Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 137
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Здравейте. След много умуване реших на големият ми син да му подаря парфюм за Коледа. Обаче някак не върви да е съвсем имитация в обикновено шише. Не мога да му взема оригиналите, които харесва, не са ми по джоба. Ориентирах се към Lattafa, чета че са трайни. Той харесва Sauvage, а напоследък носи Черната Орхидея на Том Форд. В Емаг имат промоция, обаче щракам, копирам във Фрагрантика и съвсем се омагьосах. Бихте ли ми помогнали какво да взема? Предварително благодаря!

# 481
https://www.fragrantica.com/perfume/Ard-Al-Zaafaran/Oud-24-Hours-42090.html
страхотна черна орхидея - ако я намериш, не се колебай

# 482
I am the king =Sauvage dior

# 483
  • Варна
Скрит текст:
Здравейте. След много умуване реших на големият ми син да му подаря парфюм за Коледа. Обаче някак не върви да е съвсем имитация в обикновено шише. Не мога да му взема оригиналите, които харесва, не са ми по джоба. Ориентирах се към Lattafa, чета че са трайни.
Той харесва Sauvage, а напоследък носи Черната Орхидея на Том Форд.
Скрит текст:
В Емаг имат промоция, обаче щракам, копирам във Фрагрантика и съвсем се омагьосах. Бихте ли ми помогнали какво да взема? Предварително благодаря!
За Sauvage EDT супер са Lidl Homme и Bybos Leather Sensation от parfimo. Поне са много достъпни като цена и са определено над средното ниво като представяне. Ароматът е страхотен, като вторият стои една идея по-мек и сладък.
За Black Orchid вече споменаха аналогът oud 24 hours  на ard al zaafaran. Не съм тествал, но в множество ревюта го описват, като невероятен клонинг на TF. Често излиза на промоции под 25лв с бонус дезодорант в ЕМАГ.

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 14:41 от D-frag12

# 484
За жената която питаше за черната орхидея и саваж! Днес минах през магазина на заг-зодиак и видях, че имат и луксозни шишенца в кутиика, подходящи за подарък. От това което душках саважа и черната им орхидея са много сполучливи, като само саваж знам в оригинал.
Също така ходих до yves rocher да си взема monoi и душках няколкото им мъжки аромата, те също имат саваж и за моя нос е много хубав, може би не е 1:1,но е хубав. Може да погледнете.
Иначе аз се разписах в Заг с по 15мл от pure XS, лалето и един мъжки версаче за братчето. Мислех само да душкам, ей така информативно ибдруг път да купувам, но докато се чудех кое по напред, влязоха няколко човека директно със списъци и си купиха по 5-6 аромата, та ме хвана срам и взех и аз това което нсй-много ми хареса от подушените. Лалето е хубаво, но си е чисто пролетна свежест, та ще го оставя да си отлежава. Pure XS обаче ми е точно за сега, много се доближава до оригинала, но ми се струва една идея по-плътен и сладък от него, харесва ми та ще мириша от време навреме на пуканки 😅
Харесах си и други ароати, но ще почакат, че доста прекалих, пък чакам и няколко от Гиза 😁

# 485
Be Exceptional Gold на S.T. Dupont е много подобен на Sauvage, но без да бъде имитация. Намира се за около 50лв за 50мл в makeup.bg и други прфюмни сайтове, а самото шише е мн стилно и тежко

# 486
  • Пловдив
Много благодаря за насоките. Харесах Оud 24 hours  на ard al zaafaran, но естествено го намирам само на едно място и е извън бюджета. Поръчах  Byblos Leather Sensation за средният ми син, че за него ми трябваше нещо дребно за под елхата. Tuscan Leather Tom Ford дали няма да хареса най-големият? Намирам Lattafa Velvet Oud 100 мл за 35 лв и според мненията във Фрагрантика е доста добро попадение.

# 487
.Намирам Lattafa Velvet Oud 100 мл за 35 лв и според мненията във Фрагрантика е доста добро попадение.
Страхотен е ! Неразличим и страшно траен.Втора бутилка съм започнала....

# 488
  • Пловдив
Ами поръчах го. Аз с парфюмите на Том Форд не се разбирам. Отстрани като душа някой, много ми допада, но върху мен ми докарват главоболие. Като гледам, Черната орхидея я дават дамска, а Tuscan Leather - унисекс. Надявам се да му хареса.

# 489
Ами поръчах го. Аз с парфюмите на Том Форд не се разбирам. Отстрани като душа някой, много ми допада, но върху мен ми докарват главоболие. Като гледам, Черната орхидея я дават дамска, а Tuscan Leather - унисекс. Надявам се да му хареса.
Tuscan Leader /Tom Ford според мен си е мъжки аромат.
Големият ми син и мъжо ми много го харесват и сега само с него се пръскат.
Черната орхидея си е доста тежичка и зависи кой ще питаш дали е уни ,дамска или мъжка.
Аз се пръскам с нея ,но според мен отива много и на мъже.
Tobacco Vanille/Tom Ford ,пак си е унисекс парфюм.
Пак си го разносвам ,но на малкия ми син на неговата кожа стои разкошно.
Усеща се една прекрасна ванилия ,която обгръща тютюна и се примесват. Разкош.
Докато на моята кожа изпъква тютюна ,а ванилията стои сладникава.
Така ,че много зависи от кожата.

# 490
В момента detour noir на lattafa е 35 лв.  в нотино, реплика на layton PDM. Супер за подарък.

# 491
Дами,някоя от вас поръчвала ли е Интез Кафе от Дивайн?
Днес го взех,веднага се напръсках естествено и не съм никак очарована.Чиста роза,даже и намек на вкиснало.В началото си мислех че има и бергамот.После остана само розата,мускусът и ванилията...
Цял ден си напрягах носа да доловя кафе,обаче безуспешно.Даже си мислех,че са объркали тестера.
Прибрах се и се разрових в испанския Дивайн да търся коментари. Вкисналата роза цъфна още в началото.
Та се зачудих, дали с последните поръчки не са сгафили с друг парфюм Flushed гледам че не е наличен вече,явно са го спрели.
Изобщо не си представям подобен аромат върху мъж...
Утре пиша на Дивайн и го връщам,няма такова недоразумение

# 492
  • Sofia
Нямам го този, но по погрешка получих мостра на Rose Musk и си мирише съвсем монталски. Връщай, щом не ти харесва. И аз ще връщам 4, изобщо не са моите, но и не бях мирисала оригиналите преди това.
Ох, ,защо пробвах мострата. Искам го 😂😂😂

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 23:33 от Monadirs

# 493
Аз дори в оригиналния Intense cafe не долавям особено много кафе. Ако се търси кафената нотка мисля, че Ristretto intense cafe e по-подходящ. Не знам обаче дали някой предлага имитация на този парфюм

# 494
Нищо чудно да са напълнили Rose Musk вместо  Intense cafe Joy
mystique то хубаво,но абсолютно никакво кафе не долавям.Щях да го отдам на Ковид,но не съм го карала,носът ми е като на куче Grinning само роза е в тоя парфюм.
Преди 2 часа си пръснах на жилетката,да не би пък да избие нещо друго,ами не,роза и мускус Confounded

Общи условия

Активация на акаунт