най-после да седна да ви прочета спокойно, и да ви разгледам

Двете сладурани Вики и Ана-Мария са страхотни

Личи си че купона е бил голям
и колко много подаръци и усмивки има по снимките 
Сега незнам от къде да започна, дано не пропусна нещо което исках да кажа докато четях...
Миленски
и аз мисля - надявам се - че излишно се притесняваш, те докторите се презастраховат, още повече след като и те не знаят какво е това... има ли промяна някаква?
Иначе за немски доктор - по добре я заведи, и без това никаква диагноза няма за сега...
Ванилке
със неспането, и на Емката се случва чат -пат да не спи на обяд -но рядко, гледай да го изморяваш до обяд повече

Монка
да кажа че аз праскам отпечатъци на Емката за щяло и за нещяло -мажа я с едно рядко използваемо червило
Смайли
честито за листовките
бравос
За кухнята -страхотна е, и колелото е супер

Аз тази тема за подаръци навестявам често

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=146883.msg2874780#msg2874780
Валент
важното е че всичко се е оправило
Ама как така тая педка не щяла да смени антибиотика
те в тази възраст имам чуството че всяко второ дете има алергия към определени антибиотици Сменяй я

dani_l
шисах за отпечатъците, ама и аз да похваля за пампа -през деня няма памп
освен ако не излизаме за полуденна разходка - с много мотане и транспортиране, е и нощния си е на мястото, но това се надявам на пролетта да ликвидираме изцяло пампите 
По повод неспането, бях излъгала Емката че Микулаш -св. Никола -й взел бибата
и на обяд никакво спане -рев 2ч от-до, няма спирка, нощите ми заспиваше и преди 20ч -абсолЮтно грогясала, обаче на 5.тия ден й върнах бибата - макар и срязана
всичко си дойде на мястото. Поне сега си заспива ок, а през ноща вече не я търси, по едно време по 100 пъти ставах да й я давам, защото тя без биба в устата се събуждаше на 2.рата минута 
Сабота и неделя ходихме на аквапарк
- нямам думи -то бе радост голяма, няколко детски басейнчета с пързалки и разни други джаджи, големи басейни с вълнички и балончета, 2.ролби, и стари и млади се набесняхме
Та така при нас
Сори за чаршафа

Поздрави за сега

чакаме още снимки
в 6 сутрина 

, а Козите са доста по материални от Стрелците 
И да поздравя моите двама любими кавалера Виктор и Бобо. Много ви целувам милички (Криси и Райче) и ви пожелавам всичко най-най-най-хубаво