Сполучливи имитации на маркови парфюми - 47

• 74 864
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • Burgas, Bulgaria
Някой вече има ли впечатления от новия парфюм на Рефан?
https://maisonrefan.com/bg/extrait-de-parfum-bg/tubereuse-dorien … campaign=dec-2022
Прекрасен е, но е много скъп /според мен/,  88 лв. за 55мл. - за парфюм на Рефан!? Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 21:28 от kolevaangela

# 691
  • Deutschland
Да. 88 лева нещо не ми се дават за Рефан. Любопитно ми е чия имитация е.

# 692
Някой вече има ли впечатления от новия парфюм на Рефан?
https://maisonrefan.com/bg/extrait-de-parfum-bg/tubereuse-dorien … campaign=dec-2022
Прекрасен е, но е много скъп /според мен/,  за парфюм на Рефан. Flowers Hibiscus
Може ли малко повече подробности? Оприличавате ли го на някой друг?Мен лично не ме притеснява, че е на рефан, ако си струва като аромат. Много други прехвалени нишови са само марка, име, но никога не бих ги носила, дори подарени.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 21:35 от *Emia*

# 693
Здравейте,
Влизам в разговора рязко и търся насоки. От скоро се пробуди любопитството ми и се опитвам да си намеря парфюм, който да ми допадне. До сега съм купувал неща на базата на ревюта, едва 1/5 от ароматите са ми харесвали.

Сега съм решил, че ще търся "кожен" аромат.
Бихте ли ме насочили кой има най-добра имитация на кожените аромати на Tom Ford и dior homme parfum, а съответно ако предложите и друг мъжки кожен аромат също бих го пробвал Simple Smile

От краткия ми опит до момента:
- Tuscan Leather на Рефан не ми допадна като имитация (въпреки това си взех, с надеждата че ще е по-добре като dry-down). Помирисах тази на Парфен и ми се стори по-добра, но също сходна в opening-а, отново имаше "това" което не ми допада и при Refan. На Камея FF въобще не ми хареса като dry down (може и самия аромат да е такъв, не съм запознат с оригинала). В Дъглас съм тествал Ombre Leather и Parfum версията ми харесва една идея повече.
- В Мартинез нямат Tuscan Leather, а видях че тук е споделено, че е била по-различна.
- Dior homme parfum никъде не съм видял да има имитация, може и да бъркам.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 21:44 от HH:MM

# 694
  • обл. Шумен
bulgari_bs , те не предлагат малки мострички или наливни парфюми, нали?

# 695
bulgari_bs , те не предлагат малки мострички или наливни парфюми, нали?
Не,  не мисля. Мацката, която ме обслужи, ми каза, че имат промоция на 2 парфюма 1- 30мл.Но, аз не видях да продават такива, освен 50-100мл. Имаше мостри, но  И само за тест... Имаше някакви лимитирани, около 45лв.Някой, ако ги е ползвал, ще се радвам да сподели мнение.
Имаха копие на Baccarat rouge - в тази лимитираната.
Сега факт, че дори и имитация, все пак си е парфюм.. И е до кожа, но досега 12ч наливен парфюм, не ми е издържал.. Дали аз уцелих, дали са наистина добри парфюми, не знам 😁. Но чинно си ги подминавах сумати години.. Даже не съм се и замисляла да влизам. Но тук прочетох, някой и друг добър отзив 😁😁😁😁😁 и хоп намазах ските .. А бях тръгнала,към друг магазин, за оригинален 😁. Еми, спестих си някой левец 🤪🤪.

# 696
  • Burgas, Bulgaria
Скрит текст:
Здравейте,
Влизам в разговора рязко и търся насоки. От скоро се пробуди любопитството ми и се опитвам да си намеря парфюм, който да ми допадне. До сега съм купувал неща на базата на ревюта, едва 1/5 от ароматите са ми харесвали.

Бихте ли ме насочили кой има най-добра имитация на кожените аромати на Tom Ford и dior homme parfum, а съответно ако предложите и друг мъжки кожен аромат също бих го пробвал Simple Smile

- Tuscan Leather на Рефан не ми допадна като имитация (въпреки това си взех, с надеждата че ще е по-добре като dry-down). Помирисах тази на Парфен и ми се стори по-добра, но също сходна в opening-а, отново имаше "това" което не ми допада и при Refan. На Камея FF въобще не ми хареса като dry down (може и самия аромат да е такъв, не съм запознат с оригинала). В Дъглас съм тествал Ombre Leather и Parfum версията ми харесва една идея повече.
- В Мартинез нямат Tuscan Leather, а видях че тук е споделено, че е била по-различна.
Ombre Leather на D@P е много добре направен. Flowers Hibiscus

# 697
Скрит текст:
Здравейте,

Ombre Leather на D@P е много добре направен. Flowers Hibiscus

Мисля, че имат и този :https://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Dior-Homme-Parfum-27417.html
И Фаренхайт 😁😍. Много ги харесвам и аз. Между другото,момичето ми каза, че щели да пускат нови аромати след Н. Г

Редактирам се:Прикачвам, снимка с  Диора - интенс имат

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 21:57 от bulgari_bs

# 698
  • Варна
Здравейте,
До сега съм купувал неща на базата на ревюта, едва 1/5 от ароматите са ми харесвали.

Сега съм решил, че ще търся "кожен"

- Tuscan Leather на Рефан не ми допадна като имитация
Парфюмът си е до лично предпочитание и усещане. А и с времето, промени в сезона и температурите, промени в личностните нагласи, човек преоткрива много нови и стари неща.
Единствено само с възможни тестове на място или малки пробички ще уцелите Вашия аромат, никой не може да Ви даде по-добър съвет от собствения Ви нос. Аз може да харесвам 10 кожени аромата, но на друг да му допадне само един от тях, или дори никой.
Колкото до Tuscan Leather от Мартинез, беше май само някакво останало за разчистване количество по черния петък и се радвам, че се добрах до него.

# 699
Някой да знае дали в мартинез или рефан имат реплика на i want choo на Джими Чу? Или сайт от който мога да взема мостра? Умирам да го пробвам този парфюм, ей сега влязох в малко магазинче на рефан и не поддържат всички затова и не успях да разбера дали изобщо имат реплика. Мартинез са ми любимите пред рефан, но и там в повечето случаи ги нямат, не съм проверила там затова някой ако знае, поне да не се разхождам и до там...

# 700
  • Sofia
Заг имат I want Choo. За мен добър, но не особено траен, той и оригинала трае толкова при мен.

# 701
Здравейте,
До сега съм купувал неща на базата на ревюта, едва 1/5 от ароматите са ми харесвали.

Сега съм решил, че ще търся "кожен"

- Tuscan Leather на Рефан не ми допадна като имитация
Парфюмът си е до лично предпочитание и усещане. А и с времето, промени в сезона и температурите, промени в личностните нагласи, човек преоткрива много нови и стари неща.
Единствено само с възможни тестове на място или малки пробички ще уцелите Вашия аромат, никой не може да Ви даде по-добър съвет от собствения Ви нос. Аз може да харесвам 10 кожени аромата, но на друг да му допадне само един от тях, или дори никой.
Колкото до Tuscan Leather от Мартинез, беше май само някакво останало за разчистване количество по черния петък и се радвам, че се добрах до него.

Изцяло се съгласявам с написаното, точно поради това споменах, че била "по-различна", а не по-добра Simple Smile
А що се отнася до кожените аромати, интересно ми е кое според вас е сполучливо и кое не е, навярно някои аромати са по подходящи за социални събития и време сред хора, а други не. Гледах доста review-та за това, че Ombre Leather и Tuscan Leather всъщност не са много "обичани" и харесвани аромати от повечето хора, дори непоносими.

# 702
Заг имат I want Choo. За мен добър, но не особено траен, той и оригинала трае толкова при мен.

А имат ли сайт, защото в моя град не сме чували за "Заг"🤣

# 703
# 704
  • Варна

А имат ли сайт, защото в моя град не сме чували за "Заг"🤣
https://bazar.bg/obiava-14346275/nalivni-parfyumi-zag-zodiak-zag … ezplatna-dostavka

Общи условия

Активация на акаунт