Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 124
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Миме, поръчвай смело Латафата.
Топ е за парите си и е много траен, лесно носим и хубав аромат.
Цената в момента му е малко висока, но ти си преценяваш.
Друг аромат който препоръчвам на Латафа за мъж е  Lattafa, Ramz Silver Edition!

# 526
  • Варна
Миме, поръчвай смело Латафата.
Топ е за парите си и е много траен, лесно носим и хубав аромат.
Цената в момента му е малко висока, но ти си преценяваш.
Друг аромат който препоръчвам на Латафа за мъж е  Lattafa, Ramz Silver Edition!
Оооо да, и Ramz e великолепен. Дори по-младежки според мен. Още по сладък. Миналата седмица имаше супер намаление на парфюми NIKE в Кауфланд. Nike Blue и Nike Blue Wave са страхотни попадения за 14-15лв тогава.
Тъкмо се върнахме с Любимата от ГИЗА и(+Italica за Любимата):

За да не се чудите, флаконите са си мои.
Започва първо разреждане, после тестове. Но в следващите дни ще публикувам впечатления, т.к. всичко ми е тюрлю гювеч в монента.

# 527
....Тъкмо се върнахме с Любимата от ГИЗА и(+Italica за Любимата):...
Ехеееееееее  Innocent Хайде чакам описание,че искам да си взема 1-2 Италики да си имам и си търся другарчета към тях Satisfied

# 528
  • обл. Шумен
Ехеее.... D-frag12 , много хубава колекция 😊
Аз както мислех да не вземам нищо....така днес си налях 3 парфюмчета от Заг. 🤪 Добре че са минита.

553 BP BITTER PEACH TOM FORD - Странен цвят - на дълго кафе, минало през пикочния ми мехур /гледам да го кажа деликатно😎/, когато съм най-дехидратирана. Аромата - на сушена Праскова столетница. Тежко, неопределено. Нищо плодово, нежно и женствено. Ако прилича на оригинала, как се намират хора, които да дават 5-600лв. за това "нещо"... то и 10 лв. не струва... Определено труден за носене.

519 ZV THIS IS HER ZADIG & VOLTAIRE -  сладникава, бадемова нотка, плътен, мъжки аромат. Не мога да го опиша, но ми прилича на мъжки парфюм.

090 EU EUPHORIA CALVIN KLEIN - този е най-женствен, но за сега само толкова.

# 529
Ооо, аз лично много харесах Bitter Peach. Страхотни алкохолни праскови!
Ако можех, сигурно бих си взела оригинала, НО само ако е траен.
За мен имитацията на ЗАГ не беше особено и това ме отказа да я подновя.

# 530
  • Sofia
И аз в първия момент много харесах прасковата на Заг, взех я веднага. На второ четене обаче усещам точно една умряла праскова и нищо повече. Остана за ароматизатор.

# 531
  • Варна
И аз в първия момент много харесах прасковата на Заг, взех я веднага. На второ четене обаче усещам точно една умряла праскова и нищо повече. Остана за ароматизатор.
Точно такова бе моето и на приятелката ми мнение - една подсладена праскова и нищо друго. Ухание за ароматизиране, но прекомерно семпло и скучно за парфюм. Автентичен и достоверен аромат, обаче не впечатлява, не предизвиква любопитство, с него си като скъп и качествен ароматизатор за помещения. В Lost Cherry доста повече се усещат някакви смолистни, дървесни нотки, много по-интригуващ парфюмен профил.

# 532
  • Sofia
Кое Lost Chery? На Заг ли? Търся добра имитация. Това на Рефан и то отиде за ароматизатор.

# 533
Аз ползвам този https://www.oriental-style.de/de/vania-sultan-essancy-parfum-eau … erfume-spray.html
Първо ме привлече името му,после се оказа че бил Lost Chery...Мега добър парфюм,страхотна вкусотия.Не знам до колко е близък с оригинала,но като аромат за мен е убийствен.Трайност повече от 12 часа.
Странен е,който не харесва ликьорени,плодови,бадемови и т.н. нотки няма да хареса и него.

Прасковата на Заг за мен и околните е много хубав.Той е по-скоро за пролет и есен(че даже и за лято,при определени условия),зимата не е точно моето.
Оригиналът обаче ми е малко по-хубав и една идея по-плодов.На Заг е по-чипров

# 534
  • Sofia
Този не е купувам от Бг, или?
Може и да не му е сезона сега на прасковата
 Купих го есента, но се разочаровах и замина.

# 535
  • Варна
Кое Lost Chery? На Заг ли? Търся добра имитация. Това на Рефан и то отиде за ароматизатор.
Само две сме тествали - Гиза и Martin Lion.И двете много ни допаднаха, но взехме Гиза.
Все пак е до лични предпочитания и усещания. Това, че на мен и половинката ми не ни допада Bitter Peach като аромат за парфюм си е лично наше мнение и нос. Всеки ЗАДЪЛЖИТЕЛНО(а не препоръчително) трябва да се пръска с това, което персонално на него му харесва....и на любимия човек до него. Ако се съобразяваме с всяко мнение, то парфюмерийният бизнес ще фалира.
Пример от вчера в Гиза - собственичката ни препоръча, т.к. страшно харесвала Boadicea Complex. Чудно се развивал според нейната кожа и сетива. Ами два часа стоя тест на ръката ми и накрая с удоволствие го отмих. Да, много е различен, оригинален като аромат......и за мен и любимата си остана не особено приятен. Старо дърво с наченки на мухъл, остра кожа и някакви стрити и мазни треволяци. Аромат за персонажите в семейство Адамс примерно.

# 536
Моля за препоръка на добра реплика на Hot Couture

# 537
  • Варна
Парфен, имат коледна оферта - Купи 3, плати 2, безплатна доставка над 35 лв. от сайта им 🙂

# 538
Да, някой спомена и вече си купих Simple Smile

# 539
  • Пловдив
Някъде четох, че пускат Irish Leather Memo Paris плюс още нови аромати. Коя имитационна парфюмерия беше?

Общи условия

Активация на акаунт