Ще има торта голяма за ДЕКЕМВРИЙЧЕТО на мама!

• 25 627
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
ЕМИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛО ДЕТЕ!

ДА БЪДЕШ ПРЕДИ ВСИЧКО ЗДРАВА, ДА СЛУШАШ МАМА И ТАТИ И МНОГО ДА ГИ ОБИЧАШ!

ЕЛИ, НА ТЕБ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! БЪДИ ВСЕ ТАКАВА - ИСТИНСКА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЛЮБИ!
ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

# 181
Момиченца, ето ви нашите снимки. Сведох ги до 51 Embarassed

http://foto.bg/showgallery.php/cat/2990/page/1/sortby/d/sorttime/30/way/asc

Янче, гледам ти репортажа в момента. Голяма излагация с тая жена! Така й се пада! Peace

Последна редакция: ср, 27 дек 2006, 23:49 от Lyusil

# 182
  • Благоевград
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!!!

Бъдете живи , здрави и безкрайно щастливи!!!

И на патерици Честит Рожден Дена на всички навършили две годинки, които не успяхме да поздравим!!!
Усмихнато детство и  хубави спомени от празника!!!

Уф, дойдоха ми гости и не успях да гледам днес Господарите - ужасно съжалявам!!!
Тези дни не съм се мяркала и съм изненадана колко много съм се привързала към всички тук. Нашият татко се прибра от командировка и сега го обсипваме с внимание( но и той нас - че как иначе). Ще наваксам тези дни - ще разгледам всички снимки. А пък и аз ще ви пусна още малко от нашият ЧРД т.е. от събирането с "големите" гости.

# 183
  • у дома
ЧЕСТИТА КОЛЕДА! НА ВСИЧКИ МАМИ, ТАТКОВЦИ И ДЕЧИЦА ПРАЗНИЧНО НАСТРОЕНИЕ, ДА ИМ Е ЛЕКО НА СЪРЦЕТО И РАДОСТНО НА ДУШАТА!

Със закъснение, но от сърце.... newsm51
bdbaloni bdbaloni bdbaloniЧЕСТИТ ВТОРИ ДЕН РОЖДЕН НА ЕМКА БАДЕМКА!
ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ЕНЕРГИЧНА, ВИНАГИ ВЕСЕЛА! МНОГО ДА ЩУРЕЕ И САМО РАДОСТ ДА НОСИ НА МАМА И ТАТИ!
    newsm59 newsm59 newsm59

newsm59ЧЕСТИТА 2РА ГОДИНКА И НА ДИЛЕНЦЕТО! ДА Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА, ДА ДАРЯВА С МНОГО ОБИЧ МАМА ЛЮСИ!!  baloni

Уф, чак сега видях новината за Господарите, много ме е яд.  #Cussing out Дали го няма качен някъде репортажът?  newsm78
Ние сме сами по празниците и Катето не се отлепя от мен. Не ще да седи с татко си - логично, като почти не прекарва време с него. Само да спомена, че при нас има къщни проблеми, с които не ми се ще да ви занимавам по празниците Crazy, а  до комп-а въобще не мога да се добера. Затова пиша по нощите, много сте ми залипсвали.. 

И ние ще дойдем на декемврийското парти, стига да сме здрави разбира се, пишете ни в списъка.

Последна редакция: чт, 28 дек 2006, 06:41 от fastuche

# 184
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Днес репортажа на Господарите продължава за всички окито са пропуснали предните два дни.
Сега ще потърся дали го има качено някъде.

# 185
Момичетааааа  Party Hug Hug Hug Hug Hug
Лют купон се вихри  Crazy Laughing децата бяха полудяли максимално  Mr. Green Родителите дъра-бъра два чадъра  Mr. Green
Хапнахме, пийнахме, тортата около 10х я духахме - мм дааа всички я духахме  Mr. Green Whistling Whistling Whistling
Въобще много доволно мина Wink
А вашите поздравляния и страхотни пожелания много ми подобряват настроението, и ме карат да се усмихвам - ей така  Mr. Green Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЛЮБИ!
Бъди здрав, винаги весел и засмян!

# 186
  • София
http://nardonardo.it/video_natale.html

Да споделя с вас един сайт Grinning Виктор много се кефи  Grinning

Пускам ги на повторение и го забравям

# 187
  • София
Ели, със закъснение, да ти е жива и здрава Емката   bouquet

ЧРД и на Люби на Йо   bouquet

Да са весели, игриви, много смях и щастливо детство!

# 188
  • София
Качих малко нови снимки от РД ако ви се гледат:
ей тук, от 2ра стр. натам са новите

# 189
# 190
  • София
Много хубаво сте си изкарали Ели:) Емката изглежда много щастлива! Този с голата глава ли е татко й? Че досега все не съм го виждала...

# 191
Много хубаво сте си изкарали Ели:) Емката изглежда много щастлива!
Този с голата глава ли е татко й? Че досега все не съм го виждала...
Mr. Green Mr. Green Mr. Green да

# 192
Eli, много готинкупон. ама това не е у вас май  newsm78  . в някакво заведение ли сте.
Янче, и вашите допьлнени снимки са готини. следя те всяка вечер в " господари..."-те. ама верно голяма мафия били тези докторки. ти добре се представяш . браво.  Peace

ние днес ходихме на една ледена пьрзалка да се пьрзаляме. обаче така и не можахме да се вредим от желаещи. ще се пробваме утре пак. мартин беше като захласнат - не искаше изобщо да си трьгваме.

# 193
  • 42.016399,23.101179
Днес се отдадох на разглеждане на снимки, успях да разгледам всички пропуснати да сега. Много са сладки всички пораснали дребосъци, на моменти като гледах снимките ме хващаше много яд че вече не са бебета, а изглеждат толкова големи. Laughing
Ели, вие къде празнувахте рождения ден, в детски клуб ли? И на Емка Бадемка и е пораснала много косичката вече е истинска госпожица. Laughing
Люска, а Дилето иглежда много щастлива особено на първите снимки.
От няколко дни Виктория вече казва и буквичката "В", остана ни само "Р" да научиме, но вместо ВИКИ си казва ФИКИ. Joyа тази сутрин ме гледаше как се обличам  и ми каза "Мама има сутиен, Фики нямааааааааааа сутиен. Айде мамо ходиме купиме Фики сутиен." hahaha
Ей, никой не казва какви подаръци е донесъл дядо Коледа. Виктория след рождения  ден си поръча ютия, щото дрешките на куклите били много смачкани и страшно много се заиграва сама с нея, оказа се хем евтин хем хубав подарък.

# 194
  • София
Мая получи дървен влак... Книжки, дрешки, кукли (ОЩЕ!), кукленско легло...

Абе все забравям - видях се вчера със Шоши да ми даде куклите (за пръстите). Още някой си беше поръчал и ако може да се свърже с нея. Лошото е че се заплеснахме в сладки приказки и тя забрави да ми каже телефона си. Смайли ако го имаш, моля те напиши го на ЛС на тези, които имат да си взимт куклички...
В най-лошия случай се разбрахме да ги донесе на партито на 6ти...
Деска, пуснах ти снимките.

Общи условия

Активация на акаунт