Какво ще купя отново - 6

• 101 022
  • 783
  •   1
Отговори
# 495
За Бургас - има го в магазини "Фреско". Добро качество, прилична цена.

Френското масло къде го има?

# 496
  • София
Аз Елко ги бях мяркала в темата, но всъщност ги пробвахме съвсем не нарочно.
ММ го пращам да пазарува през седмицата от пазара в Младост-1 (аз ходя уикенда). Отвориха нова месарница и им пробвахме домашното пиле, което ни хареса, та той после взел и луканка - хареса ни, но не погледнахме каква е, защото в малките фирмени магазинчета е все едно дали ще запомниш името - днес го има продукта, утре го няма. Отиде пак на пазар, но нямало в месарницат от тази луканка и решил да пробва друга, от млекарницата на Млекаря-75. И се оказа същата, та загледахме производителя Simple Smile Не знам цената, но който пазарува от Младост-1, да знае, че там има на поне две места.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 17:15 от ToniShu

# 497
  • София
Във Фантастико все още има колбаси на Елко. Купувах миналата седмица. Във фирмените магазини на Вършец също все още се предлагат.

# 498
  • до най-прекрасния мъж
Днес съвсем случайно открих, че любимите ми млечни вече се предлагат в техен фирмен магазин. За живеещите в или около Пловдив, Поморие и Карлово любители на продуктите на Домлян, открили са фирмени магазини. Приятно изненадана съм, но за съжаление за малко ги изпуснах днес. Ако някой е посещавал техен магазин, моля да сподели цени. Навремето ми носеха от мандрата, цената беше много много надолу от магазините в града.

# 499
# 500
Blue.angel, a информация за адресите на фирмените магазини на Домлян в Пловдив? Значи "онзи магазин за месо", който виждам през автобуса, е на Елко?🙂
За Т-маркет...май в съседната тема бях публикувала снимки на пакети с ориз? Ами, същите пакети в друг квартален магазин бяха на половин цена! В Т-маркет- 6-7 лв за пакет от 1 кг! Шампионска надценка!🤪

# 501
Магазина на Домлян съм го виждала преди повече от три години,но не съм влизала в него.От мол Марково тепе,посока Априлов,в дясно,под един блок е.

# 502
  • до най-прекрасния мъж
Магазина на Домлян съм го виждала преди повече от три години,но не съм влизала в него.От мол Марково тепе,посока Априлов,в дясно,под един блок е.
Да, точно там е, срещу НОИ. Снощи ходих, но за малко го изпуснах. Иначе, работи и в събота.

# 503
Дано продуктите там са с по-добро качество! Последните неща, които съм яла бяха скъпо разочарование, особено " кашкавала за ценители". Явно не съм такава ценителка. Simple Smile

# 504
  • до най-прекрасния мъж
На мен ми носеха директно от мандрата. Бяха чудесни продукти, но не съм вземала, откакто забременях, тоест 2 години почти. Сиренето в кофа от 4 кг и кашкавал Ценител бяха топ.

# 505
  • София
Може би е тази?
Скрит текст:
    или тази?
Скрит текст:
             [/spoiler
Да, благодаря - тази е , втората , без аромати.

# 506
Ама че бързо модераторство.
Да се повторя:
Ще купя отново,домашно сирене,от тази мандра,с този състав,на цена от 11лв/кг

Също и от кашкавала им,17лв/кг

Най-вероятно и от маслото им,18,50лв/кг

Цените са продажни от мандрата.

# 507
Скрит текст:
Може би е тази?
Скрит текст:
    или тази?
Скрит текст:
             [/spoiler
Да, благодаря - тази е , втората , без аромати.

Благодаря за снимката. Ориентирахте ме какво да търся.
Вчера ходих до КАМ маркет да взема. Магазина беше супер опоскан сутринта. Сякаш някакво торнадо беше минало. Разходих се по диагонал да видя по рафтовете. Нищо не харесах.
Взех само един пакет за проба.  От неароматизираната, но не съм очарована и май няма да повторя.
Много рехава и твърда ми се вижда. Ама явно за 5 лв толкова.

# 508
Струва ми се,че надписът "домашно" на сиренето е заблуждаващ. На външен вид докарват сиренето да изглежда като домашно,но всъщност го произвеждат в промишлени условия.

# 509
  • София-в сърцата на моите деца
Къде ги продават тези продукти "Равдин"?

Общи условия

Активация на акаунт