Какво ще купя отново - 6

• 100 963
  • 783
  •   1
Отговори
# 420
  • до най-прекрасния мъж
И в Лидл трябва да го има.
Не съм го виждала, но имат подобно в синя опаковка, 300 гр за 5.19 лв.

# 421
Сhrissy, не знам. Но изобщо не се усеща на вкус содата. Може пък да омекотява вкуса, знам ли.🤔

# 422
Днес опитах за първи път хвалената тук лютеница от КАМ. Много ми хареса, но за съжаление е люта. Аз ли не съм догледала в магазина или няма не пикантна?

# 423
  • София
Днес опитах за първи път хвалената тук лютеница от КАМ. Много ми хареса, но за съжаление е люта. Аз ли не съм догледала в магазина или няма не пикантна?
Ох, сега ще ме накарате и в КАМ да вляза. Все го подминавам този магазин.

# 424
  • софия
Бях купила двата налични вида македонска лютеница - жълт и черен етикет, но и двете са люти. На нас с половинът ни харесват, но за дъщерята пак купувам друга, че тя не близва люто.

# 425
Благодаря за отговора. Много ме е яд, вкъщи люто не ядем.

# 426
Моля да ми препоръчате силно газирана газирана вода! В момента пия Девин естествено газирана и въобще не бива. Предишната им беше супер и много ме е яд, че я спряха.

# 427
На Швепс предпочитам аз.

# 428
Ох, сега ще ме накарате и в КАМ да вляза. Все го подминавам този магазин.
И аз го подминавах, но се оказа грешка. Не купувам много неща от там, но някои си струват. Има хубав кашкавал, малиджаното ми харесва, лютеницата и....май това е.

# 429
Моля да ми препоръчате силно газирана газирана вода! В момента пия Девин естествено газирана и въобще не бива. Предишната им беше супер и много ме е яд, че я спряха.
Вкъщи предпочитаме тези,които са с дъх на лимон ,купувам поне по 1 стек всяка седмица . На Горна баня и Михалково ни харесват най-много

# 430
Аз не харесвам газирана вода, но приятеля ми само това пие. Скоро минавахме през Сърбия и той много държеше да си вземе няколко стека Княз Милош, опитах я и е страхотна. Ако имате път към Сърбия си вземете, много ще ви хареса. Има я и в сръбските ресторанти тук.

# 431
Княз Милош е разкошна газирана вода. Аз купувам също Сан Бенедето, но тя е лека, също Перие, тя е по-газирана, но пак е фина.

# 432
# 433
Точно с тия естествените не се разбирам. Опция ми е 120лв. за машина за газиране, но не пия толкова много.

# 434
Лидлската газирана вода пием ние, доста е газирана.

Общи условия

Активация на акаунт