Азиатска козметика и грим - 24

• 72 519
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ами това е положението с  г пощи Rage.
Само Зари им е фен. Аз снощи рових Stylevana, за да установя, че цените им до Англия са доста по-високи в сравнение с европейските, но дори и това не може да ме накара да поръчам до европейска България!

От Stylevana до Германия - доставката е супер бърза, за 10-на дни ги получавам при GGBG и досега не съм имала митнически драми. Вече предимно от тях поръчвам.

# 151
Аз също имам пратка от Jolse изпратена в митнически склад на пощата от 22ри Ноември. Преди 2 дни им изпратих документите без да съм получила смс, все още няма развитие и се чудя какво да правя. Да им звъня ли да ги чакам ли. А ме е яд, защото взех продукти на изгодна цена.

# 152
  • София
Ами това е положението с  г пощи Rage.
Само Зари им е фен. Аз снощи рових Stylevana, за да установя, че цените им до Англия са доста по-високи в сравнение с европейските, но дори и това не може да ме накара да поръчам до европейска България!
Благодаря на Catalano за похвалата за серума RL. Аз го имам, благодарение на склонността ми да се мажа серийно, когато  придобих   слънцезащитата стик.
Ще го пробвам с кеф и убедена, че ще ме разкраси Kissing Heart
А понеже, Catalano ми е нещо като life coach Blush., да попитам как ще оцени nimbuzin (от 1 до 10) Stuck Out Tongue Winking Eye
Разбира се, всяко мнение е добре дошло-кой номер ползвате-3 или 6?

А защо до Англия? Аз от тях поръчвам до Германия с ggbg, супер са цените, проблеми с пратките не съм имала.

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 16:32 от nad_tab

# 153
+1 за stylevana от немския сайт чрез посредник. Супер бързо пристигат в немския склад

# 154
  • Prismatica Aerie
..да попитам как ще оцени nimbuzin (от 1 до 10)
Не писах ли за провала си с прословутата есенция нъмбър 3?Smile Това нещо така смърди на евтин ароматизатор за WC,  че ме накара да изгледам/изчета повторно всички положителни ревюта, заради които я купих! Да не бяха добавяли Citronellol и каквото още там мирише така отчайващо, щеше да ми хареса, защото всичко останало ѝ е перфектно. Серумът е приличен, но не е нещо, за което ще си спомням.

Винаги предпочитам fragrance free козметика, но например аромата на Secret Essence не ми пречи никак.

И, Светулчо, в Stylevana DE ровѝ ! Нощем! Grinning

# 155
  • софия
Не смея да поръчам до Германия заради митниците им. Не знам немски, а помня, че някой имаше проблеми.
Факт, че до Англия е по-бавно, но пък веднъж ми отиде пратка на митница и за 5 минути я оправих-нищо никой не иска  освен превод от карта.
Вижте, момичета, аз много бърза работа нямам с тези пратки, но "ако може аре само да не ме занимават"
Blush
Zari, ще си сменя адреса, значи. Ще дойда в твоята поща Blush

# 156
Grinning Идвай светулке.

Stylevana въобще няма да я отварям още един ортак на джоба не ми трябва. По спомен като съм я поглеждала е с включено ДДС, както при стайла.

# 157
zari65 - с този статус + номер към него е от Понеделник - 12ти Декември, а в страната е от 6 ти Декември.

Lemony- да, така и ще направя.

Иначе, като гледам какъв хаос и тефтери е в пощите, направо съм изумена как въобще нещо стига до мен. Те и да имат желание, системата не им позволява....

# 158
https://jolse.com/category/hidden-deal/3886/

Имам пратка за която съм изпратила документи на 11.11
Ни вест, ни кост...

# 159
  • софия
Ох, подлудихте ме вие с тая Stylevana!
Aко знаете в какво приключение се намерих Blush
Направих две кошници еквивалентни продукти в англ и немската. Смятах валути, потих се, зарадвах се, че немските цени са  по-добри... И накрая к'во мислите? Английската дава с  код - 20%, немската-15%и така цените абсолютно се изравниха!
Луда работа!
Надявам се да не се за бързат, защото аз заради лудницата при GGBG  се натисках да не поръчам тези дни...
Ама разни арбутини на Rohto, други бръмбъзъци...

# 160
  • Prismatica Aerie

Stylevana

# 161
Разменям този корейски серум, изразходвани са 2 пипети. Предупреждавам, че е мазен, не като олио, но не е и водица. Търся си друг корейски серум, който да не е такъв, тоест мазен или гъст, и по възможност да е антиейдж.

# 162
И преди съм писала, за мен проблемът е в джолсе, че не изпраща навреме документите, а не в пощите, от kokora им отнема около месец въбще да тръгне поръчката, но като влезе в бг не ми се  е бавила повече от 10 дена, същото и със стайла, от али експрес са станали много бързи за около 20 дена са в пощата.
На джолсе като кацнат у нас, пускам декларация, като мине една седмица звъня и казвам  - тази поръчка, еди кога съм пратила документи и обикновено до още 10 дена ми каца в клона.
Не мине ли една пратка, дали е в бг или в Германия едно и също. Имала съм проблеми с пратки до доставчик в Германия и повече не искам. Пък и като платя 20 лв на доставчика, това ми е долу-горе ДДС на някоя пратка плюс 4 лв на пощата и тук мога да се оправя по- спокойно.

Оф, сега отворих едно кашонче резерви, че да не се изкушавам да отварям Stylevana, но взех че я отворих. В момент има атрактивни цени на много неща.

# 163
Хич не ща да зная за тези атрактивни цени Grinning

# 164
stylevana de ли гледате? Цените с предплатено ДДС ли са ? До посредник ли поръчвате?

Общи условия

Активация на акаунт