Какво ще купя отново - 6

• 101 104
  • 783
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ние пък избягваме Маджаров като марка. На Елко не са лоши. Сега вземаме луканка "Добротица" (смес), ако ни се прияде и от кренвиршите им, или тези на Бакалин или Попов, но понеже рядко ядем такива неща, не мога да направя кой знае какво сравнение с други марки.

Някой беше препоръчал тук изварата на марката "Мое Твое Наше". Аз взех кашкавал на конци от тях и съм доволна.

# 301
  • София
Аз на Попов никъде не намирам продукти в София.

# 302
На Попов съм виждала неща в млекарници Жълтуша. Но, отделни неща само.

# 303
  • София
Аз на Попов никъде не намирам продукти в София.
В магазини "Бакалин" зареждат отделни техни продукти.

# 304
  • софия
От млекарница Костадинови купувам колбаси на Попов.

# 305
И пак за колбасите на Попов - ще купя отново Деликатесния им салам. Точно от млекарници Костадинови го купих, видях жената пред мен, че си взе. Много е хубав - стегнат, не прекалено мазен, с видими късчета месо.

# 306
  • оттам, откъдето започва България
Някой беше препоръчал тук изварата на марката "Мое Твое Наше". Аз взех кашкавал на конци от тях и съм доволна.

Другата седмица изварата е на промоция в Кауфланд. Simple Smile

# 307
  • In transit

Маджаров са качили снимка.
Франкфуртерите са тези :

Тези франкфуртери и у нас се харесват много, но нямат общо с Маджаров...освен визуална прилика на етикетите. Лидълските мисля, че бяха полски или чешки, но не са български със сигурност.

# 308
В къщи вече купуваме само домашна луканка на Елко. Много ни харесва.
И всички продукти на Президент. Няма нещо тяхно, което да не ни е допаднало. Прясното мляко трудно го намирам обаче.

# 309
Купувам вече няколко пъти
Слайс Сушеница мини на Еко Мес.

# 310
Прясно мляко Président има редовно в Кауфланд, и двата вида, понякога и козето също, също така в ebag. Иначе съм купувала през годините и от Метро, Била, Фантастико.

# 311
Луканките на Елко са страхотни на вкус.Единственият им кусур е,че по края правят един много твърд пръстен,а в средата остават меки.Пръстенът е труден за дъвчене.Влагата не е разпределена равномерно,вероятно ползват някакъв процес,който ускорява съхненето и от там се получава така.

# 312
  • София
Здравейте, в търсене съм на лимонови бисквитки, ще се радвам на препоръки Simple Smile без претенции за състав, за сега ми харесват от лидъл меките с бял шоколад

# 313
  • оттам, откъдето започва България
И още едно предложение за бисквити с лимон.
Скрит текст:

# 314
Благодаря за предложенията 🌷

Общи условия

Активация на акаунт