Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 248
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Значи не само на мен Changing Constance ми мирише на чай. Пробвах го лятото и тогава ми хареса, избирах между него и 360 vert malachite, взех 360, но и този ми остана в главата и преди известно време го купих, но явно не ми се носи аромат на чай в по-хладно, макар и да звучи някак добре идеята. Много е нетраен също!
Сега си взех още един vert malachite, че нещо много полудях по него, даже се сдобих с още една негова имитация (fm cosmetics, не е ок.) и отливка от оригинала 😆 За да не е сам, а и защото с доставката щеше да ми излезе колкото да си го взема от магазина без намаление, взех ей така спонтанно и един 199 joy от по-намалените 9.90. Първоначално нещо в него не ми хареса, но като се разви се оказа хубав, елегантен и подходящ май за всяко време на годината.

# 136
Само да не мирише на зелен чай, че аз с такива зелени аромати никак не се понасям. Дано да е коледен чай Changing Constance, за да ми създава уют. Видях, че във фрагрантика го сравняват с By the Fireplace.

Вчера разносвах Bottega Veneta на Заг и направо ми прилоша, а миналата зима бях влюбена в този аромат. Не знам аз ли си променям възприятията или парфюмът след отлежаване е станал по-остър.

# 137
Кажете Боттега Венета откъде да поръчам за приятелка? Тя носи оригинала и го познава.

# 138
Не съм пробвала By the fireplace,но познавам Noir exquise L’artisan (който го дават близък)и няма ама нищо грам общо с Чаения аромат.

# 139
  • София
Днес поръчах от makeup.bg Omerta uptown babe. Другата седмица ще ми го доставят. Досега не сте ме подвеждали с мнения за имитации. Вярвам, че и с този ще е така. Simple Smile

# 140
  • София
И моята поръчка от Мартинез пристигна. Умишлено не сложих парфюм за да пробвам първия още днес и понеже поех ангажимент.
Bal D'Afrique - нещо много остро имаше в началото, но то бързо отмина. Прибран е до кожата, не е шлейфов. И за по-топло време спряно днес би бил ОК и не го виждам на тийнейджъри. Улегнал аромат, спокоен, нещо жълто и червено, залез, топла нощ. По едно време усещах печени ядки и карамел.
Имам усещане, че късна пролет ще ми е по-интересен.
Нямам с изтекла трайност, но два са до 02.2023. От любопитство пръснах от всичко на китки, лакти, рамене.... Голяма грешка 😅

# 141
  • София
На Гиза колко милилитра са парфюмите, които предлагат?

# 142
Като спрей само 30 мл. Иначе има масла по малки, които може да си направите на парфюм

# 143
И аз днес си взех поръчката от Мартинез. И на мен този Bal D'Afrique я началото ми е особен,но после ми харесва.Вкъщи ме питаха с какво съм се напръскала, като се разхождах по стаите. 🤣На мъжа ми - The one royal night - харесва ми,още не съм му го подарила.Само този Dolce garden имах повече очаквания за него,но утре пак ще го подуша,като не съм се напръскала с нищо.

# 144
  • обл. Шумен
Една колежка много харесала този парфюм на орифлейм, но й се видял скъп. Да имате някакви идеи кого имитира? 🤔
https://bg.oriflame.com/products/product?code=42503

# 145
  • Deutschland
Според фрагрантика имитира Le Parfum Elie Saab.

# 146
  • обл. Шумен
Фрау С и на мен това ми показа, но все пак реших да питам, че сте по-опитни. 🙂
Благодаря! ☕️🙂

# 147
На Джордани голд са особено трайни, така че си заслужава.

# 148
Да погледне колежката ви в olx и bazar bg. Там има представители на орифлейм които продават на доста по-ниски от каталожните цени.
Например от 55 на 20, от 35 на 15 итн намират се
Точно този който сте показала на пръв поглед виждам има по 35лв

# 149
RebelHeart, благодаря за бързия отговор!
Мисля, че се разубедих , парфюма ми трябваше точно за тийнеиджъри,  Те си имат достатъчно, ама пуста чернопетъчна треска....

Общи условия

Активация на акаунт