Поведение на разведени родители

• 25 141
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • Наблизо
Лорелада,тръгна от мен,защото разказах за нашата сватба и държанието на свекърите ми.
Сега продължават и с рождените дни на детето ни.

# 271
Абсолвентски бал. Младата жена е на 23.
Много случаи явно се преплетоха, детски рождени дни, сватби...

# 272
Лорелада, не, връчване на диплома за завършено висше образование провокира да пусна темата. Децата на разведени родители и се женят и деца им се раждат все пак, така че има и сватби и кръщанета.

# 273
Въпросът е, че новите партньори се поставят в положение на "никой", "някой излишен", абе натрапници едва ли не без връзка с детето и със събитието. Нетактично е.

Да, но само за конкретния момент, какво толкова? Когато партньорът ми отива на фирмен купон, или на тиймбилдинг, или на среща със съученици аз също съм излишна и не ходя. Но не правя трагедии от това въпреки факта, че на тиймбилдинг "заплахите" за връзката са много по-сериозни от това да се снимаш без него за няколко секунди.  Не виждам нищо страшно в определени ситуации единият да е излишен и според мен да се муси или натрапва е проява на лош вкус.

# 274
  • София
Пак да питам - ако я има заветната снимка, но детето на 23 не е решило еднолично да я сподели с широката общественост и Динчо конкретно?
Нали ти е много близка, какво вика, що няма?

# 275
Дете на 23...
А то има ли думата "детето" или?

# 276
Ms.Gorgeous, темата отдавна надхвърли първоначалния казус. Не разбирам какво се дракаш....скучно ли ти е?

# 277
  • София
Питам, нали си лафим? Relaxed

# 278
Опитвам се да си спомня тия моите родители дойдоха ли изобщо в София за абсолвентския ми бал. Anguished

# 279
  • София
След 15 септември, клас първи - никъде не са идвали.

# 280
Даже и на сватбата ли не са идвали....
А, то сигурно не е имало сватба....

# 281
  • София
Хем кантората ни е семейна, пак не бих сравнявала фирмен купон/тиймбилдинг и подобни със семейно събитие.
Т.е. новото семейство е някаква масовка от нищо неозначаващи хора.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 22:51 от Fever Ray

# 282
  • София
Даже и на сватбата ли не са идвали....
А, то сигурно не е имало сватба....

Не разбирам какво се дракаш....скучно ли ти е?
Кво пита̀, кво? Mr. Green

# 283
Как пък на никого не му хрумна, че в семейството на родителите може да е имало някакъв вид насилие? Тогава от какъв зор да се снимат хората?
Или тръгва бащата примерно да застане за снимката и новата му жена застава до него. Той с какъв жест, с какви думи да я прати извън кадър? Малко мисъл трябва Simple Smile

# 284
Хората май не се разделят само когато децата са малки. Ако днес го хванеш със съседката в семейното ложе, а синът се жени след 3 месеца, ще си правиш ли мили снимки в тесен кръг на сватбата?

Общи условия

Активация на акаунт