Какво ще купя отново - 6

• 101 097
  • 783
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте , някой знае ли къде мога да намеря кашкавал Мишов ?

# 316
  • София
Някой беше препоръчал тук изварата на марката "Мое Твое Наше". Аз взех кашкавал на конци от тях и съм доволна.

Другата седмица изварата е на промоция в Кауфланд. Simple Smile
Кашкавалът на конци чудесен, но този е солен за нашия вкус.

Прясно мляко Président има редовно в Кауфланд, и двата вида, понякога и козето също, също така в ebag. Иначе съм купувала през годините и от Метро, Била, Фантастико.
И в Хит.

# 317
Ето тези гръцки питки. Вчера ометох с тях два домашни гироса, днес две вместо хляб. Невероятно вкусни и мекички, особено, затоплени на скара. Yum

# 318
Гръцките питки все ми ги хвалят, но така и не съм купувала.
Тъкмо се сетих и аз да се запиша в темата, пак с Лидл-ско Wink

ММ много харесва брецелите от витрината им, миналия ден видях замразените.
Пробвахме ги, една идея по-малки стават, но пък са топли, когато си ги изпечем вкъщи. Стават за има-няма 10-15 мин. Кутията е 5 лв.

# 319
Яйца и кашкавал от магазина на Наслада, село Драготинци. На пазар Мусагеница в София го има, може би и някъде другаде.

# 320
  • Sofia
“Наслада” има и в кв.Лагера,около Съдебната палата и в Люлин.
Хубави неща предлагат 👍

# 321
Отдавна ми хвалят одрински кори за баница, вчера се навих да пробвам как са. Ами повече никога няма да купя фини кори. Мъжът и децата също казаха все така да правя баницата, била по-хубава от друг път. Взех тези от ебаг, вероятно има и на други марки.

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 21:00 от Melusine

# 322
  • София /Абсурдистан
Има ги в ХИТ. И аз купувах от тях, много са добри.

# 323
Харесва ми ръчния кашкавал на Наслада, но всяка партида ми е различна. Обичам мекичък, да не е гумен. При всички положения обаче мирише на масло  и става за сандвичи и пица. И се запазва във фризера, което също е плюс.

Ако предлагат друг тип, който ми отговаря на вкуса, моля да препоръчате.

# 324
Много съм доволна от тези кори за баница. Състав:брашно, вода и сол.
Купувам ги от Метро.

# 325
  • София
И у нас ползваме тези.

# 326
Наслада има и до парка Заимов

# 327
Харесва ми ръчния кашкавал на Наслада, но всяка партида ми е различна. Обичам мекичък, да не е гумен. При всички положения обаче мирише на масло  и става за сандвичи и пица. И се запазва във фризера, което също е плюс.

Ако предлагат друг тип, който ми отговаря на вкуса, моля да препоръчате.
Аз взех от обикновения кашкавал от краве мляко. Доста плътен, на мен ми напомня на кашкавала от едно време. Не е мек. И не беше скъп.

# 328
Корите Сърбиянка са много хубави, но са доста дебели и с тях става по-различно баницата, аз ги ползвам само за вита.

# 329
  • Русе
ММ много харесва гофретите със шоколад
Гръцките питки все ми ги хвалят, но така и не съм купувала.
Тъкмо се сетих и аз да се запиша в темата, пак с Лидл-ско Wink

ММ много харесва брецелите от витрината им, миналия ден видях замразените.
Пробвахме ги, една идея по-малки стават, но пък са топли, когато си ги изпечем вкъщи. Стават за има-няма 10-15 мин. Кутията е 5 лв.

Общи условия

Активация на акаунт