Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 76 103
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Петя, голям риск са новите, за мен са с по-мъжки уклон. African leather e най-сладък от трите нови, но пак за мен клони по към мъжки. Иначе е доста хубав аромат, само той ми хареса от новите. Може би си избери нещо, което знаеш/мислиш, че ще ти хареса, за да сте доволни и двамата! Защото накрая ако не си ползваш парфюмчето може да се обиди сладура🥰

# 556
Какво друго взе от Заг😁?
Взех си "пълнители" за любими мои парфюми, които са ми свършили /Lost Cherry Tom Ford, Libre Yves Saint Laurent, Idôle Lancôme и др.../ От новите имах интерес само към Bombshell Oud Victoria's Secret.

# 557
Много се надявам някой друг /освен Гиза/ да пусне "Италика"! Моля - пишете веднага!!!

# 558
За любителите на Делина нека пробват тази Зара.

А за любителите на Скандала да погледнат това, също на Зара имам и двата и мога да ги сравня едно към едно са.

И последното предложение за момента от Зара е на Доброто момиче, не ги пропускайте ще останете очаровани това е засега от мен, айде до скоро...

# 559
  • Варна
Много се надявам някой друг /освен Гиза/ да пусне "Италика"! Моля - пишете веднага!!!
Такива "изкилифинчени" и бутикови аромати трудно ще се намерят другаде. Собственичката почти не държи нищо от т.н. масови аромати при мъжките и унисекс, за дамските нямам реална представа. Тя е почитател на доста по-уникални и редки парфюми и ми беше неудобно при последното посещение да я попитам, дали тя си ги забърква или ги получава готови. Но предполагам, че идват готови, т.к. иначе щеше да си забърка примерно TF Plum Japonais, за който ми разказа, че едва го била продала преди време, а сега имало голямо търсене. Дори съжаляваше, че не си била запазила поне мъничко за себе си. Същата история и с Hermes Voyage.
Поговорихме си с нея и относно разреждането на масла и колко време трява да се изчака. Тя потвърди, че всичко при нея е само на масла и смесва при поръчка само. Единствено си смесва неща, които ползва за себе си и ми даде пример, че над 10 дни е чакала да й се получи Zadig Voltaire This is Us. При някои аромати й се получавало буквално за часове, при други повече от седмица.
Моите почти 20 си разредих снощи и след няколко минутки пръснах на листчета, бях много нетърпелив. Ами само при 1-2 няма още наситеност и едва ги усещах тази сутрин. Всичко останало беше почти готово за ползване минутки след разреждане. Но така или иначе ще си престояват, докато им дойде ред за носене. Засега като аромати всички са ми с оценки 7/10 и нагоре и само при един нещо ми се мотае около 5/10(Interlude 53), но ще видим с времето, дали ще ми се промени мнението и настроението. Той си е предизвикателен по принцип и доста силен и остър като аромат.

# 560
Тя е почитател на доста по-уникални и редки парфюми и ми беше неудобно при последното посещение да я попитам, дали тя си ги забърква или ги получава готови.
Никакъв е шанса някой сам, ей така, в свободното си време, да ги забърква тия парфюми. Идват готови от някъде. Много е възможно даже да са и от едно и също място всичките. Освен може би най - големите фирми, които си имат химици, и то не просто химици, а парфюмери, които с носа си са способни да разчетат аромата и да го обърнат в химически формули....
П.П.: Направило ми е впечатление и още нещо: някои аромати излизат ЕДНОВРЕМЕННО при повече от един от производителите на имитации. Което говори за общ източник. И вече от там - нататък всеки си създава някакви "легенди"... Simple Smile

# 561
Когато бях в магазинчето на гиза забелязах най- вдясно зад една завеса големи пластмасови бутилки с надписи на етажерки. Предполагам това е неразредената субстанция. Когато за пръв път поръчах Италика заедно с Дарк Ейнджъл към поръчката имаше листче, на което пишеше, Дарк Ейнджъл да се остави да се смеси за известно време, а за Италика пишеше, че е готова. При личния контакт там на място, тя каза същото, дори сподели, че се е изненадала, че Италика е дошла готова.

# 562
А в Гиза някой знае ли от къде идват? Не че е толкова важно, просто ми е интересно, защото са повечето ниш

# 563
Привет! Моля за препоръка за сполучлива имитация на Jean Gaultier Lа Belle. Много харесвам на The Moon, но известно време насам не е наличен. 🙂

# 564
  • Варна
Затова, когато нещо е вече предложено на пазара, да търчим за покупка, че като свърши шишето, може и да не го видим повече Grinning
Масовите и популярни аромати може човек от 10 места да си ги намери. Но разни нишови или ексклузивни серии/линии......престиж, ядеш сега или гориш.

# 565
Няма друга имитация на La Belle засега

# 566
Заг имат La belle, на първо четене е добър,иначе си има разлики и прави аромата някак посредствен.

# 567
  • Стара Загора
Имам La Belle в имитация на Мартинез, имам и отливка от оригинала.
За мен Мартинез много добре са се справили. Почти не улавям разлика.
Странното за този аромат ми е, че си го купих за зимен, но не ми върви много сега. Ще видя през по-топлите сезони как ще е. Така или иначе си го харесвам и ще си го изфъскам. Фъс-фъс Simple Smile

# 568
  • Варна
А в Гиза някой знае ли от къде идват? Не че е толкова важно, просто ми е интересно, защото са повечето ниш
Вероятно Турция или близкия изток. Те са царе на имитациите. Пък и магазинчето на Гиза е сравнително ориенталски ориентирано.
Съдейки колко са ниски цените, няма да е от Европа.

# 569
Чела бях нещо преди доста време, че собственичката е била на екскурзия в Египет и там се е запознала с ароматите. Може и да греша, разбира се, но нещо такова ми се върти в главата.

Всъщност ето, това ми попадна с минимално търсене.

„GIZA PERFUMES“ е единственият български сайт за продажба на Египетски и Арабски концентрирани парфюми без алкохол (във вид на маслена есенция) – Натурални парфюми съставени от натурални ароматни компоненти в изцяло натурална маслена основа, с аромати, аналози на маркови парфюми, създадени от известни дизайнерски къщи. Не съдържат химически консерванти, стабилизатори, фиксатори или оцветители.

Онлайн магазин „Giza Perfumes“ предлага още уникални флакони за парфюми без алкохол, ювелирна ръчна изработка от Pyrex стъкло със златни декоративни елементи. Всички продукти са оригинални, директен внос от Египет, с гарантирано качество.

Парфюмни масла, Ароматни масла, Ювелирни стълклени флакони за парфюм ръчна изработка от Египет.

Общи условия

Активация на акаунт