Какво ще купя отново - 6

• 101 048
  • 783
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ако видя някой да купува Елко - вероятно е съфорумка или мъжът й. Като казвате, че ги има във Фантастико, имате предвид всичките ли, защото за Дружба не съм сигурна.
В Т-маркет луканка и суджук са намалени още 5 дни. Може и да се прежаля, щом ги хвалите, иначе избягвам веригата.

# 526
  • софия
Не във всички магазини Ф има Елко.

# 527
  • София
И не целия асортимент.

# 528
Сега взех суджук. Има още 20 дни годност от 60 общо. Явно се презастраховат да успеят да го продадат. Не е моето пак откъм подправки. Само на луканката й свикнах. Предимствата на тоя тип колбаси е, че са супер добре изсушени и не миришат на гранясала мас.

# 529
От доста време купуваме луканка само  на Екстрамес, но я намираме само в един месарски магазин( в Пловдив). Като тази от детството ми е.

# 530
От доста време купуваме луканка само  на Екстрамес, но я намираме само в един месарски магазин( в Пловдив). Като тази от детството ми е.
кой и магазина?

# 531
  • Mediterraneo
Лидълските имитации на Сникърс, Баунти и пр също са по- добри от оригиналите, които отдавна ги развалиха.

# 532
Силиконова четка за тоалетна.

# 533
кой и магазина?
Бобомес на бул. Мария Луиза( до Берьозка)- и месото им е хубаво.

# 534
  • София
Долче, четката преди ли си я купувала или от тази седмица?

# 535
Натуся, в събота или понеделник я купих. Но е от няколко седмици в магазина. Супер е!🙂

# 536
Много съм доволна от този шампоан.
На моята коса се отрази идеално, след като си съсипах скалпа с един професионален шампоан. Беше станал на дупки от рани , падаха чак люспи като пърхот.. Абе, гадна работа.
След този шампоан косата ми е чиста поне 3 дни, скалпа ми е спокоен и не ръся пърхот

# 537
  • София
На мен Здраве са ми винаги в главата за резервен вариант, ако някъде извън вкъщи остана без шампоан (забравя си го, свърши докато съм на екскурзия и т.н.). Купувала съм два от техните и бяха добре за косата ми (но не бях с боя тогава)

# 538
Тези шоколади с тъпата реклама, колкото  е несполучлива рекламата им, толкова те са хубави:

Уж съм на диета, а се подсладих доволно.

# 539
  • оттам, откъдето започва България
Наистина са много вкусни. Simple Smile Не съм им гледала рекламата.

Общи условия

Активация на акаунт