Поведение на разведени родители

• 25 142
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Новите партньори каква е пречката да са в кадър? За мен е нормално обща снимка с бившия и неговата приятелка + мен и моя приятел. Така го разбирам.
Само ние с бившия, а партньорите ни натирени нанякъде да не пречат - не.

# 241
Новите партньори каква е пречката да са в кадър? За мен е нормално обща снимка с бившия и неговата приятелка + мен и моя приятел. Така го разбирам.
Само ние с бившия, а партньорите ни натирени нанякъде да не пречат - не.

Щото те новите партньори какви се явяват на детето? Може да ги иска, а може и да не ги иска, ама това е НЕГОВ празник.  На ВАШИТЕ празници се снимайте с когото си искате. Уфф, не се сдържах, направо ме убивате с тази омраза и егоизъм.

# 242
Каква омраза виждаш в това, че съм ок да се снимам с бившия и приятелката му? Flushed

# 243
  • Варна
А какво толкова страшно има детето да има снимка само с родителите си?

# 244
OK, може би не беше точната дума, но егоизмът си е на място.

# 245
По-скоро се чудя кому и защо пречат новите партньори. Защо трябва да ги изтриваме от картинката, нещо ни е срам, че ги има ли? Или детето се очаква да не ги понася и да счита, че му развалят празника? А това ако е, наистина последен проблем е снимката.

# 246
Lorelada, каква пречка да се снимат и с новите партньори. Даже според мен най-добре е да има едно общо кадро с всички, но това не променя въпроса защо пък човек да няма снимка с баща си и майка си заедно тримата - баща, майка и пораснало дете само. Те след развода престават да му бъдат родители ли и детето трябва де е винаги разполовено.
Странни са ми мненията ти за жена, която твърди, че е в добри отношения с БНД.

# 247
Добри, но не близки. Има разлика. Дистанцията е нормална при разделени родители, в нашия случай и двамата така го разбираме и никой не счита другия за първа дружка.

# 248
Не да сте си първи дружки, но си оставате родители на това дете. В някакъв момент се налага да сте точно такива заедно. Ако вадите международен паспорт трябва да сте двамата, та какъв е проблемът с една снимка? И внучетата ли трябва да се съобразяват, че баба и дядо се разведени?

# 249
Международен паспорт и всичко останало се случва с пълномощно Simple Smile

# 250
Чакай да стигнем до внучета, пък ако сме живи, ще видим. Grinning Че малко е детето още. Внуците - ехееей... Sunglasses

# 251
Международен паспорт и всичко останало се случва с пълномощно Simple Smile

Печелиш, чак толкова не можех да си го представя..... сигурно и пълномощното се предава от трето лице.

Lorelada, само след едно мигване и ще сте стигнали 😀

# 252
Не, любезно родителите засмени отиват до един нотариус и готово. Simple Smile

# 253
Ами ние така бяхме, отивахме засмени при нотариус за пълномощно за детето, когато беше дете де.

# 254
И ние, ама забравихме да се снимаме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт