КАУФЛАНД- тема 62

• 51 861
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
Както вече са казали хората, вълна се пере на подходящи градуси (30) и с подходящи препарати. Алтернативно - химическо чистене, там също има новости. Но да спиш с нещо, което никога няма да почистиш....🤦

# 121
Да и аз се озадачих, всички символи бяха задраскани и пишеше да се почистват петната само с кърпичка. Странно, затова ме разколеба.

# 122
  • София
Това означава, че производителят не може да гарантира стоката ( вид, параметри, функционалност ), ако изпълниш някоя от задрасканите операции. И не че задължително ще се случи.

# 123
Изненадващо тази седмица (поне в моя филиал) има цял бут хамон без да е обявен в брошурата. Мислех си, че тези работи ги пишат. Цената е същата като миналата година 119 лева, което ме учудва още повече.

# 124
И в нашия филиал го има този бут. Даже още в края на миналата седмица мисля, че го видях. Не е ли в допълнителната двуседмична брошура? Не съм я разглеждала подробно, но от бута има поставено поне на две места в нашия филиал.

# 125
  • На изток от Ада
Те и повечето дрехи не се сушат в сушилня според етикет . Ами суша всичко. Вълна не . Та прав е RebelHeart .

# 126
Покрай спора който се беше развихрил тук за един електрически уред (тостер ли е, гофретник ли е) в ютуб ми излезе клипче за него (да живеят бисквитките и Гугъл алгоритъма, който следи какво ни вълнува и ни предлага подобна информация уж случайно). Та американците му викат сандвичмейкър и го използват да си препичат сандвичите на него. Аз също го направих и наистина се оказа страхотно. От няколко дни децата само това ядат. Купила съм нарязан кашкавал и салам, хляб за тостер и съм забравила какво е това готвене 😀

# 127
  • в сърцата на децата <3
Е как повечето? Само тези, които имат вълна в състава. Производителите на останалите обикновено пишат "да се суши на ниска температура" и толкоз.

# 128
  • На изток от Ада
Но има задраскана сушилня. Това казвам.
Аз питахв темата за сушилня на микс с опция gentle  . За вълна  и обувки имам кошница.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 15:56 от nasito8988

# 129
  • София
.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 23:44 от Starrydream

# 130
Цитат на: marinadp
Съфорумката не го е копирала цялото и го е изтреляла така в нищото.
Условието на купона е - да е избран филиал на територията на София без значение кой точно.
Миналата седмица пишеше филиал на територията на Ботевград, София и Перник.
В крайна сметка това няма никакво значение, защото всички ползват приложението със зададен филиал, така че конкретно тази седмица всички софиянци ще имат купона за 10%.

Съжалявам marinadp, че не сте разбрали посланието на Кауфланд относно купона за 10% отстъпка.
А то е - трябва да сте инсталирали приложението на Кауфланд до определена дата за да ползвате 10% отстъпка.
А не дали сте автоматично обвързани с филиал, както Вие се опитвате да го интерпретирате.
Съжалявам за интерпретацията Ви.
А и не съм копирен център за информация.

# 131
Мила, отговаряш ми след една седмица. Посланието явно ти не си го разбрала.
Хубаво прочети какво е описано, защото напоследък само даваш грешна информация във форума, а е хубаво преди да напишеш нещо тук, да си си проверила информацията:

Хубаво искам да прочетеш последното изречение, за да ти стане ясно, че говорим за избран филиал, а не за инсталиране на приложение!!!

# 132
В нашия Кауфланд ще има RepEat- на мястото на "Да, Шеф!". Вчера видях, че тече ремонт и отвън, явно ще има и нещо като топла точка там. Какво по-точно ще се предлага- скара, хлебчета?🤔
Продължава да си ме "удря ток" от рафтовете в Кауфланд, от пекарната, от рафтовете с риба тон, от много стоки към които посегна- много е неприятно...🤪 На какво се дължи? Явно трябва да съм по-скромна с пазаруването и да не пипам много-много- хем и да спестя някой лев...😆😁😅

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 23:44 от dolce miele

# 133
  • София
В нашия Кауфланд ще има RepEat- на мястото на "Да, Шеф!". Вчера видях, че тече ремонт и отвън, явно ще има и нещо като топла точка отвън. Какво по-точно ще се предлага- скара, хлебчета?🤔
Основно готвени неща, има и скара, няколко десерта, салати. На Кенар са, преди бяха с бранд К Експрес.
Преди вечерно време намаляваха цените с 30-50% и беше супер изгодно. За 10 -12 лева двама души сме вечеряли доволно.
Но сега, първо цените са х2, а и не знам имат ли още тези намаления.
Ако имах наблизо К, бих купувал от тях.

# 134
Аз се сдобих с хамонче! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт