Какво ще купя отново - 6

• 100 985
  • 783
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Франкфуртерите Пикок са подобни на тези на Маджаров, да. Там са и като цена, уви

# 286
Ренко, ако визираш франкфуртерите, ммм супер са, но са около 7лв. за 350гр. (нещо такова).

# 287
Само мимоходом съм ги виждала,не съм им обръщала специално внимание.Не знаех и че се водят франкфуртери.Значи и цената им е подобна,ясно.На Маджаров са в опаковка от по 500 гр,18,30 лв/кг ги взимам.
Да похваля и луканката им (Маджаров) с черен етикет.Много трудно си харесвам такъв колбас.И пак само цената ѝ минуса.Много подобна е на КФМ специална резерва.Но и тя последно доближаваше 50 лв/кг 🤐

# 288
  • до най-прекрасния мъж
Да, за тях говоря, но скоро не съм вземала и за съжаление разбирам, че цената е станала твърде висока, но то на кое ли не е. Стават хубави кренвиршки с тях.

# 289
  • оттам, откъдето започва България
Ще ви бъда благодарна, ако харесаното го илюстрирате с картинка или линк. Simple Smile

# 290
  • София
Ще ви бъда благодарна, ако харесаното го илюстрирате с картинка или линк. Simple Smile

Маджаров са качили снимка.
Франкфуртерите са тези :

# 291
Луканка Маджаров

Луканка КФМ

Докато търсех изображение на последната,се изумих от сегашната ѝ цена- ~10 лв за щафета 170 гр 🙄
На Маджаров е голяма,реже се желано количество от служител, ~45 лв/кг я купувам.

# 292
  • София
От верига ли е купен или квартално магазинче?

# 293
Кланица в близост до дома ни.Имат си супермаркет към нея.От там купувам и кашкавала,и продуктите на Маджаров.Мисля,че нямат друг магазин.За Асеновград става дума.Честно казано,май в други магазини в близост не съм го срещала този кашкавал.А цената му е много, много добра-21 и стотинки.

# 294
Аз купих суров суджук за сушене. Евтино излиза – има и по девет лева килограма. Не знам точно колко губи от теглото си след като се изсуши,но колкото и да е,пак е изгодно.

# 295
От няколко години и аз купувам за сушене. Вземам от месарски магазин, на 13 лева килограма. Седем броя излязоха около 30-тина лева, сушенето отнема 10-15 дни.
Освен че е по-изгодно, ни е и по-вкусно.

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 21:48 от Дидичка

# 296
От купешките луканки и суджуци, много харесваме тези на Елко  ,особено този уж домашен бабек ни е абсолютен фаворит

# 297
Моля ако има някой по-запознат с асортимента на Елко да ми препоръча нещо по-пикантно. И бабекът, и домашната луканка не ми харесват как са подправени. Реално нищо не усещам.

# 298
  • софия
Не съм попадала на пикантен колбас на Елко, но харесвам вкуса на луканката и всичко тяхно, което сме опитвали (луканка, подковите, московски колбас, Бургас, една пръчица).

# 299
  • София
И ние наскоро установихме, че луканката, която си харесахме е на Елко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт