Какво ще купя отново - 6

• 101 025
  • 783
  •   1
Отговори
# 600
  • София
В кварталният плод зеленчук е 36лв./кг 🤑
Погледнах си опаковката 7лв за 200гр, значи грешката е правилна - 35лв/кг.

# 601
Мдааа в Испания в местния плод и зеленчук беше 1-2 килото.
Замислям се да си взема дръвче, има къде да го гледам с подходящ климат.

# 602
  • Sofia
В София вирее.
Имаме познат който го отглежда вече няколко години и дава доста плод.

# 603
Вътре или на вън?

# 604
  • София
NadezhdaML ,от къде е купуван твърдия шампоан?

Mikkey, сега ще трябва да дадеш рецепта на коктейла Wink

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 18:49 от Натуся

# 605
В Зоя се предлага твърдият шампоан

# 606
  • Sofia
Не знам.
Снимах го мин.година в средата на април.Беше на външна тераса.

# 607
Благодаря много, ще пробвам и в къщи.

# 608
  • In transit
В кварталният плод зеленчук е 36лв./кг 🤑
Погледнах си опаковката 7лв за 200гр, значи грешката е правилна - 35лв/кг.
Хм, защо си мисля, че към 4лв беше кауфландския. Дано някой да се включи с актуално инфо.

Натуся, хвана ме неподготвена. На око и вкус действам. Нещо, като аперол си правих лятото с ликьора. Малко ликьор, много лед, малко просеко (може без него) и много газирана вода. Няколко листа мента, резен портокал или пресен кумкуат. Много свеж коктейл. За сладкиши/кексове също е много подходящ ликьора, защото е с наситен портокалов вкус.

Ze-ze,
Скрит текст:
трябва да стане. Аз си отглеждам мандарина, лимон и маслина на балкона. Лидълски. Лятото дават плод вече втора година, без лимона. Той се е закучил нещо. Grinning

# 609
  • София
Натуся
Ето тук, линк към Зоя: https://www.zoya.bg/%D0%A2%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%B4-%D1%88%D0%B0% … D0%B2%D0%B0.10796

Трябва да си взема и твърдия балсам. Сигурно и той е топ. Smiling Imp

# 610
  • София
За моята коса показаният твърд шампоан беше ужасен, аз купувах от Зоя ето този, преди да си боядисам косата миналата година. За боядисана коса твърд шампан не е добра идея по принцип, защото изсушава. Иначе, както ми се омазняваха корените преди боята, сухият с копривата беше много добър вариант (за мен).

# 611
  • София
За моята коса показаният твърд шампоан беше ужасен, аз купувах от Зоя ето този, преди да си боядисам косата миналата година. За боядисана коса твърд шампан не е добра идея по принцип, защото изсушава. Иначе, както ми се омазняваха корените преди боята, сухият с копривата беше много добър вариант (за мен).
Този ще взема за мъжа. Има кофти пърхот и нищо като лечение не помогна.

# 612
3-4 години гледахме лимон на балкона, наследство от свекървата, не знам тя колко го е гледала преди мен. Та това дърво на пролет се скъсваше да цъфти, после плод няма. Според свекъра не се опрашва и за това, на 7 етаж сме. Сега дървото е засадено в Гърция ражда по 2-3 лимона, пак малко ми се струва, но пак е нещо.

# 613
  • София
NadezhdaML, не разчитай, че ще го спаси, но пък няма и да му навреди на човека. Аз пърхот нямах, но в по-ранните си години съм имала и все гледам да ползвам нещо превантивно. За толкова върши работа, но за истиски проблем едва ли ще е по-добро от медицинска козметика.
Ze-ze, в стая растенията се опрашват много лесно с клечка за уши - отъркваш леко тампончето във вътрешността на едно цветче, после в друго, в трето, връщаш пак през 1 и 2 и така докато си сигурна, че всеки цвят  е получил прашец от друг цвят Simple Smile Така си опрашвам лютите чушки, които гледам от време на време в саксии.

# 614
  • София
ToniShuМедицинската козметика не помогна. Приготвяха му в аптека различни мехлеми, по схеми е прилагал различни шампоани. Никакъв резултат. Дерматологът казва, че генерално няма лечение. Няма как да го спаси, но поне временно да отдъхне.

Ако някой е доволен от твърди шампоани против пърхот, моля да сподели. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт