Какво ще купя отново - 6

• 101 065
  • 783
  •   1
Отговори
# 555
  • София
В тази тема вече публикувам със страх, защото все се намира някой да се нахвърли с особен негатив и настървение срещу продукт, който някой би повторил по простата причина, че му е харесал.
Пп Не знам за вас, но аз в скоро време не бях яла по вкусен шоколад от тия които показах. И едва се удържам да не излапам цял шоколад наведнъж. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не знам, защо се засягаш или го приемаш лично. Ние напр. не харесваме шоколадите от посочената марка, но пък на вас са ви вкусни, значи ще си ги консумирате с кеф. Много важно, че тук в темата има потребители, които не ги харесват. У нас купувам това, което се харесва, изобщо не ми дреме, дали се харесва в друга къща. Много неща, които се пишат в тази и в другата тема, за мен са все едно са написани в грешната тема. Неща от "няма да купя" ми допадат, а от тази тема- не ми допадат. Hands Plus1 Пиши си спокойно и да не ти пука.

# 556
Мишенце, абсолютно си права. Напълно подкрепям мнението ти. Hands Plus1

Нося още един продукт, който купувам за пореден път от Лидл:

Като искам да си ревизирам мнението за това сирене, което преди време "оплюх" в темата "Какво няма да купя", явно бях попаднала на компрометирана партида и тогава бях доста разочарована от продукта, но му дадох втори шанс и не съжалявам, вече за пореден път купувам от сиренето и е чудесно за моя вкус(казвам моя, защото Джастев каквото му сложа това яде Joy).

# 557
Нови любими продукти

# 558
  • Mediterraneo
Чак и слушалките ли като любим продукт?

# 559
Този козунак. Най-любим ми е от купешките, като седна да ям се забравям, преди малко преполових един. 😅

# 560
Аз се включвам с нещо нехранително - пастите за зъби на Arm & hammer. Конкретно тази се превърна в любима след като не можех да намеря обичайната Splat, която ползвах от месеци.

# 561
  • Бургас
Къде ги продават тези пасти? Не ми е позната марката.

# 562
  • София
Къде ги продават тези пасти? Не ми е позната марката.
Май в Лили.

# 563
В ДМ също ги има.

# 564
  • Бургас
Благодаря! Ще я пробвам. Обичам пасти за зъби, които оставят чувство за добре измити зъби. Такива за мен са Хималая с карамфил и Сензодин Рапид.

# 565
Този козунак.
Скрит текст:
Най-любим ми е от купешките, като седна да ям се забравям, преди малко преполових един. 😅
Продават ли го в Кауфланд/Лидл/Т-Маркет/Билла или Лекси?

# 566
Само в Лекси го намирам.

# 567
От днес козунаци ще има и на пекарната на Лидл.Класическият ни е любим!

# 568
Забравих, и това❤️😍💋

# 569
  • София
след като не можех да намеря обичайната Splat, която ползвах от месеци.
Има ги в Ремедиум,май и в Кауфланд има няколко вида.

Общи условия

Активация на акаунт