Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 74 880
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Извинявам се за нахълтването😁. Някой може ли да ми каже списък на Гиза за парфюми? От тези на Рефан не съм доволна Simple Smile Бях поръчвала от Парфюми с мисия, но момчето ще изпраща чак след празниците Simple Smile Търся хубави имитации Simple Smile

Има списък на първа страница, първи пост. Файл събрал в себе си много полезна информация 🙃

# 661
Извинявам се за нахълтването😁. Някой може ли да ми каже списък на Гиза за парфюми? От тези на Рефан не съм доволна Simple Smile Бях поръчвала от Парфюми с мисия, но момчето ще изпраща чак след празниците Simple Smile Търся хубави имитации Simple Smile

Има списък на първа страница, първи пост. Файл събрал в себе си много полезна информация 🙃

Благодаря!Извинявам се!То има ,но кой да провери😄.Писах тук вървейки и бързайки!А във Бургас ги няма никъде..Гиза .Аз само на Мартинез магазин знам.И тези  D&P..  Както споменах ,поръчвала съм от Боби (Парфюмк с мисия).Не знам от ,къде взима момчето парфюмите,но са горе -долу са добри. Но ме заинтригувахте със  So Scandal 😄😂😂.Са Да не остана назад Wink.Светли празници,Ви пожеалвам ❤

# 662
Здравейте!  Искам да попитам за актуална VENEZIA/ LAURA BIAGIOTTI?

# 663
Имам 15мл от Венецията на Заг за размяна ако искате пишете ми.
Днес разносвам от тях Louis vuitton -
Heures d'absence. Много ми допада, мирише луксозно и на нещо свежо и чисто, но в никакъв случай сапунено, елегантен, без нищо пресилено, не е шлейфов и нещо с което ще ви помиришат от 5м, но е прекрасен за ежедневието ако се работи на място с повече хора, които не искате да задушите или ако ви трябва нещо ненатрапчиво, но много елегантно.

# 664
Здравейте!
До момента нямам оооит с наливните парфюми. Инцидентно поръчах от Парфен дамски МОН на Герлен и мъжки Бед бой на Каролина Хррера. Нищо общо с оригиналните аромати, особено Мон.
Та въпроса ми е , знаете ли добра имитация на Mon Guerlain ?

# 665
Та въпроса ми е , знаете ли добра имитация на Mon Guerlain ?
Не съм много сигурна за сходството с оригинала, но на ЗАГ съм имала и хора покрай мен го разпознаваха!

Инак аз днес успях да се доредя в Спиди и си взех пратчицата от Гиза, сега освен чубрица, нищо друго не усещам, оставям и ги забравям за няколко дни, пък после ще давам отзиви! Имах и листче да изчакам с теста....
....та не си ги оставих в Спиди да отлежават до другата седмица, сега има да се изкушавам...

# 666
Здравейте вчера поръчах едни парфюми масла на Гиза ,но не от сайта на Гиза ,а от ,, Домашна козметика,,
Искам вашето мнение от към трайността и имат ли развитие и шлейф.
Едното е Долче и Габана тhe one ,a другото Каролина Ерера good Girl
Имам и друг въпрос ,през 2005г някой има ли  тези списъци на Рефан ?

Последна редакция: сб, 24 дек 2022, 17:11 от Please

# 667
Купих си на Сансиро 15 ml парфюм,имитация на Velvet Orchid, много ми харесва аромата,но искам да си купя друга имитация,на кой е най-трайна - Рефан,Мартинез или Заг?

# 668
Здравейте вчера поръчах едни парфюми масла на Гиза ,но не от сайта на Гиза ,а от ,, Домашна козметика,,
Искам вашето мнение от към трайността и имат ли развитие и шлейф.
Едното е Долче и Габана тhe one ,a другото Каролина Ерера good Girl
Имам и друг въпрос ,през 2005г някой има ли  тези списъци на Рефан ?
Маслата нямат шлейф. За тази цел трябва да си ги разредите на спрей. Иначе са трайни.
Странен е този въпрос за Рефан. Питате дали през 2005 някой е имал списъците им, така ли?

# 669
Честита Коледа
Какво е мнението ви за парфюмите на Паскал Морабито ,бях си купила Sultan Noir ами унисекс е но не е траен ,течността е тъмна като на бренди например ,но някак си ,няма масла , който да държат аромата .
Преди време бях взела от маслените парфюми на purove ,e добър беше ,развиваше се. Може би маслата играят важна роля.
Да , списък на Рефан от 2005 примерно, защото харесвах един парфюм ,но имитация на Валентино или Роберто Кавали, може и на Версаче да беше не помня ,но бе уникален .
По спомен аромата ще позная , но повече прилича на Black Opium но не е толкова сладък и е малко по свеж .Ако някой се сеща ,да пише ,като отида в Рефан ,поне да пробвам 2 или 3 аромата ,а не 10

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 19:08 от Please

# 670
  • Варна
Честита Коледа
Какво е мнението ви за парфюмите на Паскал Морабито ,бях си купила Sultan Noir ами унисекс е но не е траен ,течността е тъмна като на бренди например ,но някак си ,няма масла , който да държат аромата .
Имам такъв, купих и за сина ми също. Трайността при нас е над средната и за мен е отличен и много качествен аромат. Всеки може да прочете мнения за него във фрагрантика и посочените сходства. На дреха се задържа доста добре, на коса също. Върху кожата обаче е малко по-слаб от очакваното.

# 671
Честита Коледа, може ли някой да ми каже дали са спрели парфюма funny на moschino в оригинал и заг зодиак, и дали мога да го намеря в някоя друга имитация, благодаря

# 672
Честита Коледа
Имам такъв, купих и за сина ми също. Трайността при нас е над средната и за мен е отличен и много качествен аромат. Всеки може да прочете мнения за него във фрагрантика и посочените сходства. На дреха се задържа доста добре, на коса също. Върху кожата обаче е малко по-слаб от очакваното.
Да аз съм със същите наблюдения като вас ,на дреха се задържа добре ,на коса също ,но на кожа , не .

# 673
# 674
Явно ще го спират или е спрян вече, щом е на такава цена. В дюти фри съм го купувала преди време за 20-25 евро.
Тук е по-добре.
https://makeup.bg/product/3510/

Общи условия

Активация на акаунт