КАУФЛАНД- тема 62

• 51 923
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
Нямаше и при нас макадамия, когато проверих за последен път...

# 526
  • София
Взех последната пуйка от Лидъл за 33лв 😁

# 527
Ха,ха, Станислава5642, ми да ти е честита!
Аз взех пуешки шницели, кво ще ги правя и аз не знам...

# 528
Нали, Долче? Grinning
Мисля, че някой беше писал в темата, че е грешка. Затова сложих официалния отговор, че е самата истина. Sunglasses

Аз писах, това ми казаха от кол центърът им. Все пак досега не са искали 100 т. за да купиш нещо с отстъпка 3-4 лв. Просто са се оплескали, гледах и в магазина етикета за купона, няма как да ги сменят.

Те за куфарите на American tourister искаха 10 т. за реална отстъпка от 20-30 лв., тука 100 т. за едно олио.

# 529
Да, но искат.
Нека им стои.
Долче, каква макадамия търсиш? В Лидл видях преди малко, по 3 в опаковка.

# 530
Дева, никаква макадамия не искам. Проверявах дали има, че преди имаше, но после изчезна и при нас.🙂

# 531
# 532
  • София
Някой ако ги е виждал днес. вчера в София - да драсне. (12бр батерии).
Стенния часовник тиктакащ ли е?
Скрит текст:

# 533
Някой ако ги е виждал днес. вчера в София - да драсне. (12бр батерии).
Стенния часовник тиктакащ ли е?
Скрит текст:
Да, чува се цъкането на секундната стрелка. Купих си такъв миналата година, главно заради термометъра и въпреки, че специално ги гледах в магазина какво показват, после вкъщи установих, че има 2 градуса отклонение и много ме е яд. За който е важно, да го има предвид.
Също така след само година ползване при вглеждане се вижда, че ръбовете и на двете големи стрелки стоят като ужулени, предполагам е някаква ръжда. Вярно, че стои в помещение, което не се отоплява постоянно, но пак не ми се вижда редно. Трябваше да го върна още в началото, ама понеже иначе пък ми харесва на визия и си го ползваме с "минус 2 градуса" наум...Stuck Out Tongue Winking EyeJoyWink

# 534
В колко ще почне чистката днес? 17:00? Joy

# 535
Кога започва разпродажбата на коледните артикули

# 536
В колко ще почне чистката днес? 17:00? Joy
Ние минахме в 18 и вече доста неща бяха свършили. Но пък точно тогава намалиха още 1 път някои останали.

# 537
Две врабчета се бяха вмъкнали в нашия филиал онзи ден и кълвяха маруля Grinning
Замислих се как ги улавят в този голям хамбар.

# 538
И аз съм виждала. Не знам как ги хващат. На Софийската автогара един гълъб бях снимала.

# 539
Влизам с малко тъп въпрос ... На всички филиали ли електронната брошура е с "повредена" 23 страница. 22 и 23та са еднакви.
Скрит текст:
Това сигурно е от коледните изненади.

Общи условия

Активация на акаунт