Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 241
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Changing Constance на Мартинез вече е при мен и съм си сложила обилно. Любов от първото помирисване ми е. Аз усещам карамел с добре балансиран кардамон и нещо ориенталско като сладък аромат от наргиле. Има и една лека алкохолна нотка като от коняк. Абсолютен юнисекс е.

# 166
Или съм станала много стисната или съм се пренаситила, не успяха да ме поблазнят "черните петъци" до сега! Само онзи ден влезнах и забърсах слепешката един Скандал Найт от Мартин Лайън! Днес се "напудрих" в 9 и до сега 17.30 ч. си го усещам!
А тази Италика сега и мен досърбяха ръцете да я пробвам...ще видим дали ще пуснат Гиза нещо чернопетъчно Thinking

# 167
А Мартин Лайън какво намаление са имали, че май съм пропуснала?
Мен 25% на избрани парфюми на Парфен не ме привлече, пак скъпичко ми идват за 30 мл. 15 лева...

# 168
Днес пробвах българските парфюми на марката за бельо New Silhoette. Не правя реклама, бях много предубедена, но един от парфюмите страшно много ми хареса. Не знам на кой известен парфюм е аналог, нещо ориенталско, тип Монтал, но много по-носимо. Казва се Ambre Epice.

# 169
  • Sofia
На мен ми се е повредила пратката отDivine и сега ми я пращат отново но без мострите, които бях поръчала и без половината мострички към парфюмите. Голямо мрън. Аз ги чаках днес утре да дойдат.

# 170
Не знам да са имали намаление, аз влезнах в най-близкия магазин и "го отнесох" без намаление хахахах

# 171
И моите Мартинез дойдоха.Опитах всички на китките и цял ден миришат.Заради вас натрупах колекция вече 😘:

За мен два и за децата ми по един:

Скрит текст:

# 172
Дами някой пробвал ли е дамския Pure XS на Мартинез, как е като трайност и близост до оригинала?

# 173
Гиза са пуснали още два -  В683, който е мъжки, но са го сложили при унисекса и Брилиант(Honour 43 Woman). Аз продължавам да чакам. Чувствам се късметлийка Grinning

# 174
  • Варна
Гиза са пуснали още два -  В683, който е мъжки, но са го сложили при унисекса и Брилиант(Honour 43 Woman). Аз продължавам да чакам. Чувствам се късметлийка Grinning
Чакам Starlight и Reflection......и заплатата Joy и отивам до магазинчето им. Само те ми останаха в списъка с огромен интерес за тестване, които още не са в продажба.

# 175
  • София
Terroni / Martinez е много сполучлива покупка за мен.
Не споделям категорично разделяне на мъжки / женски аромати, но смятам, че малко жени биха харесали този аромат.
Прилича много на друг популярен унисекс аромат, който познавам от Le Parfume, но не мога да се сетя кой.
Усещам нещо пикантно, подправки, пушек. За студено време е, достатъчно силен. Добре са се справили според мен - ароматът категорично не евтинее, а че трябва да се подновява след 3-4 часа, не ми е проблем. Аз и другите толкова често подновявам.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 12:40 от RebelHeart

# 176
Не знам да са имали намаление, аз влезнах в най-близкия магазин и "го отнесох" без намаление хахахах
Къде продават Мартин Лайън?

# 177
# 178
  • София

Искам да похваля тази красота, ако някой прояви интерес да го дебне сега. Аз го взех много изгодно от ЕМаг. Денси има ревю, напълно съм съгласна с описанието и. И едно сравнение от мен, защото го сравняват с L"Interdit (моя е на Заг, не познавам оригинала). Fakhar Lattafa Women е по-нежен, деликатен, сладък , като цигарените дъвки(който ги помни) и накрая леко дървесен- прекрасен.  L"Interdit е по-нахален, обсебващ и остър, поне така се държи на моята кожа.
 http://densi.info/fakhar-lattafa/ -ревюто на Денси

# 179
  • Варна

В ЛИДЛ следващата седмица.
Едва ли някой се чуди, на какво отговарят повечето, но все пак:
Stylish girl - ch good girl
De Amor - cacharel amor amor
Agua marina - acqua di gioia
D'elle - narziso for her
Cotton blue - d&g light blue
Elegance - boss the scent
Victory - paco invictus
Dark blue - d&g pour homme(имам го и много ми харесва)
Acqua fresh - acqua di gio

Общи условия

Активация на акаунт