Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 180
  • 749
  •   1
Отговори
# 345
ZAG 059 CN - NOIR
Този ли е Кристал Ноар на Заг Зодиак?

# 346
Сега се върнах от Лидл,случайно видях парфюмите им и си взех набързо на Suddenly, De Amor, някъде по спомен бях чела за него.Ами прибрах се вкъщи и се напръсках, много ми харесва,смес от плодове и цветя и в момента,където и да мина, ми ухае,четох,че е имитация на Cacharel, което нищо не ми говори.😂

# 347
Amor Amor ли не Ви говори нищо или марката Cacharel?

# 348
Дамският Armani Code на Рефан дали е добър? Някой ползвал ли е?

За мен да. Аз го харесвам и често си го купувам.
Днес си напълних за първи път Рефан 132 ,сега търсих на кого е имитация,че не запомних.

# 349
Amor Amor ли не Ви говори нищо или марката Cacharel?
Марката 😁

# 350
  • София
Здравейте! Дали някой знае работното време на магазина Рефан в София на Скобелев/Стамболийски и по-точно през седмицата вечер до колко е отворен? Благодаря Simple Smile

# 351
  • София
Към 18:30 ч. поне два пъти съм го изпускала - вече беше затворен.

# 352
Sansiro имат промоция и си харесах няколко неща, едното е Hypnotic poison на Dior, някой има ли отзиви за него?

# 353
  • Deutschland
ZAG 059 CN - NOIR

Да.

# 354
Sansiro имат промоция и си харесах няколко неща, едното е Hypnotic poison на Dior, някой има ли отзиви за него?
Супер е!

# 355
Аз днес открих Парфен в нашия град и намазах един Чоколит Грийди, ама много са вдигнали цените, беее 19 лв за 30 мл....са да беха барем 50 мл. по-друго звучи....ама нейсе прежалих ги, че много го харесах! Синът ми / 7 г./ каза, аууу мамо ще поискам да те изям хахха

# 356
Аз продължавам да съм в търсене на топъл, есенно-зимен аромат.
Пробвах по препоръка от тук и Black Opium на Гиза и Lancom Tresor A La Folie на ML и двата ми идват сладки. Bitter Peach на Заг беше с обещаващо начало, но много бързо се губи при мен.
От оригиналните ми зимни аромати съм луда по  Bois D'amande на Van Cleef&Arples , но предвид цената му, си го къткам за по-специални случаи.
Сещате ли се за нещо в този дух - бадемчета, леката им горчивина?

ПС: Без Baccarat Rouge, че не е моето. Grinning

# 357
Rocket, пробвала ли си Hypnotic poison, аз го поръчах тъкмо от Sansiro, не познавам аромата, все съм ги избягвала тия "ябълки", но този му звучи в такъв дух - бадеми и ванилия, но не прекалено сладки. Е няма цитруси, но.. аз не съм им фен.

# 358
ZAG 059 CN - NOIR

Да.

Добра имитация ли е?

# 359
  • София
Уфф, първо усещне на Love Extreme Kilian-Giza при мен е Розааа, сладка, българска роза. Но ще изчакам, може пък да се позагуби. Ако си остане толкова силна розата ще го подаря на някой, който я харесва. Опиличават го на Делина, с която се разделих, а е любима на много парфюмно зависими. Усещам и сладост, и цветя, но розата при мен е изпъкваща. Когато поизветрее започва да прилича на Love don"t be Shy(имам на Парфен),който носих много често миналата зима. Първо впечатление и без да си е починал. Ще пиша пак след 10-на дни.
   А Honour 43-Giza ... това май ще е нова любов. Белоцветен...ревен, момина сълза, тубероза, но и нещо по-дълбоко,може би от олбанума, който търся и много харесвам. Мисля, че много ще се обичаме. Оставям го и него, защото си ги разредих. Да се наместят съставите.

За тези,които са около зеленчуковата борса на Дружба.В турския магазин има парфюми на Сансиро(мисля,че на 13лв.), с доставката от сайта излиза по-скъпо.А и работят само с Еконт, доколкото помня.

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 23:58 от Emsi696

Общи условия

Активация на акаунт