Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 74 908
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Не знам каква е тази "практика" на БГ търговците да си правят каквото искат, но днес пак се опитаха да ме набутат с повече мл и съответно цена - този път не от Eyfel, а от Refan.
refanshop имат безплатна доставка над 15лв и реших да взема 53мл парфюм за 19лв - сляпа поръчка, за проба на аромат който не намирам другаде. Днес идва смс от спиди - 34лв..
Писах, обаждах им се - никой не вдига и не отговаря на имейла. Е, няма да ходя да приемам поръчката.
Ако някой знае друга добра имитация на Bois D'Argent by Dior, моля споделете

# 646
Няма ли история на поръчките, мейл за потвърждаване…?

# 647
Има! Точно това е проблема, потвърдили са ми поръчката като завършена и сума за плащане в нея - 19лв.
И преди са ми бъркали поръчка от там, но просто бяха пратили грешния парфюм за същата цена. Тогава звънях, извиниха се и бързо пратиха правилния номер. Но сега не отговарят.

# 648
  • София
So Scandal все още никой не е направил нали?

# 649
  • Стара Загора
Гиза го имат и за мен е по-хубав от оригинала, и по-траен. Simple Smile

# 650
  • София
Оооо Ивче

# 651
И аз потвърждавам за So scandalна Гиза, разкошен е!

# 652
  • Пловдив
В крайна сметка си поговорихме с 9 годишният ентусиаст и решихме да ми позволи да си поръчам повече тестери вместо един парфюм. Поръчах от небезиствестният Иво и дойдоха. 11 бр. Сега чакам Коледа, за да ги тествам. Едвам удържам фронта. Ще пиша после впечатления.

# 653
  • Sofia
Много ще имаш да пишеш 😁

# 654
И аз вчера си получих една нова поръчка от Заг, освен 2-3, които си презаредих, още 15 мостри 😄 Обсесията ме е налегнала пак.

# 655
Охххх знам си аз, че не трябва да ви чета, бамнах една сляпа поръчка в Гиза с един So Scandal, нали...скандали да има...и една Италика, не мога да стоя в парфюмно неведение...може и още утре да са в куриера ама да видим дали ще ми се виси пред Спиди точно утре Rolling Eyes  Smiley

# 656
  • Варна
Охххх знам си аз, че не трябва да ви чета, бамнах една сляпа поръчка в Гиза с един So Scandal, нали...скандали да има...и една Италика, не мога да стоя в парфюмно неведение...може и още утре да са в куриера ама да видим дали ще ми се виси пред Спиди точно утре Rolling Eyes  Smiley
Тази ИТАЛИКА.....вчера Любимата вече заяви, че просто не може да я носи във вариант на масло. Много тежка й идвала, направо нетърпима в някакъв момент. А тя е изключителен фен на свежи пролетно-летни аромати и тук направи огромен компромис, като решихме да я купим.
Аз от любопитство си мацнах мъничко на двете китки. Признавам, много е силен и тотално заглуши основния ми аромат за следващите 3 часа поне. Затова днес вече го разредих порядъчно за спрей. След празниците ще видя, какво се е получило при новата концентрация около 13-14%.
Този аромат мога да опиша много елементарно и дилетантски - взимате бонбони Toffifee, махате шоколадовата "купичка" и помирисвате само средното съдържание. Лично аз предпочитам да го усещам от разстояние, реещ се във въздуха, поразреден. Много вкусен, но и много тежък и наситен. При тези температури при нас около 15 градуса, все още не е подходящ. Ще го ползвам и аз, но искам мразовито време.

# 657
Днес реших да съм с Angel Share от Гиза...е страхотен е, бях го позабравила от миналата зима, ама обичам парфюма да е силен, отличаващ се, да се носи след мен, до вчера мъчих един Si Passion от Парфюми с мисия, ми никъв шлейф иначе траен, хубав...но до там! Типично по лъвски обичам да оставям следа след себе си и да ме питат кой е парфюма, до сега това ми се е получавало само с Фльор Наркотик на МЛ, Бакара на Ana abiyedh rouge, Angel Share от Гиза и Angel Nova пак от Гиза! Сигурно има и още някой, но за тези специално съм забелязала, че няма ден в който да съм с тях и да не се усети от заобикалящите ме! Както каза една приятелка, като бях с Ana Abiyedh Rouge - "Иде ми да застана до теб и само да те мириша"!
До сега, като цяло Гиза почти нямат празно от ароматите, които имам от тях! Аз си ги поръчвам директно на спрей и съм страшно доволна, наситени, шлейфови...надявам се и с Италика да не се разочаровам! Ама как се променя вкуса...преди време обичах леки, летни аромати дори през зимата, сега не мога да се задоволя с тях! Единственото което не мога да понеса на този етап е Том Форд, но пък след време може и него да занося!

# 658
Извинявам се за нахълтването😁. Някой може ли да ми каже списък на Гиза за парфюми? От тези на Рефан не съм доволна Simple Smile Бях поръчвала от Парфюми с мисия, но момчето ще изпраща чак след празниците Simple Smile Търся хубави имитации Simple Smile

# 659

Общи условия

Активация на акаунт