КАУФЛАНД- тема 62

• 51 778
  • 765
  •   1
Отговори
# 90

Взех пил.бутчета, грах в буркан, кисели краставички и малко пресни зеленчуци, оставих 60 лева и торбата пак празна.
Аз напълних количката, но на такава цена, че ми се реве. Продължавам да твърдя, че от Кауфланд картата няма смисъл. Най- изгодно е с червените етикети.

# 91
Тия полудЕха с това мляко. Кравите все по- златно мляко пускат.

# 92
  • в сърцата на децата <3

Взех пил.бутчета, грах в буркан, кисели краставички и малко пресни зеленчуци, оставих 60 лева и торбата пак празна.
Аз напълних количката, но на такава цена, че ми се реве. Продължавам да твърдя, че от Кауфланд картата няма смисъл. Най- изгодно е с червените етикети.

Ми аз затова преминах на Билла. Бележка от преди няколко дни

Купила съм 2х500 пилешко бонфиле, 900 грама свински гърди с кост (и двете български), 3 кутии яйца (18 броя) 10 консерви скумрия в доматен сос и 20 земела.

# 93
  • София
Благодаря за новите брошури!  Flowers Hibiscus

Малко неща харесах. Дано да имам време да ги купя.

# 94
  • Варна
Защо трябва да се минава на един или друг магазин....
Аз не мога да кажа,че в Била е по изгодно по принцип като цяло, а и зависи кой какво купува. Каквото е решил да си купува човек влиза в магазина в който е по изгодна цената за седмицата.

# 95

Купила съм 2х500 пилешко бонфиле, 900 грама свински гърди с кост (и двете български), 3 кутии яйца (18 броя) 10 консерви скумрия в доматен сос и 20 земела.

Е, защо не снима цялата бележка? И аз така мога да изреждам.

# 96

И аз в Германия плащам в Лидъл за същите неща на половина. Качеството по-добро от БГ за т.н. родни продукти. Търсете си проблема в държавата, а не във веригите.

# 97
В Билла влизам веднъж на пет години, но за тази бележка си мисля, че отчита цялото намаление, от основната цена. В Пени беше така, поне него го ползвах доста. А Кауфланд отчитат само тези цени с карта. И ако купуваш неща пак на промоция, но извън картата, не ти ги смята, което изкривява крайния резултат.
Така мисля, изобщо не съм обърнала внимание, защото нищо на редовна цена не купувам и със сигурност спестявам доста.
Дописвам. Погледнах произволна бележка за 30.18. Отчетена е спестена сума от 1.92. Което е само на някакъв артикул с Кауфланд кард. И е съвсем нереално, защото и другите неща са на промо цени. Ако седна да ги смятам на ръка, ще излезе сума, по-голяма от цялата платена сума.

# 98
  • в сърцата на децата <3

Е, защо не снима цялата бележка? И аз така мога да изреждам.
Не ми е бащиния магазина, та да лъжа в публичен форум. Заповядай.

# 99
Честно казано, и аз виждам такива намаления в Билла, но пилешко НЕ бих взела , защото от магазина до вкъщи и вече ще се е развалило. Много е рисковано с пилешкото от големите магазини. И от Лидл ми се е случвало да взема миришещо месо

# 100
  • в сърцата на децата <3
Разбира се всеки си знае предпочитанията. Аз пък не купувам разфасовано в невакуумирани тарелки. Предпочитам да ми е фабрично запечатано и да му личи ако не е ок. На този тип опаковки "цаката" е да се остави няколко минути месото да "подиша" защото се опакова с газ, не с въздух и ако си навреш носа директно след разпечатване, усещаш миризмата на газовата смес. Конкретно от този магазин (нов е в града ни и може би това е причината) лошо месо не съм купувала. За сравнение години работех shop in shop в пловдивска Билла и никога не съм пазарувала от там.
Кауфланд няма да бъдат изместени по редица причини, а и все още си правя месечен пазар от него, макар и количества/суми да са кардинално променени. Същото важи и за Лидл откакто въведоха ограниченията за количества. Преди месечно в Лидл около 120 и в Кауфланд около 200, сега са на по 1/3 от тези числа и то като се има предвид покачването на цените.

# 101
Ами, ето, взела си всичко на разпродажба на 50%. Не е коректно сравнението с обикновените промоции на Кауфланд.

# 102
  • в сърцата на децата <3
Говорим за Х сума какво можеш да си купиш. Поне аз така разбрах сниманите преди това бележки и затова тях цитирах. Освен това, на теория и в Кауфланд има такива отстъпки, че даже и по-големи. На практика не виждам стоки от малката потребителска кошница в тях.

Между другото под сумата се виждат "редовните" отстъпки, като там са тези, които ги няма в редовете на бележката. Дори да ги нямаше -50% отстъпките, пак сумата нямаше да надвиши 35 лева, защото всички продукти са от "редовните" промоции за магазина.

# 103
Когато си купя месо от верига, след касата с една пиличка ( за тази цел ми е в портфейла) късам опаковката и мириша. Ако не ми хареса- директно връщам с бележка. Играла съм играта с развалено месо в срок на годност и връщане обратно в магазина или пък ме е домързявало. Та, сега, директно след касата дупча, мириша, слагам в чисто пликче и нося у дома.

# 104
  • Mostly in my mind
Ама то въздухът е газ! Wink

Общи условия

Активация на акаунт