КАУФЛАНД- тема 62

• 51 929
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
Да си го държат, притрябвало ни е тяхното кюспе.

# 511
Дева, голям смях...😆😆😆

# 512
Нали, Долче? Grinning
Мисля, че някой беше писал в темата, че е грешка. Затова сложих официалния отговор, че е самата истина. Sunglasses

# 513
  • София
Има ли в наличност пуйки в Кауфланд?

# 514
Имаше преди няколко дни , но замразени само видях.

# 515
  • София
Имаше преди няколко дни , но замразени само видях.
Цена за кг?

# 516
Скарана съм  с точните цифри 😔, но  коментирахме с ММ , че в Лидл също има  на подобна цена , но прясна , та около 10 лв / кг ми се струва, че беше .

# 517
Девет лева беше пуйката в Лидл.
Минах набързо през Кауфланд днес, паркингът пак беше пълен.
Ошафът беше намален на левче пакетчето. Взех за адета. Никой няма да го яде, но после ще го сваря на компот, така повече се харчи.
Взех още някои нещица, които ми трябват, и избягах с двеста от тарапаната. И да съм пропуснала нещо, кварталният магазин работи почти денонощно.

# 518
  • София
Батериите Energizer, на Каблешков са изчерпани... Някой да ги е срещал днес?

# 519
  • Пловдив
Тия техните игри с награди са пълна пародия май.  Някой въобще печелил ли е нещо или ваши познати?

# 520
Тия техните игри с награди са пълна пародия май.  Някой въобще печелил ли е нещо или ваши познати?

Аз съм печелила ваучер от анкетата им и ваучер от играта с касови бележки, където се регистрираше сумата на покупката.

# 521
Аз съм печелила ваучер, но отдавна беше. От онлайн игри не съм. Тази за касови бележки дори не съм я чувала.

# 522
И майка ми е печелила ваучер [за 50 лв) преди доста вече години...От онлайн  игри нищо не сме печелили.

# 523
  • Mostly in my mind
Момичета, имате ли представа дали в К има кокосова сметана? Thinking

# 524
  • На изток от Ада
Момичета, имате ли представа дали в К има кокосова сметана? Thinking
Не месля ! Но май зависи от града .
За една макадамия помня , Долс када , че има . Ами тук няма в двата магазина.  Тя е в Пловдив аз в Стара Загора.....

Общи условия

Активация на акаунт