Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 74 866
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
да за нотино знам, но цената му беше в рамките на 40-50 лв лятото 100 мл а сега е бомбастична затова питам дали го спират

# 676
Здравейте, може ли да ме ориентирате кои от наливните парфюми на рефан нямат специфичната рефанска неприятна нотка? Набелязала съм си номера 334 My burberry, 100 Chloe EDP, 161 Libre и 311 Tresor, ако имате мнение за тях ще се радвам да го споделите.

# 677
Здравейте, може ли да ме ориентирате кои от наливните парфюми на рефан нямат специфичната рефанска неприятна нотка? Набелязала съм си номера 334 My burberry, 100 Chloe EDP, 161 Libre и 311 Tresor, ако имате мнение за тях ще се радвам да го споделите.
100 Chloe EDP е разкошни рози ,много нежен и красив аромат.
Препоръчвам.
161 Libre също е много красив и ненатрапчив аромат ,който може да се носи през всички сезони.
Имала съм го и препоръчвам.

Когато си купувам нов аромат и не знам дали ще ми хареса ,обикновено си пълня 10 мл. за проба.
Можеш така да направиш и да разбереш дали искаш по-голямо количество.

# 678
  • rousse
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някой парфюм който мирише на роза? Търся и Montale Rose musk  , има ли сполучлива имитация? Благодаря

# 679
  • Deutschland
Dolce rose на Долче и Габана от Рефан. Rose de vents също от Рефан, легнала съм си и не ми се става да видя на шишетата кои номера са, но в списъка ги има. И двата са безумно трайни и наситени. Ако не обичате мускус, втория не е за вас, защото след розата, мускуса избива ужасяващо силно. А трайността му е такава, че вечер мъжа ми като се прибере пръв отваря прозорци, понеже аз сутринта съм се пръснала двукратно.
Търся добра имитация на Малката черна рокля (Герлен), освен Рефанската, която вече имам. В България съм в момента, мога да пообиколя магазините.
Благодаря 🌹

# 680
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някой парфюм който мирише на роза? Търся и Montale Rose musk  , има ли сполучлива имитация? Благодаря
100 Chloe EDP е разкошни рози ,много нежен и красив аромат.
181. IDOLE / Lancome - нежен аромат на рози ,но траен!
Според мен е идеален за всички сезони.

# 681
Здравейте и честита Коледа? Има ли сполучлива имитация на парфюм Prada Paradoxe Eau?

# 682
Здравейте приятели,
Заедно с една съуфорумка търсим имитация на Valentino V и Valentino Absolu от 2005г и ако някой от вас се сеща за нещо ,нека сподели ,ще ви бъдем благодарни.
Парфюма е спрян от продажба и производство.
Благодаря ви

Това е пирамидата на аромата

A това е на Valentino Absolu (червения)
Пирамидата

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 13:14 от Please

# 683
Искам да споделя мнение за марката Le parfum, наслушах се на суперлативи и си взех номер 22 Because it's you, няма по-нетрайно нещо на тази планета. Приятелка си беше взела Light blue и още един, но забравих името, също много нетрайни и върху дрехи, и върху кожа.

# 684
  • Sofia
И аз тествах три парфюма от там, след два часа няма никой.

# 685
  • София
Имам Бакара Руж от Le parfum, отлична трайност и сила, пръскам към талията, иначе е прекалено мощен.

# 686
Здравейте, може ли който е използвал 129 Рефан La nuit tresor да изкаже мнение? Благодаря предварително!

# 687
Някой вече има ли впечатления от новия парфюм на Рефан?
https://maisonrefan.com/bg/extrait-de-parfum-bg/tubereuse-dorien … campaign=dec-2022

# 688
Гледам, че го има и в сайта на рефан.
https://refanshop.bg/produkt/extrait-de-parfum-maison-refan-tube … -55-%d0%bc%d0%bb/
Поне пише количеството. Първо си помислих, за Май уей на Армани с тази тубероза, обаче шафран, смола и агарово дърво никак не се връзват с Май уей. А може би наистина е нещо авторско, ще чакам отзиви.

# 689
Аз за сефте купувам имитация на D&P - взех този на
https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/More-Than-Words-16450.html
Ами едни 12 ч си откарва. Сега чак ми е по-близо до кожата.. Хареса ми. Ако всички са им такива евала 😁. Колко години,го подминавах в Бс, този магазин 😁😁

Общи условия

Активация на акаунт