Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 151
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Писах на Милка .  Получих отговор да изчакам няколко дни и тогава ако не се е получило да и ги върна а тя ще възстанови парите ми ... е ще чакаме може пък да стане чудо и наистина аз да съм сбъркала с бързия си коментар ...

# 436
Мили дами, знаете ли този парфюм на Рефан на кой оригинален е аналог? Закупих си го днес на сляпо, ни не знам какво имитира
Парфюм Рефан INTENSE 126

Начало от искрящи плодови ноти – диня, киви, пъпеш, нежно докосване на жасмин, розова циклама и топъл мускус.

# 437
  • Бургас
.
Мили дами, знаете ли този парфюм на Рефан на кой оригинален е аналог? Закупих си го днес на сляпо, ни не знам какво имитира
Парфюм Рефан INTENSE 126

Начало от искрящи плодови ноти – диня, киви, пъпеш, нежно докосване на жасмин, розова циклама и топъл мускус.

Преди беше Императрицата, по описание прилича на него.

# 438
Да, 126 е Императрицата. Този Intense капсулован ли е?

# 439
  • Deutschland
Интенс са капсуловани.

# 440
  • Варна
Silviq01 Чак нищо да не се усеща не вярвам. Аз купувам директно от магазина и обикновено ми ги налива директно пред мен. Ако се пръсне веднага си мирише на спирт с наченки на аромата. Изчакайте седмица. Кристал руж си мирише баш като бакарат и няма отмирисване според всички около мен. Само аз не го усещам,но проблемът е в моя нос аз и отигинала спирам да усещам след 5мин.

# 441
  • София
Всичко което поръчам или налея го оставям да отлежи поне седмица, колкото и да нямам търпение. Най-вече на Гиза. Така бях разочарована, когато за пръв път си разреждах масло. Забърках го и веднага се напръсках. Еми все едно се бях поляла с вода с олио, маслото си седеше на мазни капки. За това оставям всичко да отлежи.

# 442
Бихте ли ми казали добра имитация на Mugler Alien ?
Благодаря

# 443
  • София
Всъщност няма. Вместо да пръскате грешни пари за грешни проби, спестете за оригинала.

# 444
От кой сайт поръчвате Гиза и Заг?

# 445
Monadirs,от там го взех.
Аз не обичам нероли,но видях че е връхна нотка и реших че ще изфиряса бързо.Не знам дали защото не го харесвам или си е заложено в аромата,но това нероли ми бърчи носа докато усещам парфюма.Ще го оставя за напролет,може тогава това нероли да не ми се вре в носа.
Делината съм я сложила в кошницата, и Марголота я похвали.Ако розата обаче е като на Клое-то,ще си направя труда да я върна,няма начин да нося нещо подобно Grinning

# 446
  • Sofia
Аз роза не обичам да ми накъртва, но Делината е някак сладка и изкушаваща.
L'interdit също заминава обратно. Туберозата така ми бърка в носа, че не мога да го изтрая докато омекне и се проявят и останалите.
Born in Roma на Valentino също не ме впечатли. Търсех женствен, присъствен аромат. Този с нищо не ме впечатли. Продължавам по списъка.

# 447
Monadirs,с теб май имаме горе-долу еднакъв вкус.Ще следя какво харесваш Flowers Hibiscus
За L'interdit и Born in Roma  бях почти сигурна че няма да ги харесаш.Оригиналите на мен лично са ми безлични,масовка...

# 448
  • BG-DE
Вчера имах възможността да пробвам https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Sublime-Epoque-69405.html наистина е много близък до My way, а и трайността му е чудесна.

# 449
  • Пловдив
Бихте ли ми казали добра имитация на Mugler Alien ?
Благодаря

На мен ми харесва имитацията на Аристея.

Общи условия

Активация на акаунт