КАУФЛАНД- тема 62

• 51 812
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
Рулана е пазарувала стоки на редовна цена, как иска да спести и не е коректно да се сравняват суми от пазаруване с 50% отстъпка, с такова на редовна цена.

# 106
  • shumen
Днес взех всичко набелязано от Кауфланд Докато пазарях видях как една жена опитваше гроздето.

# 107
При нас пък изобщо нямаше грозде😆, а по уредбата даже течеше реклама за промоцията му, хи хи...🤣
Гледах доматените пюрета в тетра пак опаковки...К-класик- 1,99 лв, намалено сега на 1,79 лв. Чирио- 2,19 или 2,29 лв редовна цена. Чириото преди беше два пъти по-скъпо от К-класик, зареждах от него предимно по промоции -50%...Сега предпочитам на редовната цена да си купя направо Чирио! Само за 20- 30 ст. разлика...Не знам защо скочиха около двойно цените на млечни, доматено пюре и хартия/салфетки...🤐🙄🤔

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 00:17 от dolce miele

# 108
Не мисля, че някой има логично обяснение защо цените, особено на българските стоки, така хвърнаха тази есен.

Тази вечер се отчетох със скромен, но евтин пазар: сливи на 1.10, ряпа дайкон за 0.70, две връзки магданоз по 0.17 и една босилек за 0.16.
Грозде при нас имаше 4-5 касетки, но на зърна. Да бяха сложили и една лъжица.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 23:18 от Дидичка

# 109
  • София
Докато пазарях видях как една жена опитваше гроздето.

Да е само една жена.... Sad

# 110
Пратили са ми този персонален купон. 5.99 вместо 10.55.
Вие имате ли такъв?

# 111
Здравейте, влизам в темата, защото имам въпрос, ще се радвам ако си кажете мнението. Харесах вълнената завивка, ходих на място и я огледах и ми се видя доста хубава. По принцип марката Дитекс не я харесвам, защото са с ниско качество, изкуствени материи и т.н. Но тази завивка ме изненада и цената също е добра. Това, което отчитам като минус е, че не се пере. Някой има ли вълнена завивка и конкретно за тази какво мислите. Нормално ли е да не се пере? Благодаря предварително ако ми отговорите!

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 19:43 от Freyda

# 112
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Пратили са ми този персонален купон. 5.99 вместо 10.55.
Вие имате ли такъв?

Имам го и въобще не го почувствах персонално този купон.

# 113
Как може да е нормално да не се пере завивка?! Хората даже обувките си перат, а тези ми направили текстил с указание да не се пере...

# 114
  • СОФИЯ
Вълната се свива. Прала съм жилетка с вълна и указания да не се пере. Стана детски размер, степа се просто и я изхвърлих.

# 115
  • в сърцата на децата <3
Може да се изпере на ръка или на програма за вълна, да не се почиства по никакъв начин е нелепо...

# 116
  • София
Има препарати за пране на вълнени дрехи, завивки, специални щадящи програми на пералните.

# 117
  • Mostly in my mind
Вълната се свива. Прала съм жилетка с вълна и указания да не се пере. Стана детски размер, степа се просто и я изхвърлих.
Вероятно не сте я прали на правилната програма с правилния прах за пране.

# 118
Днес минах набързо през магазина след работа. Търсих конта филе, естествено нямаше. В 17 часа, когато при нас масово излизат от работа и тръгват по магазините, вече свършило. Пак ще трябва да се ходи друг ден, за съжаление. Да не коментирам факта, че работеха само 2 каси и опашката беше почти до витрините с млечните( края на магазина).

# 119
  • София
Не я знам тази вълнена завивка.
Но поне знак за хим. чистене няма ли?
След края на зимата да се занесе за чистене.
Ако се прибере замърсена е възможно да я изядат молците до другата есен.

Общи условия

Активация на акаунт