FIFA World Cup Qatar 2022 (20.11 - 18.12) - тема за коментари

• 80 870
  • 4 052
  •   1
Отговори
# 3 960
Хехе, не вярвам Роналдо да подкрепя Меси и Аржентина. Абсурд просто! Толкова самолюбив и амбициозен човек няма как да подкрепя най-големия си конкурент така искрено, от душата си. Същото важи и в обратния случай.

# 3 961
  • София
Снимката е от връчването на една от златните топки и синът на Роналдо наистина е пожелал да отиде при Меси, защото го харесва като футболист. Роналдо му е позволил. Много мил момент. Имаше и клипче.

# 3 962
Аржентинците са си големи простаци. След Мартинес и Меси се е изцепил - Ние сме шампиони, на майка ви в п****** Confounded
Не, това не мога да го повярвам.
В другата тема оттатък коментират, че преводът всъщност е : Ние сме шампиони, мамка му!

Точно такъв е преводът. Сега го чух какво е казал. Това, което горе е преведено грешно като “на майка ви в....”, всъщност е точно “мамка му”, тип “Шампиони сме, мамка му!” като израз на невъзможност да повярваш. Нищо обидно няма, просто шок от победата изразен по нормален начин.

Ако някой от нас беше спечелил титлата, надали първата му реакция щеше да е “чувствам се изключително удоволетворен от развоя на този мач” на чист, книжовен български.

Относно анкетата - не знам дали е най-великият финал някога (затова цъкнах “Не”). Просто е много по-пресен спомен от всички останали и беше обективно инфарктен. Заслужи си Аржентина титлата. Колебая се между Меси и Мбапе, защото невсичко е просто голове (за това има друга награда), но пък и Мбапе не е само голове. Катарците организираха супер турнир - ако може да дойдат да построят магистрала Хемус, ще сме благодарни. Същото и за Меси и Марадона - не мога да преценя защото 1) не помня Марадона; и 2) кариерата на Меси не е приключила.

# 3 963
Много добър мач. Поредния спор между отбори от Африка и Южна Америка, кой контитент има по-добри футболисти. Южна Америка пак победи, но африканците също са много добри. Браво и на двата отбора за чудесния мач. Скоро европейски отбор няма да може да се намеси в спора между африканците и южно-американците кои са по-добри.

# 3 964
Мамка му е приемливо. Първия превод не беше ок като реакция. Ако беше Стоичков и още по-сочна псувня щеше да има сигурно Grinning Като цяло едно е да кажеш мамка му, друго е мамка ви. Грозно е да се обръщаш и да хулиш опонента си. Тука му е простено на Меската Grinning

# 3 965
Не е мой превод. В няколко статии го прочетох. Радвам се, че не е изпростял и Меси

# 3 966
  • София
Сега слушах, Меси. Иска да поиграе още малко в клубен отбор като световен шампион и приключва явно с футбола. Еми, голям е!

# 3 967
Тъкмо идвах да кажа, че Стоичков като се е държал като пълен селтак, не е имало проблем, защото си е наше момче, но я някой друг да се прояви - змии и гущери се леят.

Думата, която Меси е употребил, е carajo, което е аналогично на fuck.

# 3 968
По-важното в случая с "изпускането" на Меси дали е разбирал,че е бил он лайн?
Стоичков не си спомням някога да е псувал пред камери. Виждаше се на стадиона,когато играеше мач,че псува,но само четейки по устните му. Иначе не се чуваше.

# 3 969
  • Наблизо
Кюър,африканският отбор отпадна на полуфинала (въпреки,че повечето му играчи са родени и израстнали в Европа).А южноамериканският по твоята логика също е европейски - деца на италиански мигранти и укрили се нацисти след втората световна.
Френските играчи са родени и израстнали във Франция,с изключение на Тюрам,който е роден в Парма,защото баща му е играл там,когато се е родил той.
А и един роден в Ангола,но трябва да проверя кой.

# 3 970
Меси не е напсувал персонално никого, казал е "Vamos carajo", всеки може да си го преведе онлайн с каквото намери за добре.

# 3 971
Скрит текст:
Само фенове на Манчестър могат да говорят такива глупости. Ако Роналдо беше спечелил щяхте да зацапате гащите. За какво му е да ходи до Англия като два пъти прасна точно Юнайтед на финал.

Не съм фен на Манчестър между другото.  Какво Роналдо? На  Роналдо кариерата му е през Манчестър Юнайтед / Реал Мадрид / Ювентус…..
А  Меси си виси у Барса щото е най-лесно….
Изобщо не е лесно да се наложиш в тийм като Барса.

В соц. мрежи спукаха Мартинес от бъзици. Вместо да се въртят спазяванията му, се бълват клипове с просташката му постъпка. Ей на това му викам аз да ***** на метеното.
Всъщност Меси е имал причина да е в Барса и да държи на отбора. Не знаех за проблемите му и не съм се интересувала, но...разбирайки случайно това (може повечето да го знаят) започвам да го уважавам този човек. Да държиш на отбора дал ти шанс за кариера, че и да те подкрепи в труден момент, когато си никой...ми това е за уважение.
ако на някой му е интересно или като мен не е знаел ...
https://vtorifront.bg/article/neveroyatnata-istoriya-na-lionel-m … _6tN00wH19SOvPYX8
А за вратаря...еми съсипа всичко с този си жест. Не разбрах какво искаше да каже с това и трофея, ама..отделно на снимката емира май е, та...бе пълна излагация, нищо не го оправдава. Жалко.

# 3 972
За мен винаги е проблем някой като се държи като простак. Отделно всички футболисти псуват на терена като се ядосат, нормално. Ама тука да си вееш наградата пред онази си работа или да псуваш, не е много хубаво. Айде стана ясно, че Меси не е псувал директно, но другият си се изложи яко.

# 3 973
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Само фенове на Манчестър могат да говорят такива глупости. Ако Роналдо беше спечелил щяхте да зацапате гащите. За какво му е да ходи до Англия като два пъти прасна точно Юнайтед на финал.

Не съм фен на Манчестър между другото.  Какво Роналдо? На  Роналдо кариерата му е през Манчестър Юнайтед / Реал Мадрид / Ювентус…..
А  Меси си виси у Барса щото е най-лесно….
Изобщо не е лесно да се наложиш в тийм като Барса.

В соц. мрежи спукаха Мартинес от бъзици. Вместо да се въртят спазяванията му, се бълват клипове с просташката му постъпка. Ей на това му викам аз да ***** на метеното.
Всъщност Меси е имал причина да е в Барса и да държи на отбора. Не знаех за проблемите му и не съм се интересувала, но...разбирайки случайно това (може повечето да го знаят) започвам да го уважавам този човек. Да държиш на отбора дал ти шанс за кариера, че и да те подкрепи в труден момент, когато си никой...ми това е за уважение.
ако на някой му е интересно или като мен не е знаел ...
Скрит текст:
https://vtorifront.bg/article/neveroyatnata-istoriya-na-lionel-m … _6tN00wH19SOvPYX8
А за вратаря...еми съсипа всичко с този си жест. Не разбрах какво искаше да каже с това и трофея, ама..отделно на снимката емира май е, та...бе пълна излагация, нищо не го оправдава. Жалко.
О, историята на Меси и Барса е трогателна! Няма как да се разделят за постоянно. Свързва ги и лошо, и хубаво!

# 3 974
Хубав мач и много ме е яд въпреки това. Доста бутаха Аржентина и призовете за Меси в случая си бяха незаслужени. Мбапе тепърва ще показва и ще отвява всичките, на крехките 23 хеттрик на финал.. какво ли следва след някоя година. Футболен гигант!

Общи условия

Активация на акаунт