Поведение на разведени родители

• 25 168
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
но сега в момента не очевидно е имало защо да се разделят баща ми е саможивник.! Ако аз не му се обадя той няма да се обади…..

Има още по-хубава думичка - самогъзник, но не това е важно. Мъжът ми е в някакви странни отношения с дъщеря си. Всеки казва за другия “ако аз не се обадя, той/тя няма да ме потърси”. Уж да не пречел/а или по същество се търсят, за нещо конкретно. Ще кажеш са далечни роднини. Ако тя му звънне ей така, веднага ме подозира, че аз съм ѝ казала да му се обади. Което не е лъжа, де. Подсещам я.
😄

# 376
но сега в момента не очевидно е имало защо да се разделят баща ми е саможивник.! Ако аз не му се обадя той няма да се обади…..

Има още по-хубава думичка - самогъзник, но не това е важно. Мъжът ми е в някакви странни отношения с дъщеря си. Всеки казва за другия “ако аз не се обадя, той/тя няма да ме потърси”. Уж да не пречел/а или по същество се търсят, за нещо конкретно. Ще кажеш са далечни роднини. Ако тя му звънне ей така, веднага ме подозира, че аз съм ѝ казала да му се обади. Което не е лъжа, де. Подсещам я.
😄
[/quote

Хаха,същата работа сме и ние само дето майка не ме подсеща да му се обаждам😂😂 като и кажа че ми е звънял баща ми тя се чуди какво да обърне че не може да повярва. От както разбра че живея с приятелят ми пък ептен не ме търси какво ли си казва тя е голям човек може да се оправи...както казва майка от празник на празник се чуваме няма лъжа в това то си е така😂

# 377
Е, и при нас тъй, откак детето се отдели.

# 378
Доста е объркано с децата..
Когато замина каза " Аз ще ти звъня, че лекции това, онова" Дадох свободата..
След няколко седмици "Ами ти не звъниш..Аз ще те изключвам ако не е удобно"
Сега ако звънна, все улучвам момент, когато не му се говори..
Гледам да съм "над " ако замълчя, той звъни и е по-продуктивен разговора.
Но вече знам, че като звънна или пиша го усеща като " не ме е забравила" Simple Smile

# 379
Какво има да си звъните?

# 380
Обикновено нищо няма:)
Глас, грижа, да чуеш кой как е..
Нали затова са телефоните..

# 381
Ми хората си остават загрижени един за друг.

# 382
Да. Особено единият, дет се чуди как да се скатава, докато другият си търси поводи да се чуят.

# 383
Няма връзка с това, което написах, но явно ти се събрало..

# 384
  • София
Ето че и мен ме стигна! Дъщеря ми прави 18 след няколко дни. Бащата даде пари за празненството, аз и тя отидохме и запазихме място. И сега стана драма. Тя иска да си празнува с приятелите.
Аз ще отида да оправя сметката.
Но баща й каза, че иска и той да дойде.
Някои приятели казаха, че така е редно.
Аз бях против, но започнах да се замислям...

# 385
  • София
Каква е причината да си против? Дъщерята иска ли баща й да е там?

# 386
Ето че и мен ме стигна! Дъщеря ми прави 18 след няколко дни. Бащата даде пари за празненството, аз и тя отидохме и запазихме място. И сега стана драма. Тя иска да си празнува с приятелите.
Аз ще отида да оправя сметката.
Но баща й каза, че иска и той да дойде.
Някои приятели казаха, че така е редно.
Аз бях против, но започнах да се замислям...
Там няма да има никакви роднини, и ти също няма да участваш в купона, нали така? А той иска да поздрави дъщеря си и приятелите й, докато ти оправяш сметката с пари, дадени основно от него?
На мен ми се струва разбираемо неговото желание и в реда на нещата.

# 387
  • София
Ми малко сме в развод, опънати отношения...
Май ще размисля и ако се държи ок, ще отидем за малко заедно.

# 388
  • София
Той не говори с дъщеря си две години, сега държи да се изтъпани сам сред пубери.

# 389
  • София
И това го има... Въобще съм като въжеиграч.

Общи условия

Активация на акаунт