Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 153
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • някъде там
Здравейте,
препоръчайте ми хубава имитация на DIOR J’ADORE  и  DIOR SAUVAGE. Имам няколко ,но не са трайни.
Да ви попитам също в кои наши сайтове излизат хубави промоции на тези парфюми?

# 421
  • Sofia
VanessaDE - Love Eau Fraiche пак ли го взе от Дивайн? Хвърлила съм му око, но май ще го махна. Аз съм пристрастена към тяхната Delina. Пробвай я. Днес съм с Woman in Gold. Наистина е пристрастяващ.

# 422
  • София
Да си измрънкам- Martin Lion-LIRA...много хубав, цитусов кекс, но изключително нетраен при мен, най-слаб от всичко, което имам от тях. При вас как е?
И да похваля- днес съм с 212 VIP Rosé - Рефан-много ми е жизнерадостен и розата е мноого деликатна, почти се губи, което за мен е +. Има шлейф и си го усещам около мен.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 01:10 от Emsi696

# 423
Значи вероятно е точно копие на Лира Grinning тя си е нетрайна

# 424
Ванеса, аз взех Делина Ексклузив на Дивайн - все още съм на кантар, много турска роза, ама много. За мен тя убива тамяна и дървесните нотки, на които много се надявах, усещам почти постоянно само розата. Безкрайно траен на мен, усещам го и на следващия ден, шлейфов и забелязващ се. Не знам дали е само до моя нос, мъжът ми казва, че му мириша на подправки плюс роза и го хареса много, та си го оставих да се мъча.
Принцесата на Килиан е безсрамно нетрайна, след макс час я няма никаква, и не е само до мен, и никой друг не я усеща, въпреки много пръскане ( при Делината съм с две пръсвания, иначе ми докарва главоболие). Много ми хареса как са я направили и си я оставих да си се пръскам вкъщи, че не ми се разнася шишето с мен целодневно.
Пробата с Бакара екстракт беше първата имитация на този парфюм, която не изкара болницата на кожата ми,  бях готова да поръчвам бутилка, най-накрая и на мен да мирише по описание, но пак беше греда с трайността, бързо нямаше никой и се отказах.

# 425
Аз да споделя впечатления от Сансиро.
Поръчах Tresore In love Lancome, Hypnotic poison Dior и Jasmin noir Bvlgari. Първият е разкош - нежен, романтичен, прелест просто, нищо излишно, леко плодов, но изискан, има мириса на скъпа козметика, в добрия смисъл, много си го харесвам, на пролет ще се разгърне още по-добре вероятно, но според мен става за всички сезони, не познавам оригинала, но този вариант е страхотно попадение. Jasmin noir са го докарали, също ще си го нося, много приятен. А отровата, заради която пуснах реално поръчка не ми допадна, чак след 4-5ч ми става поносима, иначе е убийствено трайна 10-11ч на кожата, ноо нещо в нея не ми пасва, ще я пусна в размените.

# 426
  • Пловдив
Emsi696, и при мен Лирата беше нетраен и го подарих. Не ми се занимаваше нещо с него Simple Smile

# 427
  • Стара Загора
Кое е номерчето на Tresor in love на Сан Сиро... Гледах на първа страница, но не го открих.

# 428
Здравейте момичета , искам да споделя разочарованието си от парфюми гиза . От доста време следя коментари на доволни клиенти и реших и аз да поръчам. Това което ми изпратиха е вода без аромат за 50 лева ..  сдобих се със скъпи шишета . Та ако решите да поръчате имайте го в предвид

# 429
От сайта ли поръчахте? Пръснете няколко пъти за да излезе всичко от помпата, моите имаха нещо преди това, май ги тестват с нещо, ако още е така изчакайте една  седмица и пак пръснете

# 430
Л
Как така вода без аромат? Кои парфюми поръчахте? Аз нетраен техен не съм имала. Има телефон на сайта, защо не звъннахте?

# 431
много странно точно за гиза

# 432
Сигурно е като при мен. Като получих парфюмите от Гиза и аз нямах почти никакъв аромат първите пръсвания. Реших, че с нещо тестват помпите първо и затова така се получава.

# 433
Поръчах кристал руж.. сантал роял и амбър ...Пръсках доста пъти просто липсва аромат ... а телефона който е на сайта не отговаря никой... аз поръчах точно заради коментарите и се надявах че ще е всичко ок

# 434
  • Варна
Поръчах кристал руж.. сантал роял и амбър ...Пръсках доста пъти просто липсва аромат ... а телефона който е на сайта не отговаря никой... аз поръчах точно заради коментарите и се надявах че ще е всичко ок
Собственичката принципно е много отзивчива, не съм говорил с нея по телефон, но сме си писали по мейл.
Само 13 масла съм си купувал от нея от магазина и сам съм си ги разреждал в съотношение 1:4 с етилов спирт. В никакъв случай не мога да се оплача от представянето на ароматите засега.
Но съм имал сходен случай с Рефан Dior Sauvage Elixir. Въпреки двойните капки, след първите 3-4 впръсквания на ръка за тест буквално нищо не усещах. Помислих, че пак някакъв Ковид ме е закачил. След 2-3 часа се прибрах вкъщи. Впръснах на другата ръка и на лентичка отново и направо не се траеше, толкова силен и траен излезе. Не мога да кажа на какво точно се дължи, явно при някои аромати смесването се получава по-бързо, други искат повече време.
Разтръсквайте флакончетата 2-3 пъти дневно, нека да престоят и някой друг ден и пак тествайте! Силно се надявам нещата да се подредят и ароматите да придобият нужния интензитет! В самата помпичка може да стои още само спиртът за разреждане и първо той трябва да излезе, знам ли!!!

Общи условия

Активация на акаунт