КАУФЛАНД- тема 62

• 51 876
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
Долче, мен винаги ме удря ток от сладоледите. Направо не смея да отворя вратата.

# 136
Ох, и аз вече се замислям, преди да посегна за нещо...😅 Напоследък започна да ми се случва доста често, неприятно усещане е.

# 137
  • Mostly in my mind
Това е сигурно заради дрехите, които носим.

Аз да похваля бялото грозде без семки, намаленото, много е хубаво.
Миналия ден пък ходих да взема за детската градина кух.ролка, от тяхната, еквивалент на лидълската, беше намалена на добра цена. Само че на етикета не беше отразено намалението. Казах й на жената на касата. Явно са го оправили, защото вчера пак отидох да взема за вкъщи този път и нямаше ни една кух. ролка. Всичко ошушкано. Да си бях мълчала. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 138
Да, много хубаво е бялото грозде, купих доста за мама.

# 139
  • София
И аз днес ще ходя за грозде. Обожавам го!

# 140
  • Mostly in my mind
Снощи нямаше при нас. Исках пак да взема. Дано са заредили.

# 141
Мила, отговаряш ми след една седмица. Посланието явно ти не си го разбрала.
Хубаво прочети какво е описано, защото напоследък само даваш грешна информация във форума, а е хубаво преди да напишеш нещо тук, да си си проверила информацията:

Хубаво искам да прочетеш последното изречение, за да ти стане ясно, че говорим за избран филиал, а не за инсталиране на приложение!!!

Името ми не е Мила, второ - не знам да има срокове за отговор. А що се касае до последното изречение, съжалявам за грешната интерпретация. Но... който е разбрал е ОК. Който не е - нека избере филиал без приложението.
Освен това не се познаваме за комуникация на ти.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 20:02 от lana26

# 142
  • София
Ходих до Кауфланд в Люлин 6 след работа. Имаше грозде без семки с цена 0.99лв. Направо си беше джибре. Една жена ронеше гроздето от клонките и си избираш здрави зърна грозде. Каза, че било божествено, а според мен липсваха само винарките. Служител от магазина ми каза, че заради лошото качество е на райава цена. Не купих.

# 143
При нас нас нямаше въобще клонки - две щайги зърна само. На 19 стотинки го взех. Друга клиентка го похвали, каза, че е разкошно. Загребах в щайгата и аз, не можах да се стърпя.
Отбрах 3-4 ужасно грозни моркова, и те по 19 стотинки килограма.
Метнах още един нар за 16 стотинки и био банани по 1,44 лв., ще стане чудна плодова салата.
После му отпуснах края и взех към три кила жълти и червени калифорнийски чушки, бяха много хубави, сочни и свежи, намалени на 3,50.
А най-лошото беше, че въобще не смятах да пазарувам, та мъкнах целия този зарзават в тънка найлонова торбичка.

# 144
По казусът по-горе- доколкото разбирам, идеята е била не просто да се свали приложението преди конкретна дата, а да се избере и филиал в София.
Аз взех от гроздето във вторник. Наистина е божествено, детето всеки ден иска да яде грозде поне по два пъти.😃🥰 Тогава в ранния следобед имаше няколко касетки за избор, като си имаше и хубави чепки. Предишната седмица бях взела от същото грозде по 80 ст./кг; тогава беше предимно на зърна и избирах зрънце по зрънце- но пак беше чудесно на вкус.😍 В понеделник вечерта, както и днес, и следа нямаше от грозде в нашия филиал- явно бързо се купува и е и в сравнително добро състояние.
Тоалетната хартия К-класик е увеличила цената си с 1 лев...

# 145
  • Бургас
Като цяло т.хартия е поскъпнала много.
За 8ролки 5 лв 🤬🤐

# 146
Да, така е...🤐

# 147
  • shumen
При нас в Понеделник имаше и беше страхотно.

# 148
  • в сърцата на децата <3
Като цяло т.хартия е поскъпнала много.
За 8ролки 5 лв 🤬🤐
Ами свършиха запасите от 2020-та, хората пазаруват от новите партиди...

# 149
Новата брошура♡

Коледна брошура🎄❄️✨

Опитайте да отворите брошурата в инкогнито раздел,ако ви дава грешка и не можете да я видите

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 00:14 от lenak

Общи условия

Активация на акаунт