КАУФЛАНД- тема 62

• 51 948
  • 765
  •   1
Отговори
# 495
А аз пък съм пропуснала, че е за многократна употреба Smile
Нещо хич не ми е "user friendly" тяхното приложение, трябва малко да го поизшлайфат. Stuck Out Tongue

# 496
Сега видях, че и К имат коледен календар, като в Лидл.
Обаче ми излиза филиал в София. Вие как се оправяте с него? Не виждам откъде да си сменя филиала, иначе в приложението си е правилният? Много неясно ми е. Thinking

# 497
Сигурна съм, че нямах купон. Изведнъж се появи😅, а с него и още няколко купона.😆 Взех три дезинфектанта, аз си ги пресипвам в контейнерче, което се закрепва за чантата ми. Ще си заредя с още при следващи пазарувания.
Нямаше от кафявата захар на промоция тази вечер. Нищо съществено не взехме като храна, а почти 50 лв на касата.🙄 Банани и мандарини, "намалени" на 2,99 лв точно по празниците...не взехме.🤐 Райска ябълка- според електронния етикет 2 броя за 1,49 лв, а според хартиения- 2 за 1,89 лв...🤔 Не взехме. Олиото с разлепени и разкъсани етикети, липсваха и капачки на някои бутилки, но взехме някакви бутилки...Имаше доста хора, но не чак толкова, колкото когато се раздават пенсиите...😉 Въпреки многото покупки, които имаха някои хора, опашките вървяха нормално, даже се вредих веднага на каса на самообслужване- учудих се, че има свободна (много често няма).🙂
Кои нудели са по 56 ст.? Вкъщи ми се отваряха в приложението, а в магазина същото (бъгаво🤪) приложение не ми ги показваше...

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 23:15 от dolce miele

# 498
dolce,
Скрит текст:
На Маги са по 0.56

А тези бяха по 0.50 но имаше само " къри"

# 499
Благодаря, Дени!🤗 Не ги видях тези, имаше само нудели с цени от 89 ст. нагоре...
Дева, продължава да ми е неясно какво се прави с този коледен календар на Кауфланд...🤔🤔

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 23:16 от dolce miele

# 500
Пишеш си имената и данните и после теглят печеливши. Зад всяко прозорче са посочили какво раздават за деня.
Имаше ваучери по 100лв, мултикукъри, детските кухни, въпросните рекламни пуловери и др. Май ще има и някакъв айфон.

Аз не участвам, че така и не разбрах после ако спечеля ще трябва ли декларация да попълвам и да плащам данък или те са го уредили. Не ми е ясно и не ми се занимава, пък то може би и шансовете не са големи.
А и честно казано, много ме е страх да не спечеля пуловера... JoyJoyJoy

# 501
Няма да спечелиш пуловера, няма...той вече мина!😜 Нямаме вече шанс за тази печалба...😆
А къде си го пишеш това име? На информация, в сайта, в приложението?🤔🤔

# 502
Като беше пуловера не играх аз Simple Smile
Миналата седмица като бях в магазина, една жена гледаше пуловера и каза " ех, че е яяяяякккк" . И си го взе.

# 503
Като цъкнеш на прозорчето за деня, долу под снимката има празни полета за попълване.

Ние хубаво си се смеем тук, ама я вижте списъка с наградите...
Ваучерите и техниката по повече, а от пуловерите само 5 броя раздават... 🤣🤣🤣
Скрит текст:
НАГРАДИ И МЕХАНИЗЪМ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА

4.1. Участието в играта дава възможност за спечелване на една от следните награди:

25 ваучера за пазаруване, всеки на стойност 100 лева
9 дървени магазина Kidland
9 дървени кухни Kidland
5 прахосмукачки Samsung VCC52U6V3R/BOL
5 коледни пуловера Kaufland
10 парогенераторa Philips HI5918/20
15 мултикукъра Tefal FR4950 9-in-1
10 хлебопекарни Tefal Pain Dore PF2101
3 телевизора Samsung 43AU7172, 43", Smart, 4K Ultra HD, LED
1 комплект слушалки AirPods (3rd generation)
1 смартфон iPhone 14, 128 GB

# 504
Пуловерите са скъпоценни...😆😀😝

# 505
И всеки ден наново ли трябва да попълвам данни?
За днес слушалки се падат, пак формуляр ми излиза?
Не им ги ща.

# 506
  • Mostly in my mind
Те пък на нас ще ги дадат. Много са ми измислени техните игри.

# 507
На мен пък много ми харесаха "9 дървени магазина Kidland
9 дървени кухни Kidland"
Досвидя им се за още по една бройка?! Laughing

# 508
  • там където има винаги вятър
И всеки ден наново ли трябва да попълвам данни?
За днес слушалки се падат, пак формуляр ми излиза?
Не им ги ща.

Всеки ден и колкото пъти искаш - уж за по-голям шанс за спечелиш въпросната награда. Никога до сега не съм печелила нещо.

И ЮСК имаха такава игра. Но там повече от един път на ден не можеш да участваш - по-справедливо ми се вижда. Иначе някой може  да се регистрира 100 пъти за деня в К. - ами аз не мога Rage

# 509
Вижте какъв отговор получих относно 100-те точки за зехтина от кюспе. Sunglasses
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт