЕ СНИМКИТЕ ОТ КУПОНА НА ДАРАТА!!!

# 124
  • Благоевград
Ванилийка   чудесни снимки. Винаги като гладам твоето слънчице ми се иска да му нацелувам хубавите бузки. Страхотни прическа , мъж и половина!!!
Ама как се е понамазал с тортата....кефче.
Тази вечер и ние празнувахме отново (този път с големи гости) Рожденият Ден. И Ана-Мария като твоят сладур си похапна торта с пръсти и се намаза по цялото лице(нарочно).
Не знам дали ще мога да кача снимки от това празнуване на ЧРДто.
 Crossing Arms
С нетърпение утре чакам и другите снимки!!!
Ох, отивам да лягам , че стана....никое време.
 Laughing

# 125
ЧЕСТИТРОЖДЕН ДЕН НА ПЛАМЕН НА ФИОНЧЕ Hug
Честито и на вси4ки които пропуснат тези 2-3 дни!

Моми4ета,едвам се нагледах на снимките ви-много сте готини вси4ките Hug
А и хубави торти сте имали,а тук в този град,ще видя каква ще измисля за РД-то на Люби,4е няма кой знае какъв избор ooooh!

Весели празници!

# 126
ох леле пропуснах празника на любимото ми пловдинчанче - Ванилийка да ти е живо и здарво детето. Много  - ох от всичко хубаво по много му желая от сърце и душа, но най-вече да ти е здрав и се надявам да ме извиниш, че е със закъснение.[/color]Забравих си и градската приятелка - Албенка, да ти е жива из драва Мишката и много много целувки от нас. Не се сърдете, отплесвам и забравям понякога - ама пък много ви обичам Hug
Днес Пламенчо му е ред да черпи - да е много здрав, много да го слушкат и много подаръци да получи Heart Eyes

# 127
ЧРД на Пламен - да си изкарат страхотен двоен празник!!!

Янче, не ни благодари толкова - удоволствието от снощния купон беше наше, както се казва! Благодарим на Мая и Дара за поканата!

Мили момичета, хубава Бъдни вечер ви пожелавам на всички! Прекрасни празнични мигове не само покрай отварянето на подаръците! И успех на тези, които имат принос към празничната трапеза!
до скоро!

# 128
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТРОЖДЕН ДЕН НА ПЛАМЕН И ОТ НАС!!!   newsm59:bigdance2: Tada  bigdance2 Tada
Ванилийка, страхотни снимки, не знам какво си очаквала от тортата, но на мен и тази ми хареса много.
Янче, Смайли чакаме и вашите снимки.
За срещата и ние стига да сме здравички и котка да не ни мине път, намеренията ни са да дойдем. Подсигурили сме си и превоз и нощувка. Laughing Има ли да се плаща нещо предварително, а за подаръците това ли остава последно - до 10лв. подаръче, което става и за момиченце и за момченце. newsm78
Ние утре заминаваме на Кюстендил, весели празници на всички ви!!!

# 129
Здравейте и от мен!
Веднага искам да благодаря на всички, които дойдоха на партито ни, за прекрасните подаръци. Дара е много въодушевена от всички кукли, свирки, дрешки, часовника с Мечо Пух и т.н. И аз като Янче се чудя от кой е тази пеещата кукла като френска селянка. Другите подаръци май успях да ги свържа криво-ляво. Надявам се, че е харесало и на вас и децата. Аз бях в особено еуфорично настроение и нямах време да поседна и за миг и да ви кажа "наздраве". Дано да ви е било комфортно.
За останалите деца не знам /надявам се вие да ми кажете/, но Дара беше във възторг - и от феята, и от театъра, и от тортите, песните и танците. Днеска искаше пак да има рожден ден  Wink
Ванилийке, не позна! Пъзела не е от нас  Wink
Вашата фотосесия е страхотна /еле па ти!/. Надявам се скоро да се видим  Heart Eyes

Ето снимки и от купона на Мая и Дара: www.bgphoto.net/dara

Оказа се, че тази година ще сме си само тримката на Бъдни вечер. Не ми се занимава с готвене и от Фантастико си накупихме сърмички и чушки  Mr. Green Перфектни са, опитах ги  Joy
После ще ви покажа и снимка на моята торта. Беше красива пък и се изяде за отрицателно време. Значи можете да ме потупате по рамото  Wink

Юле, не забравяй да поздравиш Пламен и Фионче.

Желая ви спокоен празник и паричката да се падне на когото трябва. Аз лично не я ща  Whistling

# 130

честита бьдни вечер и коледа на всички вас. бьдете много , много щастливи. и наздраве .

снимките от РДни са страхотни. ние си прекарахме супер на РД. на Дани. Юле , мерси още ведньж за поканата. ще кача тези дни и нашите снимки от купона.

нелка, не се коси скьпа, и аз си купих сьрмите от магазиньт. днес правих само - питка с паричка и чушки. и баклава за утре на обяд. и ние ще сме си самички в кьщи. само племенничката ще е с нас , че тяхните са на банкет.

честит рожден ден и на плами. да е много весел през цялата година.

# 131
Нели не мислиш ли, че съм мнооо добър фотограф Flutter Flutter
Весела Коледа на всички  bouquet Heart Eyes

# 132
Весел празник и от нас!
Радвам се,че въпреки празниците сте хвърлили едно оченце на  нашия албум от рождения ден!Нели,и аз бях много ентусиазирана и бях малко като муха без глава от щастие!Бях много доволна,че Дани е здравичък,както и че всички от поканените ни уважиха!МОНИ    bouquet Яна си е забравила торбичката!МАЛРО
Аз пък изобще не съм готвила днес,защото по традиция се събираме с прабабите и прадядовците на Дани на село.Накрая само измих чиниите.Баячка бяха... Whistling Mr. Green
КРИСКА,последният постинг е твой и ме подсети за нещо,което искам да те помоля отдавна!Споменала си,че преди си била кльощава,много ми е интересно как си изглеждала,стрва ми се,че си била адски красива,с дългата си  черна коса,тези светли очи и фини форми!Я ми направи един подарък,лепни една твоя снимка!И мерси за "любимото пловдивчанче",много ни трогна!

# 133
специално за Ванилийка Flutter

# 134
WOW!!!Много си...перверзна тук! Mr. Greenтова преди колко време?

Общи условия

Активация на акаунт