Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 158
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • Стара Загора
Здравейте, може ли някой да сподели за добра имитация на Angel Nova?

# 406
  • Бургас
Някой има ли мнение за Tobacco Vanille на Гиза? Не съм пробвала и оригинала и не познавам аромата. Въпреки това ми е интересен. Колебая се между него и Lady million Prive.
Ако имате други добри впечатления от парфюмите на Гиза, моля споделете. Ще поръчвам Италика, имам и Белугата, Ванил Абсолю. Харесвам гурме и ванилови аромати.

На мен много ми харесва, силен е доста, но е много характерен.Аз също харесвам ориенталски, ванилови.За мен той е сладникав, нещо като мед усещам, но не накъртва.
Имала съм и от Рефан, може от там да се тества, приличат си с Гиза.

# 407
ANGEL NOVA ,препоръчвам на Zag.

# 408
  • Sofia
+1 за Angel Nova na Zag.
Tobaco Vanile имам от Senso.bg. Хубав и траен е.

# 409
Angel nova имам и на Заг, и на Гиза. Този на Гиза повече ми харесва сякаш, малко по-сладък и мек, на Заг за мен е по-остър, повече се усеща личи, поне за моя нос.

# 410
  • Варна
Днес е първата ми среща аналози от Sansiro. Обикновено ги подминавам, т.к. почти всичко предлагано от тях вече имам или пък са аромати, към които нямам интерес. Но покрай настоящата промоция все пак реших да тествам и техни продукти със скромните 2 бройки:
Е125 Versace Pour Homme - имам предостатъчно количество от спрягания като почти идентичен Chanel Allure Homme Sport от Рефан и ЗАГ. Versace-to е като негов близнак наистина, но с малко повече акцент върху цитруса и неролито.Chanel стои една стъпка по-кремав, което го прави не особено подходящ за горещите дни, а новото ми попълнение ще е наистина за лятото. Между двата аромата не мога да изтъкна фаворит, прекрасни са. Достатъчно мъжествени с лека доза флоралност и сладост.
Е164 - след първо впръскване си помислих, че са ми изпратили TF Tobacco Vanille. Проверих номерчето от опаковката, но няма грешка. Буквално минутка-две по-късно ванилията поутихна и на преден план излезе тютюн и канела. Бих го определил като по-мъжка, по-сериозна версия на TF TV, има и някакъв черешов оттенък дори. Абсолютно попадение, което за разлика от Tobacco Vanille не бих носил с дънки и суитчър, а изисква малко по-стриктен дрескод.
Флаконите много ми допадат, въпреки супер евтината капачка и ретро капсулования пулверизатор. Но в тази си форма много лесно и удобно се подреждат, не заемат излишно празно пространство.
За трайност не мога да дам оценка все още, но ароматите са прекрасни и наситени и оставят лъскава и леко мазнееща следа върху кожата ми.

# 411
И аз точно си взех Herod 164 от SanSiro и ми напомни на tobacco vanille, но Herod ми харесва повече, не ми тежи толкова. Попринцип би могъл да бъде и унисекс според мен, има си сладост, канелата също я усещам, но за сега е тих на кожата, не излъчва много поне при мен. Сякаш е заради табакото... Влюбих се в 67 Escada collection. Уникален, сладък, аромат със зряла слива, той вече се излъчва от кожата по-добре. Взех и Олимпея, която е много хвалена във форума. 🥰
П.с Пробвах и Олимпеята- Разкошна! Най-добрата версия за мен, дори повече ми харесва от оригинала, мека, блажена, не е остра, красив и женствен аромат. Солена ванилия с щипка любов 😉

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 12:15 от krewellaa7

# 412
Много е траен няма измиване,аз не го харесвам и цял ден ми се набиваше в носа 😄
Значи оригиналът е по-силен? Ще си го купя Blue Heart

# 413
  • Deutschland
ZAG 059 CN - NOIR
Този ли е Кристал Ноар на Заг Зодиак?
Да.
Да.

Добра имитация ли е?

Да. Много по-добра от Рефанската, която развалиха, за, съжаление

# 414
Някой може ли да напише новите аромати на Заг? Освен бомбшел-а, него го запомних ..

# 415
Взех новите списъци на Заг Зодиак от Иво от Базар, но тук не може да се качат. Формат PDF са.
Прикачвам скриншотове:

# 416
  • обл. Шумен
В табличката, на сполучливи е написано:
138.   Narciso Rodriguez For her-Заг,Ди енд Пи,Рефан
А в страничките на Заг и Ди ен Пи не намирам такава имитация.

# 417
Ох, бих пробвала  Midnight in Paris на VCA!!!
Жалко, че в нашия Заг са много бавни с новите предложения. Sad

Оффф, сега видях, че е мъжки! 😆

# 418
  • Sofia
Такава, получих си двете поръчки от Дивайн и от вчера буквално свят ми се зави от тестване на парфюми. Получих
Metal Chypre by Guliete has a gun
Myrrh and Tonka Jo Malone
Born in Roma -  Valentino
L'interdit Givenchy
Philosykos Diptyque
Тези бяха от първата поръчка.
Сега тествам на двете китки Philosykos i Myrrh Tonka. Първия е много зелен за моя вкус. Интересен е, харесва ми,ще го помъча още малко да видя дали ще си паснем. Почна да се появява кокоса и стана още по+интересно. В Myrrh Tonka смирната ми избива прекалено силно и почти убива всичко останало. Той заминава обратно.
Втората поръчка
Woman in Gold by Kilian - за сега ми е от фаворитите - женствен, умерено сладък и свеж едновременно
Blossom Love by Amouage
Aventus for her by Creed
Noir pur femme Tom Ford - другият ми фаворит, много женствен, очаквах да е доста тежък, но пак е плодово флорален, лесен за носене, леко сладък.
White Suede Tom Ford
Wood sage and Sea Salt by Jo Malone.
Тествам ги два по два, но на първо четене всички от втората поръчка са мои, докато първата е малко под въпрос.

# 419
Woman in Gold го разносвам втора седмица,стана ми фаворит.
В Одрин,в магазина на Muscent продавачката ми го предложи като най-любимия и.Тогава ми се стори много ретро.
Поръчах го от Дивайн,стана ми любопитно дали и при тях е така.Много добър,за мен, мирише луксозно и пристрастяващо.Притесняваше ме розата,нo тук тя е много красива и леко загатната,не като на Клое-то или Нарцисо,там не я понасям.
Исках и Love by Kilian,но ми казаха че са го спрели.Да не съм капо взех Love Eau Fraîche,там обаче май няма да се разберем.Неролито ми се набива в носа и остава до края.Реших че ще утихва бързо,но не.Ще го оставя за на пролет,не ми се занимава с връщане.
Чакам Intense Cafe Montale,нямам търпение да го пробвам.Четох много добри коментари,хотели в Дубай и Мароко,лукс...Grinning

Някой май беше поръчвал Delina Exclusif.Може ли мнение Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт