Ще има торта голяма за ДЕКЕМВРИЙЧЕТО на мама!

• 25 657
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Здрасти банда
най-после да седна да ви прочета спокойно, и да ви разгледам  Wink
Двете сладурани Вики и Ана-Мария са страхотни  Heart Eyes Hug
Личи си че купона е бил голям  Wink и колко много подаръци и усмивки има по снимките  Party

Сега незнам от къде да започна, дано не пропусна нещо което исках да кажа докато четях...

Миленски
и аз мисля - надявам се - че излишно се притесняваш, те докторите се презастраховат, още повече след като и те не знаят какво е това... има ли промяна някаква?
Иначе за немски доктор - по добре я заведи, и без това никаква диагноза няма за сега...

Ванилке
със неспането, и на Емката се случва чат -пат да не спи на обяд -но рядко, гледай да го изморяваш до обяд повече  Thinking

Монка
да кажа че аз праскам отпечатъци на Емката за щяло и за нещяло -мажа я с едно рядко използваемо червило  Laughing - ръка или краче или и двете - и тя умира от кеф да прави отпечатъци  Crazy Laughing -слагахме ги по коледните картички, на р.д тата за баби, дядовци и родители и приятели подаряваме поздравителни картички с отпечатъци, въобще само поводи си търсиме Mr. Green

Смайли
честито за листовките  Party бравос   bouquet
За кухнята  -страхотна е, и колелото е супер Wink
Аз тази тема за подаръци навестявам често  Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=146883.msg2874780#msg2874780

Валент
важното е че всичко се е оправило  Wink
Ама как така тая педка не щяла да смени антибиотика  ooooh! те в тази възраст имам чуството че всяко второ дете има алергия към определени антибиотици Confused
Сменяй я  Crossing Arms

dani_l
шисах за отпечатъците, ама и аз да похваля за пампа -през деня няма памп  Party освен ако не излизаме за полуденна разходка - с много мотане и транспортиране, е и нощния си е на мястото, но това се надявам на пролетта да ликвидираме изцяло пампите  Wink

По повод неспането, бях излъгала Емката че Микулаш -св. Никола -й взел бибата  Crazy и на обяд никакво спане -рев 2ч от-до, няма спирка, нощите ми заспиваше и преди 20ч -абсолЮтно грогясала, обаче на 5.тия ден й върнах бибата - макар и срязана  Whistling всичко си дойде на мястото. Поне сега си заспива ок, а през ноща вече не я търси, по едно време по 100 пъти ставах да й я давам, защото тя без биба в устата се събуждаше на 2.рата минута ooooh!

Сабота и неделя ходихме на аквапарк  Party - нямам думи -то бе радост голяма, няколко детски басейнчета с пързалки и разни други джаджи, големи басейни с вълнички и балончета, 2.ролби, и стари и млади се набесняхме  Whistling Whistling Whistling Mr. Green, но малките голям рев на края - няма тръгване  Crazy Mr. Green

Та така при нас
Сори за чаршафа  Blush
Поздрави за сега   bouquet
чакаме още снимки  Wink

# 61
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ И БОРКО

желая щастливо детство, прекрасен рожден ден, много подаръци и вкусна торта!!!
[/size]

Ели не е ли студено за аквапарк, или при вас е закрит?

# 62
Мая, Райче - преди две години помните ли - плахи и уморени по коридорите на 2- ра градска, няколко часа по - късно бебоците вече в ръцете ни. Ние с Мая особенно - не можещи ни да седнем ни да легнем...........най-хубавите ми спомени са свързани с вас двете.
Искам да ви пожелая само да си ви много здрави децата, всичко друго знам че им го давате и са много щастливи деца. така че - здраве, здраве и пак здраве. Днес съм изключително емоционална, плача си от сутринта, на Вики му казвам сутринта - 'Маменце честит рожден ден", а той - понеже знае че като има рожден ден ще му купя люлеещ се кон вика "Вики има ден ден - мамо оди купи кон" #Crazyв 6 сутрина #Crazy #CrazyСтрелците са такива материялисти hahaha
Довечера ви чакам цялата група.
мкп моля те звънни да ви чуя как сте

# 63
честит рожден ден на МАИЧКА,ВИКИ и  бате БОРКО!Деска,това пожелание за вкусна торта ми допадна! Joy
Момичета,Дани вечер не е кисел,съвсем мъжки се държи и заспива бързо.През деня лежим,но без да спим,иначе с тихи занимания се занимаваме.Бузаньото дойде да иска мишката,аз приклюбвам(.....Вечер лягаме в 20:30,ставаме в 8ч сутринта

# 64
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ, БОРКО И ВИКИ!

Марио се събуди в 6 сутринта и иска да яде ТО(Р)ТА, освен да прескочим до София да похапнем  Laughing
Момичета приятно изкарване на празника  Hug

# 65
ЧРД на Мая, Вики и Борко! Бъдете живи и здрави, радостни и палави, а днес ви пожелавам щур купон и много подаръци!
Криси, ти плачеш днес, а при мен от хормонален дисбаланс ли, кво ли, просълзявам се на всеки РД на декемврийчетата, които познавам  Crazy Много съм станала хахава  Blush
Ванилийка, и аз подкрепям идеята да се уморява повече сутрин. Според мен са много малки да нямат обеден сън още. И аз като Мони тичам цяла сутрин навън на въздух с Диана, после добре ми идват 3 часа спане  Laughing Но всяко дете е разлчино, с различни нервни системи и оттам продължителност на спане. Така че ние съвети си даваме, пък ти знаеш най=добре  Hug
Мони, много ти благодаря за поканата, последните дни нямало проблем на летището, дано да е така и другиден  Praynig
Смайли, наздраве! Сега идва по-веселата част с практическия изпит  Laughing
Ели, браво на Емката за памерса. А за басейните знам каква радост е, всяка седмица ходим и после трудно си тръгваме  ooooh!  Laughing

# 66
ЧЕСТИТИ ДВЕ ГОДИНКИ НА МИЛИТЕ МАИЧКА, ВИКИ и БОРКО!
РАСТЕТЕ ПАЛАВИ ИЛИ ПОСЛУШНИ, ВЕСЕЛКИ ИЛИ НАМУСЕНИ, НО ВИНАГИ ЗДРАВИЧКИ И ЩАСТЛИВИ!

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 10:30 от Lyusil

# 67
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ, БОРКО И ВИКИ!

ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, ВЕСЕЛИ ИГРИ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСВТО !!!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНООООГО ПОДАРЪЦИ И ИЗНЕНАДИ !!!

# 68
Деси
разбира се че в закрит аквапарк  Wink по това време на друг не бих отишла  Mr. Green cold cold

# 69
Честит рожден ден на тримата страхотни сладури Мая, Борко и Виктор!!!! Много здраве и усмивки!!!!

и при нас се е случвало 1-2 пъти да не спи следобяд и не ми харесва... също смятам, че номерът е в сутрешната умора, но не винаги се справям добре с това и понякога, особено когато аз го приспивам, се размотаваме по 2-3 часа...

Криси, не съм много съгласна, че стрелците са материалисти... ама може и да си права  Wink

# 70
Криси, не съм много съгласна, че стрелците са материалисти... ама може и да си права  Wink
И аз да кажа че не са материалисти Wink в никаквъ случай, има къде къде по големи материалисти в зодиака  Grinning, а Козите са доста по материални от Стрелците  Wink

# 71
  • на езерото
   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Мая, Вики и Борко(на всички други малки ,красиви декемврийчета честит на патерица)!
  Мили мами да Ви растат живи и здрави дечицата и много ама много да Ви радват  bouquet
   Браво Ели за памперса на Ема Hugшампион си,при нас никакъв ефект ooooh!има дни всичко правим в гърнето, в други всичко в пампа Thinking но дано до лятото вземем да го махнем Tired
  Миленска,дано не е нищо сериозно,милото мъниче много му се насъбра Praynig
  Смайли, бравос само така дано и кормуването вземеш от първия път.Малко са гадни тези от ДАЙ но се минава,на мен първия път ми се падна един мустакат сумлет всички ни опразка(карах курсовете при тези близо до Плиска,до полоклиниката който са),късмет  :bouquet.Кухнята е страхотилище Laughing
  Люси, аман от педита ooooh!намери си някое по грамотно и не им се коси ,детенце да е добре това е важното,целувки и на двечките.
   Ванилийка, и нашта калпазанка от една седмица ни прави боикот със съня,вечер заспива в осем но на обед въобще не иска то са песни игри в леглото,протести ooooh!и аз мисля че са малки и се нуждаят от сън ама на...не ще ooooh!

# 72
  • София
Момичета, мнооого благодаря за пожеланията ви! Да ви се връщат Simple Smile И да поздравя моите двама любими кавалера Виктор и Бобо. Много ви целувам милички (Криси и Райче) и ви пожелавам всичко най-най-най-хубаво Simple Smile

На Смайли й честитих лично листовките. Ще се видим довечера, макар и за малко щото съм на контролно ама таткото на Мая ще ме замества.

Какво да правя сега с тая Деси и театъра като е 50 на 50... Много ме обърквате да знаете.

И само да вметна, че рожденичката от 17ти не е Мирка а Марианка (Мирка е майка й Wink ) Кат студенти на изпит сте - единия като напише и всички преписват от него (така нис е смя вчера единия преподавател на контролното когато половината група му предаде една и съща глупост на 1иния въпрос...Wink )

Днес бях на такъв шопинг сутринта купили сме 100 неща с баба ми... тоалет за РД-то, подаръци за нея и за момчетата, от дядо Коледа, от баба ид ядо от тоя и оня... Wink изобщо лудница...

п.п. Тая кухня в Бонжур струва 167 лв.... или 147... не видях добре..  newsm78 Money

# 73
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ РАЗБОЙНИЦИ
ВИКТОР И БОРКО
 И НА ПО-ГОЛЯМАТА РАЗБОЙНИЧКА ОТ ТЯХ МАЯ!

ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ, РАДОСТ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

# 74

честит рожден ден на мая , борко и вики. здраве , весели игри и много емоции довечера на купона.

мартин днес ми вдигна температура. незнам от какво може да е. има лека хрема , но нищо друго. ще викам педи след малко в кьщи да го види.
Eli_cz, страшно ви завидях за басейна.... Laughing  миналата година вьв франция много ги водих и двамата , но за сьжаление тук няма кьде да се ходи  ooooh! 

Общи условия

Активация на акаунт