Азиатска козметика и грим - 24

• 71 222
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Е то тези, няма ли ги в почти всяка кутия с почистващи балсами и пачове за очи newsm78

Аз реших че е нещо по-специално, аз имам такава метална от Inglot, която е дълга и супер удобна.
https://www.aliexpress.com/af/cosmetic-spatula.html?d=y&origin=n … AS_20221119053828

Последна редакция: сб, 19 ное 2022, 15:39 от nad_tab

# 16
  • Стара Загора
Момичета, препоръчайте ми продукт, който да се справи с омазняването на Т-зоната. Лично при мен се омазнява носът. Махам черните точки редовно, хидратирам лицето с кремове и серуми, но кожата на носа не се повлиява от нищо.
Другият проблем е, че преди цикъл ми избиват 1-2 пъпки, които стоят дълго време. Има ли някакъв продукт в корейската козметика, което след като се нанесе в/у пъпката, тя да изсъхне/завехне и да изчезне по-бързо?

# 17
  • Germany
Phoenix, има едни прозрачни лепенки които се слагат върху пъпката https://kbeautyworld.com/blogs/skincare-101/best-korean-acne-pimple-patches. Ползвали сме два-три вида за тийна вкъщи, понякога имат ефект, понякога не. Вземи си да пробваш как ще са при теб👍

# 18
Момичета, някоя от вас практикува ли метода Фиди? Имате ли любима глинена маска, бихте ли ми препоръчали?

# 19
  • софия
Не знам какъв е методът Фиди, но глинената маска, която харесвам е синята на innisfree-jeju volcanic color clay mask.
Тя е най-щадяща за кожата ми и не изсушава, но я държа кратко време.

# 20
  • Prismatica Aerie
Получих тонер падовете на Су (Soo Beauty 수뷰티).

Хубави са, но не знам защо очаквах да са по-тънки. Много меки, добре напоени, нямам забележки. Аз продължавам и с друг тонер след тях.

Другата ми новост - By Wishtrend Cera-barrier Soothing Ampoule

Това е разкош за кожната бариера - млечна, лека текстура, попива незабавно, съчетава се добре с други продукти, няма лепнене. И съставът е чудесен.

Имам мейл от j за скрита разпродажба, но линкът не води до такава. Помощ?

# 21
И при мен линкът не работи, а имам на два мейла.

# 22
  • София
И при мен линкът не работи, а имам на два мейла.
Явно при всички не работи Simple Smile

Да го тества някой от чужбина Wink

# 23
Нямам имейл от J, дайте го насам този линк, който искате да тествам!

# 24
# 25
^^^ Този линк работи Simple Smile

Лелелелелеле - Сентениката само за 330 пари, не за хиляда!
https://jolse.com/product/sum37-centenica-cream-60ml/7987/catego … y/3815/display/1/

# 26
# 27
  • Prismatica Aerie
Направо си е изгодно! Smile И това и това.

# 28
Здравейте! До сега не съм пазарувала от чуджестранни сайтове козметика и искам да ви попитам, за джолсе например, може ли директно да се поръча до България, или трябва и превозвач да се ползва и дали плащането е само с пей пал?

# 29
Може директно до България.
Сега доставката е безплатна, но се дължи ДДС.
Плащане може и с карта.

Общи условия

Активация на акаунт