Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 247
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • София
От Лидл имам дамските парфюми. В момента ползвам Stylish girl.  Като трайност - усещам го през целия ден. Лятото не го ползвах, беше ми много сладникав в горещите дни. Като аромат - доближава се доста до оригинала. Бих казала, че е много добра имитация.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 10:53 от Amiamo

# 181
  • обл. Шумен
Този Elegance - boss the scent в Лидл, дали е дамският? 🤔

# 182
  • Deutschland
Завиждам ви. Тука зареждат само стандарните Лидл парфюми, пффф. Искам да пробвам Нарцизото и Кашарел, ама няма да ме огрее.

# 183
Чакам Starlight и Reflection......и заплатата Joy и отивам до магазинчето им. Само те ми останаха в списъка с огромен интерес за тестване, които още не са в продажба.
Аз чакам Hanuman и Starlight, ще си взема Италика заедно с тях като излязат и си мисля за Angel's Share... Още поне два съм набелязала, ама те не са за този сезон, та могат да изчакат. Не, че Хануман е за този, ама... Grinning

# 184
Къде продават Мартин Лайън?
Аз го намирам в града в няколко дрогерийни магазинчета и парфюмерии, но съм от Благоевград! На едното място дори до скоро беше на доста приемлива цена...сега не обърнах внимание колко беше, че пазарувах и други неща!

# 185
  • У Диспансера ...♥♥♥
Голямо разочарование от Мартинез.
От пет парфюма са ми пратили три, за единия ме информираха, че го няма,  за другия не. Да не говоря, че точно заради тях двата направих поръчката.
Двата са мъжки
А men на Мюглер, който е траен и ми хареса
MONTALE BLACK AOUD, нищо нямаше след  1 час на блистера.
 Женския беше
FLEUR DE PORTOFINO
TOM FORD
Толкова нетраен, за час и вече няма никой.
Всичко пръскам на блистери та не е до кожа.
 Само Мюглера става от трите що годе.

# 186
  • Варна
Женския беше
FLEUR DE PORTOFINO
TOM FORD
Толкова нетраен, за час и вече няма никой.
Всичко пръскам на блистери та не е до кожа.
 Само Мюглера става от трите що годе.
Хм....много странно точно за този. Аз напръсках картончета вкъщи от 8-те получени. D&G-то и Wonderwood вече едва се усещат, а точно Fleur de Portofino след 48 часа си е дори силен, абсолютен отличник и тъкмо това преди минути си коментирахме с любимата. Той е с най-лек профил, а излезе най-траен. Бие дори някои от тежките TF.
Всъщност тя утре ще го носи за първи път и тогава ще можем реално да преценим.

# 187
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз го пръснах и на китката и абсолютно нищо след няма и час.
На моята кожа е още по-зле. Добре, че са без пари почти, че много щеше да ме е яд.

# 188
На мен единия Мартинез, конто имитира Ланвин, едва се усеща .

# 189
Аз ей сега минах през щанда на Мартинез, но нямах много време и взех проби само на Givenchy - L'interdit и Erba Pura.
Първият изобщо не ми допадна и се отказах като цяло от него.
Erba Pura ми хареса доста, но се чудя дали тяхната имитация да си взема, или на някой друг. Съвети?

# 190
Erba Pura на Заг е много хубав и траен.

Този Elegance - boss the scent в Лидл, дали е дамският? 🤔

И мен ме интересува. Дамският много ми харесва.

# 191
  • Sofia
Аз получавам много комплименти за Ерба Пура на Мартин Лайън. А като трайност е над 5-6часа.

Elegance в Лидъл е мъжки.

# 192
Майче ще дам шанс на Ерба Пура на Заг.
С МЛ не можах да се разбера с два от парфюмите им и ще ми трябва време преди да мина на 3ти опит. 😅

# 193
За Terroni съм чела, че се доближава до Black Afgano. А аз много харесвам Black Afgano на Парфен - като си напръскам якето, цяла седмица го усещам. Ще пробвам задължително и Terroni ако наистина са идентични.
От Лидл миналата година много исках да пробвам имитацията на Light Blue, но в нашия филиал не бяха заредили. Дано другата седмица заредят тези парфюми от брошурата и да има тестери.

# 194
  • Sofia
В Divain 6 парфюма на цената на 3, 8 за 4, 10 за 5.

Общи условия

Активация на акаунт