Какво ще купя отново - 6

• 100 965
  • 783
  •   1
Отговори
# 240
Като цяло хлябовете на "Елиаз" са хубави.  Благодаря за препоръката за паста от Puglia, все го подминавам, явно си струва да вляза и да разгледам.

# 241
  • софия
В италианския супермаркет при Топлоцентралата има всички видове. Има и други непопулярни у нас марки, но и на нас тази на Rummo ни допада.

# 242
Мини замразени кроасани 12бр
Купувам ги от Фантастико, последният път бяха намалени със срок на годност 04.23. На редовна цена са около 6лв. Не си падам по подобен тип полуфабрикати, но тези кроасанчета осмислят неделния ден.

Като производител е посочен ЕС, дистрибутирани от румънска фирма.
Вкусът е много далеч от всякакви български замразени печива.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 14:45 от Medika

# 243
  • Sofia
И за нас сиренето на  "Лакрима" и "Ел Би Булгарикум" по БДС са добри продукти, като консистенция, вкус и т.н;
Също мога да добавя, като предпочитано и кравето сирене на "Тертер". Цените определенот са си високи, но за нас са качествени и вкусни продукти, които редовно се купуват. За добър  кашкавал - "Добротица" и "Лакрима".

# 244
Ей тези овесени бисквитки от Лидл:

Страхотни. Има ги във вариант и с покритие от млечен шоколад.
Състава им:

# 245
Дааа,страхотни са, особено тези,покрити наполовина с шоколад 🤩

# 246
Купувам ги от Фантастико, последният път бяха намалени със срок на годност 04.23. На редовна цена са около 6лв. Не си падам по подобен тип полуфабриакти, но тези кроасанчета осмислят неделния ден.

Като производител е посочен ЕС, дистрибутирани от румънска фирма.
Вкусът е много далеч от всякакви български замразени печива.
От къде да ги купим?

# 247
  • София
И за нас сиренето на  "Лакрима" и "Ел Би Булгарикум" по БДС са добри продукти, като консистенция, вкус и т.н;
Също мога да добавя, като предпочитано и кравето сирене на "Тертер". Цените определенот са си високи, но за нас са качествени и вкусни продукти, които редовно се купуват. За добър  кашкавал - "Добротица" и "Лакрима".
Тертер ни беше любимо сирене докато не го предОбриха и него, за да не му вдигат цената и да се настанят трайно в хипермаркетите.

Добавям тези две брашна, хубави са.

От известно време липсва лимитирана серия кухненска хартия в ДМ и взех Foxy, Regina, добри са. Значи оставам на ДМ лимитирана https://www.dm.de/saugstark-und-sicher-kuechentuecher-homemade-w … 058172622380.html

и Zewa засега.

Последна редакция: нд, 05 фев 2023, 12:02 от missence

# 248
Мини кроасаните с масло на Лидл също са много вкусни. Вчера за първи път пекох за закуска и не ни стигна един пакет ,дори злоядото 3 годишно изяде 4 кроасанчета . Със сигурност вече ще ми станат задължителна покупка от там.

# 249
  • софия
Скрит текст:
Купувам ги от Фантастико, последният път бяха намалени със срок на годност 04.23. На редовна цена са около 6лв.
....
От къде да ги купим?

# 250
  • Русе
До сега съм купувала само готовите от витрината. Много ги харесвам. Не  знаех,че има замразени. Задължително ще ги потърся.
Мини кроасаните с масло на Лидл също са много вкусни. Вчера за първи път пекох за закуска и не ни стигна един пакет ,дори злоядото 3 годишно изяде 4 кроасанчета . Със сигурност вече ще ми станат задължителна покупка от там.

# 251
  • София
Добавям детски термо чорапогащник Sterntaler. Много хубав, плътен, мек.

# 252
До сега съм купувала само готовите от витрината. Много ги харесвам. Не  знаех,че има замразени. Задължително ще ги потърся.

Вероятно говорите за различни кроасани. Тези във витрината са големи и с масло. Другите са малки, замразени и с палма.

# 253
На Sterntaler нямам лоша покупка, само техни шапки купувам за децата. На Sigikid  също са хубави нещата.

# 254
Не съм чела състава,може и да имат палма. Търсих в Гугъл за снимка  тъй като хвърлих вече опаковката,но ми дава резултати само от темата за Лидл във форума. Ето тези сините взех и лично за мен са по-вкусни от опечените на витрината

Общи условия

Активация на акаунт