Какво ще купя отново - 6

• 100 939
  • 783
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз пък точно от киселото мляко се зарибих по останалите им продукти Simple Smile Вече над година купувам само тяхно, ако нямам от млекарница.

# 646
Всеки има различен вкус за миризми. Аз не понасям парфюми, които са с откровена миризма на цветя. И въпреки, че харесвам Тезорито, има един много популярен техен парфюм Бизантиум, от който направо ми става зле, а много хора го харесват. Аз харесвам тежките аромати на Герлен, Живанши и Ланком.

# 647
Тази арменска лютеница с патладжан

, ужасно вкусна нищо общо с боклуците от нашите фирми за съжаление!

# 648
Къде я има?

# 649
Купувам я от зеленчукови магазинчета и супермаркет Съни в Бургас.

# 650
  • Бургас
Този сладолед. Половината е с вкус на мента, а другата половина - с вкус на вафлени фунийки. Очарована съм!

# 651
И аз вчера го пробвах. Страхотен.

# 652
  • София
Да похваля прошуто кото на на въглища от м-н Puglia. Превъзходно за нашия вкус.

# 653
  • София
Да похваля продукти "Милица", имат цех в Кочериново и извършват доставки. Попаднах случайно на тяхната страница във Фейсбук и реших да си поръчам мезета и месо. Все едно домашно, много вкусно - каймата е страхотна, вратните пържоли, свинската плешка, всеки у дома си има нещо любимо, което се поръчва и е доволен. Вече 2 години само оттам си пазарувам, поне знам какво консумирам, много мои близки след като опитаха от, също започнаха да си поръчват. Любимото ми мезе е петрохан.

# 654
  • София
Как ги доставят тези продукти "Милица"? Месото и малотрайните колбаси не се ли развалят с обикновена доставка по Спиди например?

# 655
  • София
Как ги доставят тези продукти "Милица"? Месото и малотрайните колбаси не се ли развалят с обикновена доставка по Спиди например?
Доставят със собствен хладилен превоз, нищо не се разваля, напротив месото е прясно и хубаво. У дома са ни любими много и пансетите. Точно и поради тази причина, за съжаление не доставят в цялата страна, на страницата им във фейса има подробна информация. И цените са прилични.

Правиш си заявка за желани продукти, количества, при което оставяш 2 имена, телефон и адрес и ти ги доставят със стокова разписка.

# 656
Може ли състав

# 657
Хем съм по темата, хем не. Покрай Великден си купих от Т маркет шоколадови яйца с пълнеж от солен карамел на марката Sorini. Много са ми вкусни, на следващия ден изкупих, колкото имаше останали, но като свърши запаса не знам какво ще правя. Grinning Не мога да намеря дали имат и обикновени бонбони със същия вкус. Сещате ли се за някакви подобни?

# 658
Пробвай този шоколад от Лидл:

# 659
  • София

Много вкусен. Почерпиха ни първо и после си купихме.

Скрит текст:
Без претенции за състав.

Общи условия

Активация на акаунт