Какво ще купя отново - 6

• 100 970
  • 783
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе
Намерих ги. В събота на закуска ще ги опитаме.
Палма има вече почти навсякъде. Не е толкова страшна, макар че и аз я отбягвам. Не съм пробвала въпросните кроасани, но рядко има полуфабрикати или нещо замразено без "екстри". Абсолютно чист състав вече само в домашното и то собствено производство, за да си сигурен в почва, торове и т.н.

# 271
  • софия
Вкъщи ядко се ядат чипсове , а ММ хич не си пада по сладкото - но това са му двете любими неща
От КАМ маркет. Чипсът е 1.75 , "дарадонките" са 0.75

# 272
каква е цената и колко са?
[/quote]

12бр. За цената в момента ще излъжа , че ги взех на промоция преди около седмица, може и 2 . Тогава бяха на 5лв.

# 273
  • София /Абсурдистан
Краве сирене "Здравjе" от Кам маркет - страхотно, солено и маслено с лек мирис на крава, точно както става домашното сирене.

Каква му е цената?

# 274
  • София
Восъчна кърпа за съхранение на Храна - има всякакви размери и форми навсякъде в нета

# 275
Краве сирене "Здравjе" от Кам маркет - страхотно, солено и маслено с лек мирис на крава, точно както става домашното сирене.

Каква му е цената?
В началото на януари - редовна цена 18,50,  а на промоция беше май 15лв. Вървят по 400гр. опаковките. И за 18,50 си струва.
И това крема сирене пак от там е страхотно, особено със сушените домати.

# 276
  • София /Абсурдистан
Благодаря! До нас има Кам маркет, ще погледна.

# 277
Здравейте, в търсене съм на лимонови бисквитки, ще се радвам на препоръки Simple Smile без претенции за състав, за сега ми харесват от лидъл меките с бял шоколад

# 278
  • София
Няма малки замразени без палма. Тези з масло също са с маргарини бякакви. Покажете, моля, състав. Чела съм всички подробно, дано пък да греша, но едва ли.

Сега  погледнах,наистина са с маргарин и палма.Преди четох и бяха с масло и ги купувам по подразбиране.Но явно са сменили състава Rage
Поднасям извинения за невярната информация.
Освен тези които показа bibikota купувала съм и френски кроасани с масло от Метро,но съм блокирала този магазин.Сега ще купувам само показаните от съфорумката.Лидълските ги зачерквам.

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 15:51 от Натуся

# 279

Каква му е цената?
В началото на януари - редовна цена 18,50,  а на промоция беше май 15лв. Вървят по 400гр. опаковките. И за 18,50 си струва.
И това крема сирене пак от там е страхотно, особено със сушените домати.

Ох, много е хубаво това крема сирене. По Ваша препоръка го взех вчера - едно натурално и едно със сушени домати. Чудно е! Пухкаво, не е солено, има си вкус на сушен домат.

# 280
  • Бургас
Мммм,такива ,,дарадонки,, много обичам. А и цената им е ок. Само дето нямам Кам маркет .

# 281
Аз го купувам от ебаг, така че може и другаде да го има. Това със сушени домати е наистина много вкусно и пухкаво

# 282
Тези кренвирши:

Като вкус и консистенция нямат нищо общо с масовите в магазинната мрежа.Тънки са,с естествена обвивка.Минус е,че по-трудно ги намирам,и цената им,+18 лв/кг.
И този кашкавал:

От повече от 6-7 месеца го купувам,до сега не съм попадала на различна вкусова партида.Твърд, много добре се запича и разтича,а при запичане на тиган отпуска доста мазнина, която мирише на масло.

# 283
  • до най-прекрасния мъж
Подобни кренвирши има и в Лидл, не мога да кажа цена, обаче. Не съм купувала скоро. И аз много ти харесвам.

# 284
Хм,да не са на Pikoc(както и да се пише)?Струва ми се,че подобни,на външен вид ,от тази марка съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт