КАУФЛАНД- тема 62

• 51 470
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
Вчера си взех т.хартия с купон. Но днес не виждам такъв . Еднократни ли са?

Някои са еднократни, други - многократни.
Конкретно за тоалетната хартия е еднократен купона.
В описанията най-отдолу при срока на валидност е описано кой купон какъв е.

# 571
# 572
Всичко ще се таксува вече... Ако могат и въздуха да направят платен..

Иначе ще видим дали найлоновите пликчета за плодове и зеленчуци ще се плащат както в Румънския Кауфланд...

# 573
  • София
Въздуха отдавна е платен - данък сгради и МПС. В Промаркет кутията е 0.01 лв.

# 574
  • Бургас

Тоест ще трябва да ходим на магазина с кутии от вкъщи.. страшна тъпотия.
И как различни по големина кутии са на една и съща цена?

# 575
  • София
"Страшна тъпотия" е въпрос на мироглед.

# 576
  • СОФИЯ
Лук в мрежа и четкани картофи днес не са намалени. Питах жена, която зареждаше зеленчуци дали тези оферти действително са за целия януари, показах й приложението. Отговори "щом така пише ". На информация имаше хора и не ми се чакаше да попитам. Взех едно кисело мляко от тези офертни, не го намали на каса с карта. Чудно ми е как ще продават тези продукти цял месец на намалена цена, вероятно ще свършат още първите дни.

# 577
  • Бургас
А кога ще започнат да ни таксуват и за хартиените брошури? Колко дървета изсякоха за да ги принтират. Или някви си дървета не са важни...

# 578
Лук в мрежа и четкани картофи днес не са намалени. Питах жена, която зареждаше зеленчуци дали тези оферти действително са за целия януари, показах й приложението. Отговори "щом така пише ". На информация имаше хора и не ми се чакаше да попитам. Взех едно кисело мляко от тези офертни, не го намали на каса с карта. Чудно ми е как ще продават тези продукти цял месец на намалена цена, вероятно ще свършат още първите дни.
При мен Лука в мрежа е от 01.01.

# 579
  • СОФИЯ
Не е само лук, много и различни продукти са. При всеки пише от 1 до 31.01.

# 580
На мен ми е интересна частта с 'трайно намаляване на ползването', каква е алтернативата за насипни салати, маслини и подобни...? иначе тия 20 стотинки с тая инфлация на някои неща над 100 %, няма да се усетят, това е ясно.

# 581
Bradley, страхотно го каза!!! Ново 20... много им пасна този израз! JoyJoyJoy
Скрит текст:
Кутийките отдавна си ги плащаме. Не само са си предварително калкулирани в цената, ами и като купувам маслини например, все трябва да ги подсещам да изсипят водата, която е минимум около 20-30мл, което при цена около 10лв си е 20-30ст отгоре. Все ме гледат умно и ми казват, че уж нямало, ама така веднъж цялата торба ми намокриха, та оттогава си настоявам.

Освен това самите кутийки се мерят заедно с това, което се купува и по неговата цена. Да, има и руска салата по 3лв/кг, ама има и пушена сьомга по 43лв/кг. А имат поне два вида кутийки, така че везната им няма как да е занулена или трябва да се занулява при всяко претегляне, а нямам наблюдения да го правят.
Иначе както винаги подбудите са им икономически, а не екологични иначе просто щяха да ги махнат, а не да им слагат цена, като така и така уж в крайна сметка все пак ще ги махат. Кому е нужен този "плавен преход" освен на самите тях.
Изглеждат малко 20ст, ама за кутийка 20гр = 10лв/кг, а за кутийка 10гр = 20лв/кг!!!

Мисля, че дори само седмица масово подминаване на прясната витрина би им подействало отрезвяващо. Току виж помислят повече над "ценообразуването".
Но пък ако мине номерът, що да не опитат, а утре може и по левче...

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 15:19 от alllllimei

# 582
  • СОФИЯ

146 продукта са намалени от 1 до 31.01. Това според приложението. Как ще ги поддържат в наличност напр след 07.01 или 18.01. когато минат масовите имени дни.

# 583
Тоест ще трябва да ходим на магазина с кутии от вкъщи.. страшна тъпотия.
Е как продавачката ще пипа ползвани кутии, носени от в къщи, и после ще пипа маслините, саламите и тн. .....
Някак не го виждам.

# 584
В найлонови пликчета ще ни ги слагат...
Може би ще струват 0.10 лв, т. е. ще е по-евтино от кутийките.

Общи условия

Активация на акаунт