Ще има торта голяма за ДЕКЕМВРИЙЧЕТО на мама!

• 25 642
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
pinka
за три дена се научи -буквално , свалих й пампа вкъщи и казах край, след като й върнах бибата  трябваще нещо друго да опитам:mrgreen: пропикаваше пак разбира се няколко дена, обаче една сутрин подскачайки от крак на крак и оглеждайки се да ме мерне -дали съм достатъчно далеч за да действа под прикритие - и тамън клекна да пусне една вода и аз хоп скочих като заек  Mr. Green и с един замах я метнах на гърнето - тя така се шашна  Crazy ама продължи да пикае кадето трябва - то бе радост то бе екот като видях за пръв път пълно гърне  Crazy Laughing голямо пляксане беше и хиляда пъти Браво на Емката  Joy, след един час някъде пак я сложих тя пак пусна една вода - и пак пляскахме като луди  Joy и така 2-3 дена докато не я усетих че тя ми вика ПИКИ ПИКИ  и търси гърнето, та така, вече си казва, или 2х й се е случвало да си седне сама - обаче не си сваля гащите  Crazy Mr. Green
Обаче ака само навън, в гърне не ще за сега  Thinking
Та така... според мен разантно трябва да се действа  Wink Grinning

Янчеее
браво за шопинга  Wink екстра

# 76
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ, ВИКИ И БОРКО!!!
Мили момичета, да са ви живи и здрави дечицата, много, много да ви радват и ви карат да ревете от щастие!!!
Весело изкарване!

Смайли,честито ти взети листовки. За съжаление не можах да ви гледам снощи по телевизията, много късно го прочетох. Рождения ден на Вики го правихме във "Фламингото" - над ГУМ (с външното асансьрче), там има голяма зала, която става горе долу за такива мероприятия. А майката с близнаците дето питаше Деси наистина е спортистка-хандбалистка, при това от "Струмско". Деси също е живяла там, да не се окажете съседи. Laughing
Криска за материалистите, може пък да е от името, не от зодията - ние също сме големи материалисти Joy
minimo лоша работа, дано не е нищо сериозно.
Люска аман от некадърни лекари. #2gunfire
Eli_cz и аз се силих за нощното мляко и нощните сокчета, като ти за бибата ама накрая си ги върнах, все някога ще се отучи. Embarassed
А за спането на обяд все още нямаме проблеми, понякога откарва и по 3ч., но ная малко часи половина. Laughing

# 77
Марси ша знаеш от името е - не знае още къде му е пишката, а ме гледа първо в ръцете вечер #Crazy
аконе спра да рева, колегите щеме сметнат за шашава Crazy

# 78
  • софия
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!! newsm59 newsm59НА ВСИЧКИ ДЕЦА И РОДИТЕЛИ САМО ЗДРАВЕ И МНОГО,МНОГО ЛЮБОВ!!!!

# 79
  • Благоевград
Благодаря на всички , които ни отправиха пожелания за ЧРД!!!
Сори за закъснелите благодарности!!!
Честит рожден ден на дечица , които пропуснахме вечера и днес! Да сте живи и здрави  и много да радвате мами и тати!!!
Смайли поздравления за листовките!!! Със същата лекота да вземеш и практическият изпит!!
Аз ли нещо не съм разбрала или се оказва че познаваш майката на близнаците?
 Thinking newsm78
Привет на новите мами!

Последна редакция: ср, 20 дек 2006, 12:35 от desi-r

# 80
Честито на вси4ки който съм пропуснала!!!
Да растът живи и здрави и весело детство им желая на вси4ки Hug

Не съм влизала и не съм писала,много неща ми се събраха на главата.
В4ера бях за пореден път на операционната маса и ми махнаха още две топ4еца-или по то4но фиброаденома,но това ще се знае след като ги изследват.Пак на същата гърда бяха дето ме оперираха февруари.Това бе най-гадната упойка в живота ми,все едно найстина бях умряла и бях жълта и студена като мъртвец.Вси4ко ми мина като лента на кино,целият ми живот.много трудно излязох от упойката,абе направо си бях жив наркоман ooooh!Но се радвам 4е вси4ко приклю4и и се моля да нямам ве4е проблеми от сорта Peace

Люби е добре,ходи на ясла,днес имат тържество и 4акаме един голям голям подарък Wink
Сърцето ми се къса,като дойде до мен и каже мамо миме,как да го взема...само му показвам и му обяснявам,4е не мога да го взема,4е има рана и 4е ме боли ooooh!

Ако не сега през януари,то другия месец ще сме с него на операция при Бранков,защото се оказа,4е има херния и от нея не може да му слезе единия тестис надолу ooooh!
Лек ден ви желая на вси4ки и много целувки Hug

# 81
Вики мило хубаво детенце, честит празник, англе малък!!!!!!!!!!
Да си много здрава, да носиш много радости и щастие на мама и тате и те на теб също!
С Вики силно те целуваме и ти пожелаваме най - щурия купон на годината и много, ама много съжаляваме, че не можем да се присъединим Hug Hug Hug
На всички , които вчера бяха с нас искам да кажа Благодаря, много ви ценя и обичам и се надявам никого да не съм обидила Hug
На Милена да и е жив и здарв мъжа на патерици - крие го като свещен граал от нас и да и благодаря още веднъж, че организира на Виктор такова страхотно тържество - Миленка, жеста ти беше неописуем човешки, Благодаря! А майка ти е голяма скица, да я поздравиш специално Hug

Последна редакция: ср, 20 дек 2006, 15:52 от Moon Walk

# 82
  • софия
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ!!!!!   nbirthday nbirthday

# 83
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА ВИКИ

СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ И НА МАМА АЛЕКС

[/size][/color]

# 84
  • София
ЧРД на Вики на чоча! Много усмивки и весел празник, много здраве и само хубави моменти Simple Smile Целувки!

Огромно извинение на новите ни попълнения (Христина и Анита), че толкова се забавих да ги добавя в списъка, но последните дни ми е лудница. Вече сте вътре Simple Smile Чакаме включване от вас и най-вече от Анита, защото аз така и неразбрах близнета ли чака ?Simple Smile

# 85

мила вики , бьди много весело и усмихнато момиченце. приятно отваряне на подарьците и щуро детско парти .  хубав ден и на мама чоча

Йо, много сьжалявам , че пак са те подлагали на операция. дано всичко е наред с изследванията  Praynig

# 86
  • 42.016399,23.101179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАК СЛАДКА АДАШКА!!!
От все сърце с мойта Вики и желаем  здраве, весели игри и многооо подаръци.

Специални благодарности на Деси, че толкова бързо успя да ми качи всички снимки от рождения ден. Ако не беше тя скоро нямаше да успея.
Ето ви снимки от рождения дет в къщи, в заведението и в детската ясла.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=86768&view=1&photo=1

# 87
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ
Расти здраво, щастливо, усмихнато дете!
Желаем ти весело парти, много приятели и подаръци!

Честит празник и на чоча!

# 88
Чоча, честита ти рожденичка! Да е жива и здрава! Heart Eyes
Прелитам набързо с една розова новина  Heart Eyes Heart Eyes Днес бяхме цялата дружина на фетална ехокардиография и доплер. Бебето е супер подвижно, докторите казаха, че е типично на жените само да бягат и да се крият някъде си хехе Mr. Green Все пак за 1 час гледане под лупа успяха да я накарат да си отвори крачетата  Laughing Така, отдъхнах си, че поне пишки няма да дърпам  Laughing И както каза Миленка, роклите са ми готови.
Айде забягвам към куфарите. Утре ви искам дружно да духате към небето вечерта, да прогоните всякакви мъгли, че да кацне наше височество благополучно Mr. Green
До скорощни срещи  Hug

# 89
  • на езерото
  Ей Шоши Laughing  bouquetчестита втора щерка  bouquet,много се радвам за теб!Като пораснат ще ти е малко нанагорно с тоалетите и козметиката Crazy Flutter да са живи и здрави и много целувки,лек полет утре мила Hug Praynig
  Чоча,да ти е живо и здраво Викенцето много да те радва и да те слушка  bouquet
  Йоанка, много съжелявам за неприатностите който са те сполетяли Tiredминалата година и аз бях в подобно положение (мисълта че бъбреците ми си отиват и аз ще иживея ада наречен хемодиализа),но слава богу размина ми се Peace.Стискам ти палци вярваи в себеси и дофторите и не губи кураж,бая ти се нтрупа за всичко но нали казват"преди зазоряване е най-тъмно".Твоята звезда ще изгрее Hugвярвай всичко ще отмине и ще е лош спомен Praynig Peace

Общи условия

Активация на акаунт