Какво ще купя отново - 6

• 100 937
  • 783
  •   2
Отговори
# 435
Лидлската газирана вода пием ние, доста е газирана.
+1, такава е. Аз точно много газирани не обичам особено, за мен лидълската е такава. Предпочитам естествено газираните.
Ще купя пак от шоколадовите пръчици за декорация на сладкиши на К-classic 400 гр- червената кутия, която се води с тъмен шоколад. Много ми харесва, че са по-едри, а и няма гадости в съдържанието.

# 436
Момичета, изидрвам печени чушки в буркан, но без захар. Обиколиха какви ли не магазини, малки и големи. Четох, четох е то навсякъде има.....

# 437
  • София
Това намирам. Купувам от около година техния акациев мед и ми харесва.

# 438
  • София
Момичета, изидрвам печени чушки в буркан, но без захар. Обиколиха какви ли не магазини, малки и големи. Четох, четох е то навсякъде има.....

Задължително ли е да са в буркан? Аз купувам печени червени замразени чушки от Метро.

# 439
Артемис, не е задължително. Често ходя в метро, но не съм се завъртала при заразените неща. Ще погледна. Благодаря. 😉

# 440
  • софия
Артемис, не е задължително. Често ходя в метро, но не съм се завъртала при заразените неща. Ще погледна. Благодаря. 😉
Сакън! От тях не е препоръчително да купуваш 🙂

# 441
Сакън! От тях не е препоръчително да купуваш 🙂
Защо?

# 442
  • München, Deutschland
ulyuly, внимателни чети удебелената дума, буква по буква. Simple Smile

# 443
ulyuly, внимателни чети удебелената дума, буква по буква. Simple Smile
Нещо не можах да схвана?

# 444
  • София
Пише заразени, а не замразени.

# 445
Намерих нашенски аналог на любимите ми турски сладки,някои ги водят,че са гръцки но аз ги намирам само в турския магазин Grinning Тези са много вкусни и хрупкави, бадемите са сравнително малко,но се усещат ,с приятен аромат на ванилия

# 446
Оооо, тези сладки много отдавна ги развалиха за съжаление! Преди бяха много хубави и вкусни, сега са отврат и не стават за ядене! Купуваме турски подобни с приятен вкус и качество.

# 447
Аз досега не бях купувала, днес съвсем случайно ги видях и взех. На нас много ни харесаха и унищожихме 300 грамова кутийка за по--малко от 5 минути Grinning

# 448
  • оттам, откъдето започва България
У дома също се харесват тези сладки. Simple Smile

# 449
  • София
Отново магазин КАМ - македонската тоалетна хартия - 10 бр стегнати, бели, неароматизирани ролки за 4.99 лв. Много добре попива. Има и ароматизирани, но не ги ползваме.

Общи условия

Активация на акаунт