Ще има торта голяма за ДЕКЕМВРИЙЧЕТО на мама!

• 25 627
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
в нещо като детски клуб беше купона, само че сега между празниците е затворен, и си го бяхме наели под наем за няколко часа, за съжаление толкова място, и басейн с топчета нямаме вкъщи  Grinning
С тази коса - голяма рошла  Crazy ама до пролетта или ще й порасте, или ще я пострижем  Grinning

# 196
  • на езерото
   Много са красиви нашите декемврийски рожденички  bouquet
 Люска, Дилето е една прекерасна малка принцеса Hug
 Ели ,Емка е страхотна малка русокоса сладурана Hug
   Вчера моят звяр цяла вечер ми лази по нервите и аз забравих да гледам господарите Sad.От няколко дни моята госпожица е станала непоносима мрънла направо ми идва гората да хвана Naughty

# 197
  • 42.016399,23.101179
Янче, и аз снощи не можах да гледам "ГОСПОДАРИ..........".Разкажете какво даваха, много ме е яд че го изпуснах.

# 198
  • София
Т'ва е списък за купона на 6ти януари, който направих на прима виста. Моля, който мисли да идва пък не фигурира вътре да ме уведоми или в темата или на лс... както прецените:

1. Yanche
2. Smiley
3. Dezyg
4. Raichka
5. Radostina
6. Mags
7. Mkp
8. Victoria_R
9. Moon walk
10. 6o6i
11. vanilia
12. minimo
13. Marci
14. chocha

Последна редакция: чт, 28 дек 2006, 18:20 от Yanche

# 199
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз имам поръчка за кукли към Шоши

# 200
и аз ама не се видях в списъка на Шоши, който бе пуснала преди време за кого е купила newsm78

# 201
  • софия
И аз ще идвам на 6.01

# 202
ПРИВЕТ! ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО НА ВСИЧКИ, НАДЯВАМ СЕ СТЕ ИМАЛИ СТРАХОТЕН ПРАЗНИК!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМКАТА БАДЕМКАТА И ЛЮБЧО, ДА СА ЖИВИ ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКИВА СЛАДУРИ!!!

Потвърждавам нашето участие на 6.01., какво се разбрахме последно за подаръците- всеки купува каквото реши или купуваме еднакви момичешки и момчешки, че окончателното решение по този въпрос нещо ми убягна?

Целувки на всички и весело посрещане на Новата година? Къде ще празнувате впрочем? Ние още се чудим как да се организираме

# 203
  • у дома
И ние също ще идваме на 6.01..

И аз съм поръчала куклички на Шоша ..

Последна редакция: чт, 28 дек 2006, 19:42 от fastuche

# 204
Много снимки много нещо!
Разгледах ги де  Wink

Ели, да не си посмяла да пипаш пак косата на Емата. Нека й порастне малко деее, стига си я подстригвала по момчешки. Виж каките й какви хубави плитки имат! Ти като си с къса прическа ...  Crossing Arms Майка ми все си ходи късо подстригана и аз чак като се махнах от Благоевград успях да я пусна дълга. Иначе все ме водеше да я стрижа  Close
А тоя пич до таткото кой е: http://elicz.multiply.com/photos/photo/16/27
Пу за мен  Joy

Утре към 10 часа ще ходим с Милена и Рали във Феите. Ако сте свободни, ви чакаме.
Лека!

# 205
  • София
Т'ва е списък за купона на 6ти януари. Моля, който мисли да идва пък не фигурира вътре да ме уведоми или в темата или на лс... както прецените:
Добавих в списъка тези които казаха... има ли други? Simple Smile

1. Yanche
2. Smiley
3. Dezyg
4. Raichka
5. Radostina
6. Mags
7. Mkp
8. Victoria_R
9. Moon walk
10. 6o6i
11. vanilia
12. minimo
13. Marci
14. chocha
15. elena ml
16. fastuche
17. izku6enie (днес говорих с нея по кю-то)
18. Маймунка

За подаръците последно нали решихме унисекс до 10 лв.? Щото всяко лапе бърка и к'вото хване? Нали така?

Последна редакция: пт, 29 дек 2006, 13:25 от Yanche

# 206
Янче
слетобяд се виждахме с една майка от Холандките - дойдоха с мъжа и детето за Н.Г. в Прага, и както си говориме за всичко възможно, стигнахме до докторите  Wink кой как раждал ит.т., и тя вика аууу а онзи ден ако знаеш какво предаване гледах по една бг тв ... ужас , за една бременна, на която докторката си измислила хиламидии за да взема проценти от изследванията й и от антибиотиците й, и аз  Shocked това е Янчето - съфорумка  Wink, и тя  Shocked - ама бг мамма форумка ли  Shocked, и аз - ами да  Mr. Green   и ми преразказа първата част  Wink

Хехехехе
има нещо верно, че каквато прическата на майката, такава и на дъщерята  Wink Mr. Green

Нелииии
това е Майната  Wink Mr. Green, Мариян, ама е от Пловдив, а там както всички знаем, само хубави хора  Wink Mr. Green

# 207
не може аз да не скапя празничното настроение в групата - и аз съм с бактерия в носа, само дето мойта, е по сериозна от тази на Виктор. Резултата - антибиотик, за скормната сума от 27 лв за блистер, а трябва да изпия 3 Crazy, което вече ми идва в повече, така че, има вариант да отпадна за 6-ти, но веднага след празниците ще ви кажа. За сега сме на линия, но хем съм заразна, хем не съм за купони. Дано да мине до тогава.
Срам не срам - не ми остана време на Райче вчера и днес да звънна, някой чувал ли я е, как е малкия. Утре първо и звъня, после почвам да бачкора.
и Още нещо - не знам дали съм ви споделяла, но откакто родих, ми идва само ако пия противозачатъчни, спра ли ги - спира да ми идва. Правих изследване за пролактин - всичко в нормата, гледаха ми карантията - матката ми била като на нераждала (това не го разбрах де) - абе никви индикации за проблем. Казаха да си изследвам щитовидната - ама некой да знае как става това newsm78 newsm78
Та така........
ся за снимките - Еми бадемката много сладка - пу-пу, виждам,че сте изкарали супер купон, ама ние що не бяхме канени Joy Joy baby_neutral
сетила съм се да ви питам - помните ли книжката "Черния красавец" - разказ за живота на един кон, детска е. Поне на мен ми е любимата ми книжка от детсквото, та имам я на анимационно филмче, Виктор - дето никога до сега не е гледал телевизия, не му е било интересно и тн, сега го гледа по минимум 5 пъти на ден, ако някой я иска, да му пусна линк, наситина е много готина аниомация Party

Последна редакция: чт, 28 дек 2006, 23:35 от Moon Walk

# 208
Честит рожден ден на всички малчовци, на които съм пропуснала да честитя!
Честита Коледа, пожелавам ви само здраве, а всичко друго да можете да си купите!
Скъкаха ми д-то от работа пред и след Коледно и пред Новогодишно. Не мога да се прибера вкъщи, снощи съм спала 3 часа, едвам гледам. Сутринта дойдох в 5 часа и ще съм до 22. Но довечера купона няма да пропусна.  Mr. Green ако оживея, де... Ай стига рИвах...
Moon Walk, за изследване на щитовидната жлеза се ходи при ендокринолог и се взима кръв за изследване на два хормона, ще те излъжа как точно се казваха. Отивай, не се мотай. Дано всичко е наред и бързо да оздравявате.

Ние за декемврийския купон вероятно няма да се класираме, защото аз съм до 7-ми на работа без почивка. После ще ми дадат отпуска поне седмица. Тези мъже, дето работя с тях  bash bash bash единият - на Банско, втори - болен, трети - с гаджето, щото щели да се женят. Лигльовци...

# 209
  • София
... трети - с гаджето, щото щели да се женят...
Тоз нормален ли е? После ще са толко време заедно, че ще се чуди как да се скатае...
Аз за партито още се чудя дали да ходя... мкп? Смайли? Вие на к'ва вълна сте?

Общи условия

Активация на акаунт