Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 170
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
This is her на Заг като трайност, спрямо оригинала, как е?

# 391
Много е траен няма измиване,аз не го харесвам и цял ден ми се набиваше в носа 😄

# 392
  • Sofia
Ох, аз чакам около 10 парфюма от Дивайн, най-сетне едната поръчка се появи в Бг, дано дойдат утре, ще имам една седмица поне да душа и тествам. Някои са пролетни и летни, та ще поотлежат докато им дойде времето.

# 393
Имам от събота (4.12) няколко тестерчета
на Рефан  хартийки още ухаят. Не познати са като аромати за мен. Може ли мнения?
Номерата са :
194
103
35
333 или 330 не съм сигурна за последната цифра като този най-ми допада.
184
Благодаря ви и желая ви топъл ден!

# 394
държа проби от онор и италика и бутилка със старлайт
пръснах и трите
- онор - не е мой нито по описание, нито като аромат - очаквано, няма изненади
- италика - описанието на ре ме подпали, но не, не и не - загоралото горчиво-сладко мляко не е моят парфюм - мислех, че ще е, но не е
- старлайт - за сега ме оставя безразлична, но италиката го пребива като опитен уличен котарак младо домашно кастратче и не мога да го усетя добре - утре пак ще го пробвам

тези дни поръчах едно джени (дарк амбър), защото старото го докапчвам
често нося вън коромандел на дивайн, а у дома пръскам о де соар пак на дивайн

# 395
  • Sofia
Кой номер е този О де Соар на Дивайн
На мен днес ми дойдоха първите 6 парфюма от Дивайн от черния петък, но утре и следващите дни ще пиша по-подробно. На първо четене обаче няма нищо да връщам.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 18:08 от Monadirs

# 396
165
чакам отзивите ти за твоите парфюми на дивайн
имам 4 парфюма на дивайн, за сега съм много доволна от всички
избирала съм ги според вкуса си, а трайността е прекрасна, бутилката също

# 397
  • Бургас
Имах възможността и аз да пробвам Италика на Гиза беше ми много интересно доколко се доближава до истинския.За всички, които се чудят и не познават оригиналната Италика приликата е поразяваща! Изключително са близки двата за моите възприятия.Пробвах и Белугата на Гиза, останах поразена, та той има много общи черти с така хайпнатия нов Guerlain Millesime Tonka! Не е мой тип, но е изискан и няма как да сбъркам понеже имах и Тонката.Браво Гиза!

# 398
  • Пловдив
Някой има ли мнение за Tobacco Vanille на Гиза? Не съм пробвала и оригинала и не познавам аромата. Въпреки това ми е интересен. Колебая се между него и Lady million Prive.
Ако имате други добри впечатления от парфюмите на Гиза, моля споделете. Ще поръчвам Италика, имам и Белугата, Ванил Абсолю. Харесвам гурме и ванилови аромати.

# 399
държа проби от онор и италика и бутилка със старлайт....

еее,как може да не ти хареса Италика,точно изкипяло и загоряло сладко мляко е, кеф 🤭 😂

# 400
Имах възможността и аз да пробвам Италика на Гиза беше ми много интересно доколко се доближава до истинския.За всички, които се чудят и не познават оригиналната Италика приликата е поразяваща! Изключително са близки двата за моите възприятия.Пробвах и Белугата на Гиза, останах поразена, та той има много общи черти с така хайпнатия нов Guerlain Millesime Tonka! Не е мой тип, но е изискан и няма как да сбъркам понеже имах и Тонката.Браво Гиза!
Е , бива ли сега така? Вчера взех поръчка от гиза, сега и белугата ли да поръчвам?Relaxed
Някой да има още нещо да похвали? Та ако ще поръчвам да е накуп. Laughing
Ако висе носи нещо като кабато ванил препоръчвам NOVELLISTA Vanilla Club https://www.notino.bg/novellista/vanilla-club-parfjumna-voda-uniseks/.
Е, не е имитация за без пари, но е почти едно към едно с оригинала.

# 401
  • Бургас
Ако си фен на Шалимар и компания/ фланкъри/ сигурно Белугата ще ти хареса.

# 402
Шалимар ЕДП го харесвах от флакона и не можах да го нося на кожа. Размених преди време. О де Шалимар размених също и сега съжалявам. Филтре  имам и харесвам, както и Шалимар колон. Колко му е и белугата на гиза да пробвам.

# 403
държа проби от онор и италика и бутилка със старлайт....

еее,как може да не ти хареса Италика,точно изкипяло и загоряло сладко мляко е, кеф 🤭 😂

а, де! Joy

старлайт се оказва безобразно излъчващ, напръскан в косата - в него също има нещо из/загоряло - харесва ми, топли без да излъчва жега

# 404
да,хубав е Старлайт,без да е уау. Ще си го нося с кеф на студ. Но не мога да си го представя на мъж 🤨

Общи условия

Активация на акаунт